Şimdi Ara

Kuvvetle Muhtemel Amerika Turumuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 ay sonra istanbul new york uçup, 4 gün konaklayıp los angeles uçacağız. LAdan araçla road trip şeklinde 2500 km kadar yol yapıp tekrar LA dönüp new york uçup ardından istanbul dönüş.
    Daha önce amerika seyahati olan arkadaşlar, bu şekilde road trip vs yapanlar veya yapmaya merakı olan arkadaşlarla burdan fikirlerimizi paylaşabiliriz.
    Merakı olan arkadaşlarla vize süreçlerimizi seyhata öncesi sırası sonrası bilgileri paylaşabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 gece NY için yeterli. LA yerine SF yapabilirsiniz fakat soğuktur biraz, görmenizi öneririm. SF' den kıyı hattından LA' e doğru gidersiniz. Ardından SD isteğe bağlı Tijuana, Mexico yapabilirsiniz. Bu plan ile batı yakasını gezersiniz. Normalde ülke ucuz fakat kur işi bozuyor. Arabada küçük buzluk ve inverter işinizi görür, Walmart'tan bakarsınız zaten.

Eğer portföy düzgünse vizede sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum. Portföy; daha önce alınan Kanada, İngiltere veya Schengen vizesi, uzun süreli SGK çalışanı ve iyi maaşa sahip olmak, belki 1 taşınmaz, askerliği tamamlamak, yüksek lisans yapmak vs gibi. Ben, sağlam banka hesapları ve 4-5 tapu götürüp red yiyen biliyorum. Tek gereken şey konsolosa döneceğini, tatil için gittiğini hissettirmek.
  • Tavsiyeler için teşekkürler.

Bilet bakmaktan ciğerimiz soldu şu sıra. Klmden gidiş dönüş 1650 liraya bulduk. Bende vize var. Arkadaş henüz görüşmeyi yapmadı. Riske girip alalım almayalım derken aynı bilet 2100 seviyesine çıktı şimdi de 1900 küsüre indi.

• Kardesim merhaba. Konunun takibindeyim cunku bende bu sene abd ye gidicem. Bilet icin kopenag aktarmali ucuslara bak en ucuz o lokasyon. Ist-Kop pegasus Kop-Bos norvegian air. (benim tarihlerimse 1100 TL ye buldum gidis donus)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 10 Temmuz 2017; 4:53:31 >
  • Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Ben aktarma lokasyonu seçmiyorum en ucuzunu seçiyorum. Siz nerden bakıyorsunuz biletlere. Bebim gördüğüm amaterdam veya belgrad aktarmalı olanlar en ucuzlar.

• extra34 E kullanıcısına yanıt
    Ben skyscanneri kullaniyorum. En iyi sonucu bu site cikartiyor. Havayollari sirketlerinin direk ucus bilgilerini cekerek arama yapiyor. Fakat bazi durumlarda cogu aktarmali ucuz ucusu sitelee gostermeyebiliyor. Ornegin kopenag aktarmali boston ucusu oldugu gibi(1100 TL civari)

Bunun icin soyle bir yol izliyorum.

Yolculuk planini tersten planliyorum. Kalkis noktasi AMERIKA(Tum havalimanlari) Varis noktasi Her Yer seciyorum. Tarihi de en ucuz secerek en ucuz noktalari aratiyorum. Genellikle izlanda ingiltere danimarka ve isvec sonucu cikiyor. Burada bana en uygunu kopenag secenegi cunku pegasus ile cok ucuza bu ulkeye seyahat imkani var. Ingiltere seceneginide dusunebilirdim fakat ucusun rotarli olmasi durumunda vize sorunu olabileceginden ingiltereyide eliyorum.

Yaklasik 2 aydir en ucuz bileti nasil alirim diye arastirmalarim bu yonde. Aktarmali olarak kopenag aktarmali boston(1100), Amstersam/ingiltere aktarmali NY(1550) ve son olarak direk thy ile NY 1850. Karisim anlatmis olabilirim. Kafana takilan baska bi husus olursa yazabilirsin

• Hocam bileti thy den rezervasyon yaparak almıştım ben. Oteli de booking den rezervasyon ile hallettim. Yani ikisene de para vermene gerek yok. Yada thyden tamamı geri ödenebilir bilet alın vize çıkınca iptal eder parayı geri alırsınız. Vize çıkmadan bilet almayın. Zira bu ara ABD vizesi çok zorlaştı. Zaten alırsanız 10 yıl verirler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.