Şimdi Ara

Kuveytturk Miles&Smiles (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
34
Favori
43.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Provizyonda gibiler. Provizyondan düştükten sonra gözükür.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 gün boyunca provizyonda bekleyen işlemler ilk defa gördüm.

• emrtkn E kullanıcısına yanıt

Alisirsin hocam,benim iadeler 4 gundur bekliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzeldi.

• Bu adamlar bana neden kart vermiyor, gelir belgesi getirin deyip duruyorlar. Başka bankalardan limit düşürüp tekrar mı deneyim ne yapıyım?

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Benim de onaylamadilar. Diger bankaninkini düşürdüm onay da geldi ama düştüğüne dair. Sonra tekrar başvurdum ayni mesaj geldi subeye gelir belgesi sunun seklinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Ben sunmuştum belgeleri.
    İstiyorlar muhakkak.

• Sürekli kullanmadık bir kart lazımdı bankada o sebeple almak istedim ısrarla reddediyorlar

• Benden kimse belge istemedi,direk verdiler ama limit dusuk 15 k,biraz calisalim artiririz demislerdi,bu hafta talep edecegim bakalim.

• Garanti bankası 2022 yılı itibariyle mil kazanımlarını musluğunu kapatmış, iş damlaya dönmüş. Kuveyt'te kampanya var mıdır, kullananlar memnu mu?

• Alfredo kullanıcısına yanıt

QNB e ticaret işinide bitirince şuan kuveyt türk bi nimet. Tabiki burada THY statünüz ve Kuveyt Türk statünüzde önemli. Ancak yinede kuveyt türk şuan bulunmaz bi nimet. Yurtdışı - eticaret çok kullanıyor ve statüleriniz yüksek neredeyse 0.9 oranlarda . Garanti kampanyaları ile Kuveyt en iyisi şuan. 1 ay önce e ticaret kampanyası ve oranları ile QNB güzeldi ancak oran değişimleri sonrası kullanmaz oldum .

• soul_spear S kullanıcısına yanıt

Elite'im ama bu ay sonu sürem doluyor, uzatmayacağım eskisi kadar uçmuyorum. Uçarsam millerimle upgrade ederim.

Bonusflaş gibi kampanya takip uygulaması var mıdır? Harcama hedeflerine mil veriyor mu?

• Alfredo kullanıcısına yanıt

Kampanya yok ki hocam takip uygulaması olsun. Bam bam bam harcama yapmanız lazım sadece.

• Platinum ile Private arasında ki farkı anlayan var mı ?

• kartım bugün geldi SHOP and FLY kampanyaları çok azaldı, buna başlayacağım ama bununda bir cazibesi yok gibi...

• SlowerOne S kullanıcısına yanıt

maximiles black çıktı yeni birde .onuda inceleyin.

• propanoik P kullanıcısına yanıt
    Çok az mil kazanım oranı farklı.

• Gezgin yada seyyah olunca ve thy elite yada elite plus olunca garantiden daha iyi mil veriyor.Yani bankada para tutmak gerekiyor.Hesaplamalardan uyelik durumunu kontrol edebilirsiniz.Garanti iyice mil kazanmayı zorlaştiriyor.Sanirim sözleşme bitince birakacaklar.Şimdilik sistemi oturmasada kuveyt iyi gibi bakalım ne olacak.Kampanya diye zaten hicbirsey yok.

• cmy C kullanıcısına yanıt

Merhaba,

"yurtdışı işlemlerde ise döviz ile ekstre olmadığı için şu an o işlemlerde sadece garanti kullanıyorum." demişsiniz. Döviz tutarını TL'ye çevirdiğinde, ilgili tutar üzerinden mil kazanımı olmuyormu?

• Philip27 P kullanıcısına yanıt
    Milde problem yok ancak dövizle çok işlem yapıyorum. Ekstrede dövizi tl ye çeviriyorlar kur da yüksek oluyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.