Şimdi Ara

Kuveytturk Miles&Smiles (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
34
Favori
43.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GeZgindim seyyah olayim diye 250 k.mevduati tamamladim neymis efendim tk hesabimda en az 265 bin mil olmasi gerekiyormus ,nerde yaziyor bu varmi goren duyan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fastforyou kullanıcısına yanıt

Bende o kadar mil yok ama bankada mevduat ile ertesi günü Seyyah yaptı beni.

Yanlış anlamış olabilirsin, miller Seyyah şartı değil, belki THY Elite olmak için gereken bir şart olabilir o miller.

O işte bir hata var bence.
    TK hesabınızdaki olan mil bankayı bağlamaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Musteri hizmetleri gercekten enterasan her aradigimda farkli konusuyorlar,evet 265 bin tl mevduat olmasi gerekiyormus ama onceki konustugum puan dedi bende ne puani diyince thy olmasi gereken puan dedi kafa allak bullak oldu 😀şikayet kaydi icin aradim bu defa puan degil para dedi,mesala 1 onceki aramamda da mevduati attiniz ama sube statu yuksektmek icin genel merkeze rapor yazacak kendi kendine yukselmez demisti :),sacma sapan isler.

Şimdi oldu. Mil ile alakası yok ama puan diyen haklı. Şöyle ki kaç yıllık Kuveyttürk müşterisi olduğun yani kıdemin de önemli. Bunun bir puan karşılığı var. Yeni müşterinin seyyah olması için 265.000 TL gerekirken eski müşteriye 245.000 TL yeterli olabiliyor.

• milesandsmiles.kuveytturk.com.tr
    Miles&Smiles Kuveyt Türk
    https://milesandsmiles.kuveytturk.com.tr/#tab_mill

Bu linkte mil kazanım oranı var.
    Sağ tarafı tıklarsan kategori için gerekli mevduat tutarını hesaplıyor.
    Kart limiti 0-5000
    Müşteri kıdemi 10-15
    Thy Classic
    Kart debit
    Benim için bunlar geçerli mesela
    Sen de kendine uygun olanları seçersin.
    Altta ibre var.
    Onu sağa çektikçe mevduat tutarı ve kart statüsü değişiyor.

• kampanyacı kullanıcısına yanıt

Linkte 240 tl yeterli diyor ama musteri hizmetleri 265 dedi guncel degilmis soledikleri

• Mevduat yatırımca kart aidatını almama gibi bir şey yapıyorlarmı ?

• Kuveytturkte hem kredi kartı hem dövizi ya da altını olanlar dikkat etsin. Kredi kartı borcum gecikmeye düşmemesine rağmen , son ödeme gününde cari hesabımda bulunan altından benim onayım ya da otomatik ödeme talimatım olmamasına rağmen altın bozup kredi kartına ödeme yapmış. Ben de kart borcumu ödemeye çalışırken farkettim, kart borcu ödenmiş görünüyor , ulan ben ödemedim diyorum. Şikayetvarı da kurcaladım , işin b.kunu çıkartmış Kuveytturk , milletin hesabından döviz-altın bozup kart borcunu ödüyormuş. Kaç yıldır kullanırdım , artık höst -çüş -oha deyip her haltını kapatma kararı aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalkonya -- 3 Haziran 2022; 13:58:29 >
  • Avans mil.çektim ,18 ay odeme suresi veriyor fakat o tarihte mil fiyati degisirse degisen fiyattan odersin diye bi sacmalik varmis,bende ozaman.hemen kapatmak istiyorum diyip kayit actirdim 4.gun oldu hala donus yapamadilar ne isse,finans bak 10.kurustu 15 kurus yapmis mil.fiyatini insallah bi pislik yapmazlar.bakalim.

• Garanti bankası Miles & Smiles platinum 630 USD yurtdışı alışverişime yaklaşık 10.000 TL. yapıyor, 300 mil vermiş, kuveytturk'te ise aynı tutardaki (10.000 TL. yurtdışı alışverişe) gezgin 2000 mil, seyyah 3500 mil veriyor görünüyor. Ben mi yanlış hesaplıyorum?

• Philip27 P kullanıcısına yanıt
    milesandsmiles.kuveytturk.com.tr
    Hesaplama Aracı | Miles&Smiles Dünyası | Miles&Smiles Kuveyt Türk
    https://milesandsmiles.kuveytturk.com.tr/milesandsmiles-dunyasi/hesaplama-araci

• Gecmis olsun mil oranlari yine dusmus,bu defa haber bile vermediler,beni deli ettiler zaten bu avans mil konusunda bende kapattim karti,hala 75k mili borc olarak yansitmadilar,hayirlisi bakalim.

Kuveyt Türk, QNB’den çok daha hızlı milleri düşürmeye başladı.
    Anlaşılan 3 aya kalmaz bundan da kaçacağız.

*İnternet sitelerinde de güncellenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtkn -- 11 Haziran 2022; 12:6:33 >
  • Kuveyt Türk kampanya yapar mıydı?

Miles&Smiles Kartlariyla GittiGidiyor'da 75 TL Indirim! 12-18 Haziran 2022 tarihleri arasinda Masterpass'e kayitli Miles&Smiles kredi kartiniz ile GittiGidiyorda yapilan 400 TL ve uzeri alisverisinizde aninda 75TL indirim. Kampanya detaylarini incelemek icin:https://milesandsmiles.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/milesandsmiles-kartlariyla-gittigidiyorda-75-tl-indirim-1458 Bankamizdan ticari elektronik ileti almak istemiyorsaniz RET yazip 2848'e SMS gonderebilirsiniz. MERSIS NO: 0600002681400074. Iletisim icin 444 0 123 B002

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt

Kuveytturke özel değil, mastercard kampanyası.

• cmy C kullanıcısına yanıt

Merhabalar, kuveyt debitte aylik maksimum mil kazanim miktari ne kadar acaba. Hic bir yerde yazilmamis. Yine musteri tipine gore mi degisiyor? Yolcu 10bin, Gezgin 25bin vs?

• maldiyani M kullanıcısına yanıt
    Evet, müşteri tipine göre değişiyor.

• Kartım daha gelmedi acaba sanal kart oluşturup haracasam sanal karttan da mil kazanılıyor mu

Bir de ek kart çıkarsam ek kart harcamalarından da mil kazanılıyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alexmahone07 A kullanıcısına yanıt

evet sanal kart oluşturup alışveriş yapabilirsiniz. Ek kart ile de kimin adına ise mil kazanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ping_istanbul -- 27 Haziran 2022; 22:14:42 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.