< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kuveytturk Miles&Smiles (4. sayfa)
-
-
Bende düzeldi hocam heryerde kullanıyorum.Müşteri hizmetlerini bir arayın.
-
Aradım, herhangi bir sorun yok dedi … bi dhaa deneyeyecekmişim…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, bu kartta yurtdışı harcamalarını USD veya EUR ekstre almak var mı? Ayarlardan kontrol edebilen varsa çok sevinirim.
-
bu arada ilk kez kullanabildim, fiziki olarak bu kartı...
-
Hocam ne ayarı doğru düzgün menü bile yok kart işlemlerinde kampanya bile 3 günde yansıyor.Daha oturmadı sistem Garanti gibi olması için bayağı zaman var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 22 Kasım 2021; 17:6:25 > -
Genel anlamda demekki kartı almak isteyen arkadaşlar için biraz daha beklesinler diyebilirmiyiz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 bin limit vermislerdi,45 bin harcama yaptim,limit yine bitti 7k yatirdim alisveris yapamadim( limit gorundugu halde),aradim limitin 3 katindan fazla olmuyormus harcama,yatirdigim parayi geri hesaba istedim,cok sacma bi durum.
Hocam aslında değişik birsey misal 3500 tl hepsiburada harcamasina 2096 mil verdi.Garantiye göre mili şuan iyi veriyor.Ben gezgin ve elite olarak,Yemekte neredeyse ucretin yarisi kadar mil kazaniyorum.Giyimdede iyi mil veriyor.Mil acisindan şimdilik iyi gibi ama sistem garanti gibi stabil degil.Daha oturması lazim.
her bankada var bu durum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Digerlerinin limit yuksek ondan takilmadik demekki :)
21 Kasımdan sonra yaklaşık 40 harcamamamın sadece 2 sinde mil kazanımı goruluyor. THY ye bile mil kazanımı yansımamış. Sistem hiç oturmamış. Müşteri hizmetleri ay sonunda inceleyin diyor müdahale edemiyorlar. Aynı harcamada bile 3 harcamanın 2 sinde mil kazxanımı falan var baya bi kötü durumda şuan sistemleri.
-
kartı kullanıp da üyelik ücreti yansıyan var mı?
ek kart çıkartabilen var mı? ya da nereden çıkartılabileceğini bilen? :(
ek kart için ücret alıyor mu acaba?
-
Hocam bende şikayet kaydı oluşturdum millerin hepsi eksik yansıdı.Müşteri hizmetleri daha cok yeniyiz sistemin oturmasi biraz zaman alacak diyor.
Kart basılalı 1 hafta oldu hala gelen giden yok. Üyelik tipim nedir onu da göremiyorum. Müşteri hizmetlerini aradım o da bilmiyor. Sanal kart ile alışveriş yaptım ne kadar mil kazandım hiçbir fikrim yok, ekstreyi beklicez. Kredi kartı limitini artırmak için mobil uygulamada yer yok. Karta özel kampanya da yok. Ben anlamadım, madem hiçbir şey hazır değil neden piyasaya sürdünüz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trostulan -- 16 Aralık 2021; 11:56:7 > -
Hangi siteler E_Ticaret sayılıyor? Az önce Amazon’dan sipariş verirken kullandım, diğer kategorisine sokmuş. Şaka gibi
Bana amazon %40 vermiş eticaret yani,hepsiburada,getir,vadofone yanimda,watsons internetten ne alsam %40 verdi
Kesinlikle katılıyorum sistemleri oturmamış itiraz etsenizde ilgilenen ve dönül yapan yok. 40 gün önce yurtdışı e ticaret alışverişime %10 verdi %90 olması gerekirken statü gereği. itirazda bulundum haklısınız dendi konu kapanmış mil fln yatmamış cevap yok dönüş yok kaflaarına göre yani mil işi...
-
Kafam çok karıştı arkadaşlar? Kuveyt Türk'teki bankacı arkadaşım uçakla seyahat tercihi yaptığım için bu kartı önerdi. Aldım. Kullanıyorum. Ancak kafamı karıştıran şeyler var. Bilen varsa ve cevaplarsa çok sevinirim.
1) Yurt için seyahatte tek yönlü bir bedava bilet için ne kadar mil lazım?
2) Kredi kartıyla aylık alışverişim 1.000 tl bile değil. Kaba bir hesap yapsam yıllık 15.000 tl masrafım olur (Bekarım)
3) Toplamda 500 milim var. Muhtemelen 5 tl ediyor bu meret. 100'e 1 orantısı gördüm sanki. Simdi ben 900 tl'lik bir bilet alsam anında 5 mil/tl indirim kullanıp hesaptan düşürebilir ve 895 tl'ye bilet alabilir miyim? Yani her an kullanabilir miyim?
4) Yoksa mil kullanımı için bir kota var mı? "İlla şu sayı olacak, yoksa mili kullanamazsın" diye diretiyorlar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figo -- 9 Ocak 2022; 9:43:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X