< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 2 Kasım 2021; 11:22:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kuveytturk Miles&Smiles (3. sayfa)
-
-
derken, kartım geldi şimdi.
-
3800 mil yurtiçi tek yön bilet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vergi dahil mi ? yani yaklaşık 9000 tl eticaret alışverişe 1 bilet ediyor.
-
35₺ vergisi var. Aktarma olursa mil değişmiyor vergi 70₺ oluyor. Pandemiden önce finansbank 1₺ 1 mil veriyordu. 6 ay bir 500 mil felan veriyor. Fatura talimatınada 2000 mil felan veriyordu. O zamanda 3000 mile yurtiçi tek yön alınabiliyordu. Pandemi de thy zarar edince büyük ihtimal kıstılar. Sürekli uçanlar içün yine sıcak çünkü hep bilet alımından 1 e 1 kazanıyor, hem 6 taksit hemde thy tarafında mil veriliyor.
Aslında mil ile normal bilet almak zaten mantıksız. Bazen ertesi gün veya aynı gün bilet alman gerekiyor ama bilet fiyatı olmuş 500-600 o zaman mil kullanmak sıcak fırsat oluyor.
Tek banka kartı neden alınmıyor çok saçma
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu konuda garanti en iyisi kuveytturk daha yeni.Biraz deneyim lazim kampanya yapmiş restoran harcamasina sanal kart dahilmi degilmi bu bile belli degil.Finansbankla kuveyttürk parasi olan cazip mil kazandiriyor.Garanti herkese hitap ediyor.Gerci bu aralar restoran mil kazanma kampanyasi 300 tl oldu.Ama hesabin yarisi kadar milde iyi.2 kartida kullanacagim bakalim hangisi iyi kazandiracak.
hocam hayırlı olsun, acaba doviz ekstre imkani varmı kredi kartinda? varsa internet bankaciligindan ayarlarinida kontrol edip teyit etme şansınız var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk ekstre kesildi 3244 mil kazanmisim thy na 197 mil yuklenmis buyur burdak yak,banka kayit acti ugras dur bakalim,dk 1 gol 1
bendede 3416 mil görünüyor ama daha ekstre kesilmedi.Acaba yeni kartlara fazla milmi tanımlıyorlar.Business kart için 1000 mil hediye vardı.Kuveytle ticari olarak çalıştığım için sürekli ekrana geliyor.Bu arada hesaba 51.000 tl Koyarsanız Gezgin oluyor.Yanlış hatırlamıyorsam 226.000 tl den sonrada Seyyah olunabiliyordu.Yanlız bu elite üyelik için geçerli oranlar üyeliğe görede değişiyor.Ama giyimde gezgin olunca garantiden çok mil kazandırıyor denedim.Kuveytin biraz deneyime ihtiyacı var garanti yılların birikimi sistem oturursa Kuveytte iyi olacak gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 11 Kasım 2021; 20:56:46 > -
teşekkürler hocam. ben göremedim farklı kurlarda ekstre, bankaya sorsanız daha iyi olabilir.
-
Benim ekstre kesildi hocam,alisveristen kazandigim mil,bende garanti ile uzun yillardir calisiyorum ama finans ciktiktan sonra miles&smiles kapatmistim,shop&flay cikar cikmaz aldim ve cok guzel kazandim ve kazanmaya devam ediyorum,kuveyte 75 bin yatirdim suan gezginim eticaret agirlikli kulanacagim %40,tabi boyle eksik yukleme yaparlarsa isimiz var.
Hocam sırf lounge icin kullanıyorum bu kartı yoksa shop & flay bundan kat kat mil veriyor.Doviz alirken Kuveytturk özel kur tanımlaması gibi guzel hizmetleri var.Onun haricinde kart konusunda garantinin eline su döken yok.Sanirim garanti shop&flay i Thy ile anlaşması biterse diye çıkardı.İyide mil veriyor.Kuveytturkun daha cok zamana ihtiyaci var.Finansbank zaten direk ticari müşterileri ve zengin müşterileri hedef almış.Ilk zamanlardaki gibi mil de vermiyor.Umarım Kuveyt bu sistemi biranevvel oturtur.Alış veriş mil kazanma limiti garantiden düşük.Misal restaurant kampanyası garantide 300 kuveytte 200 tl.Akaryakitta ayni.Harcama limitinin biraz düşük olması iyi.Bakalım sistem ne zaman oturacak.Hocam birde e ticaret agirlikli kullanacaksan garantide heray internetten yapilan harcamanin yarisini mil veriyor 2500 mile kadar ve garantipay ile ödemelerdede 500 felan veriyor arada.Sanki garanti miles sana daha uygun gibi.Mil kazanma hesaplamalarinida karşılaştirmani öneririm.Ayrica garanti kart ücretini mil olarak iade ediyor.Bakalim Kuveyt bize neler verecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 12 Kasım 2021; 8:9:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen hocam garantinin tum kampanyalarini kazaniyorum,aylik 100.bin tl civari harcama oluyor zaten o kartla,benzin isini ordan hallediyorum aylardir,kuveyt %40 ile iyi mil toplarim ,onuda yurtdisi bilet isini çözersek iyidir :)
Dün araca benzin alayım dedim.Kuveytle cekim yapiyorum.Islemleri reddediyor.Başka yerde yine denedim yine cekmedi saatte 23 civari.Neyse Garanti ile cektim hepsini.Aradim Kuveytturk u iyileştirme çalişmasi varmış ondan olmuş.Yıllardır kart kullanirim ilk defa böyle bir saçmalik gordum.Provizyonda gorunuyordu işlemler baktim bu sabah yok olmuş.Kuveytin daha çok ugraşması lazim.Hepimiz icin umarim iyi olur hocam saygılar
Geçen hafta restoranda bende kullanamadım.
Hocam en sevmedigim şey red veriyor.Kasadakide limitmi yok diye tip tip bakiyor.Anlatamazsin kart yeni böyle böyle diye.Şimdilik garantiyi kullanmaya devam edecegim.Biraktim cüzdanin bir köşesine Kuveyti.
Aynen, yabancı yerde deneyemedim bende ikinciyi:)
Eksik miller bugun yatti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X