Şimdi Ara

Kuveytturk Miles&Smiles (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
34
Favori
43.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım Kuveyt Türk kampanya yapmayacak, sadece harcamadan mil kazanın diyor. Kampanyalar gelir umarım
  • Kredi kartını üst segment ve yüksek limitli çıkarmak için mevduatı sadece TL ile mi tutabiliyoruz, yoksa aynı tutarı karşılayacak şekilde döviz de kabul ediyorlar mı?

• emrtkn E kullanıcısına yanıt

Doviz oluyor hocam,bende doviz var

• emrtkn E kullanıcısına yanıt

QNB'de döviz olarak kabul ediyor.

• Alfredo kullanıcısına yanıt
    Evet, QNB bırakıyorum Cuma günü.
  • datox D kullanıcısına yanıt

Ben de yurtdışı ağırlıklı kullanıyorum Ancak maalesef usd ekstre yok Kuveyttürk'de. TL ye çevirirken hesaplama mantığını da anlamadım o nedenle şu an saece TL harcamaalr için kullanıyorum.

• Garanti bankası elit statülerde yurtdışı işlemlerde MC %50 Amex %63 mil vermekteydi. Ancak 5 ocak 2022 de bunu değiştirdi. Hesaplamalarıma göre şu an MC %20 Amex %25 mil veriyor. Garanti miles and smiles sayfasında hesaplama tablosunu da kaldırmışlar. Nasıl mil kazanılacağı konusunda şu an bir bilgi yok. Telefon ettim bilgi istedim bakalım detaylar çıkar bir süre sonra.

Garanti'de eğer elit iseniz ve yurtdışı harcama var ise o zaman çok işe yarıyordu. Şimdi baya düşük.

Kuveyt Türk ise gerçekten bence iyi başladı. Elit ve Seyyah olursanız e-ticaret işlemlerinde %83 gibi çok yüksek bir mil veriyor. Parayı döviz olarak tutmak mümkün. yurtdışı işlemlerde ise döviz ile ekstre olmadığı için şu an o işlemlerde sadece garanti kullanıyorum.

Kuveyt aylık ve yıllık mil kazanım limiti koydu geçen ay. Aylık en fazla 50.000 yıllık en fazla 500.000 mil kazanabiliyorsunuz. bunla ilgili sitede bilgi yok. ancak son ekstrede bu limite takılınca arayıp böyle bir limitin aralık ayından itibaren geçerli olduğunu öğrendim. İnşallah bu limitler sürekli aşağıya doğru inmez.

Garanti ve Kuveyt Türk konusunda mil sorularınız var ise yardımcı olurum. çok eski ve çok aktif kullanıcıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmy -- 16 Ocak 2022; 13:38:17 >

• Gecen ay ekstre kesildi.Bazı işlemler 0 mil sikayet ettim.yine sonuc yok sacma sapan cevaplar.Ayni yerden 2 farkli gun alis veris var.Birine mil vermis digerine vermemis.Garanti gibi degil.Bu hatalar olmasa iyi mil veriyor.Restaurantta e ticarette iyi ama millerde yansimayinca bir suru ugras dur.
  • Kredi kartı basıma girdiği zaman SMS geliyor mu?
    Kartım onaylanmış bugün.
    Acaba ne kadar sürede elime ulaşır tahmini?
  • Kart ücreti aldı bu ay 250tl
  • Benim başvuruma olumlu yanıt vermedi ama Thy den mil hesap açmışlar mail geldi. Halbuki hem döviz hem de altın al sat ve biriktirme yapıyorum kuveyt hesabımda. Yasal limite mi takıldı acaba yoksa çok premium müşterilere mi veriyor bu kartı? :)

• muyas M kullanıcısına yanıt

250.000 TL üzerinde mevduat varsa kart ücretsizmiş.

• Dönem için harcamalarda kazandığım mili görebiliyor muyum?
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

bende para yok, ilk gün başvurdum verdilerdi:)

• Arkadaşlar bu kart mi avantajlı yoksa parafly mi? Son zamanlarda forumda bir sürü parafly dan bilet alımı satışı var, avantajlı galiba yoksa bu kadar satış olur mu?
  • Arkadaşlar bu mobil bankacılıkta dönem içi harcamalarda kazandığımız miller gözükmüyor mu?
    Benim harcamaların yanında 2 gün geçmesine rağmen gözükmüyor.
    Yanında saat ikonu var, acaba bekleyen işlemler mi demek bu?
  • Evet bekleyen işlemler demek. Dönemiçi harekete düşünce yansır

• Ayın 21'inden beri olan harcamalarımda mil gözükmüyor.

Bu durum normal mi?

Kuveytturk Miles&Smiles
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.