ARKADAŞLAR Kuvvetmiranın Ceza ya atığı diss hakkında ne dusunuyorsunuz acaba bence kuvvetmira nın 23dk diss cezanın 5dk murekkep doldurdumuna bin basar yorumlarınızı yazarsanız sevinirim Kuvvetmira - Disstortion EP
1,58 boyu birazda cadaloz arkadaslar haklı solemiş ceza mesela ''sözlerinin hepsi olsa bir kelam'' koleranın album sozleri bog gibi ha bide sagopaya demiş:ALBUMU SATTIRANDA ADAM OLSA BARİ bunba karşılık sagopada saçmalamış 23 dk ben sagopacıydım ama bu diss ten sonra soğdum
ceza zaten bu kuvvetmira dissinden sonra istanbul hiphop festivalinde diğer rapçi kardelerime barış çağrısında bulunuyorum dedi adamlar kac sene birlikte turke rapi tanıtmaya calıştı tanıttıktan sonrada birbirlerine girdiler bence cok yanlış eskiden daha iyiydi bence sagopanın ve cezanın birlikte yaptığı rapler daha iyi
Neyim Varki hala dinlenen hit parcalardan ama yeni parcalarıda birlikte deil kendı kendılerıne yapıyorlar beraber yapılan parcalar cok guzel bence her iki rapçinin aynı parcada atışması daha mantıklı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme