< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wweiss1023 -- 8 Ocak 2022; 21:15:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ALTUĞ GÜNEŞ BANA DİSS ATMIŞ..
-
-
katıl butonundan vergi alınıyor mu ben alındığını bilmiyordum
-
vergi alınmayan tek yer kulağımızın arkası kanka
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu gönderiyi okuduğumda ben de demiştim ulan bu yorum tanıdık geliyor diye.Meğer o konuymuş
-
Hoşuna gidiyor. İnsan yerine konuyorsun, belki de ilk defa. Artık piyasada ne kadar hype hoca varsa çalışmak için değil de açıklarını-eksiklerini bulmak için izliyorsundur. Sene sonu yine üzülecek taraf belli. İnsanların kazancından sana ne en basitinden. Sana mı kaldı bunu hesaplamak? Devam böyle. 5 ay sonra karamba gibi zırladığın başlıkları görmek dileğiyle :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biliyom ama bi ara böyle bişey dolaşıyodu videoda vergi var katılda yok o yüzden like atıp abone olun isteyen katılı aktifleştirebilir gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 8 Ocak 2022; 22:3:58 > -
Senin de böyle yorum yapmak hoşuna gidiyor mudur acebaaa ikinize de likeınızı vereyimde garibanlar sevinsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 9 Ocak 2022; 8:16:50 > -
Normal burada hesabı var zaten bazen çevrimiçi üyelerde gözüküyor, hocalar burayı takip ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 8 Ocak 2022; 21:26:42 >
-
Ya twitchte adam boş siyaset yapıyor valorant truck similator pubg lol gibi oyunları oynuyor kızlar tuhaf hareketler yapıp twitchi onlyfansa çeviriyor millet onlara bağış atıyor abone falan oluyor tuhaf şekilde anası babası haftada 40 saat çalışıyor akşam ekmek alacak ucuz olsun diye 2 saat halk ekmek sırası bekleyecek kadar kötü maddi durumda adam gidip yayıncıya para atıyor yazık yani.
bu adamlar ders anlatıyor açtıysa isteyen destek amaçlı açılabilir. Bu dersleri içerik olarak katıla koyarsan ve katıla özel derlerse eleştirilebilir, onda da 1 ay eleştirirsin 2 ay eleştirirsin alıştıktan sonra daha normal karşılarsın (bekir avşar mesela) .
Açık tutar katıl butonunu ama neden katıla üye olmuyorsunuz diye yakınır o zaman sanal dilenciliğe girer mesela. Dersi dinleyin geçin bence artık sınava da az kaldı bilgisayarda youtube yorumları kapatma eklentisi var onun sayesinde yorum okumayı bıraktım. Topluluk gönderilerini de hocaların okumuyorum. İnternet üzerinden birinin kişiliği de pek umrumda değil açıkçası nasıl davranırsa davransın hoca olsun ya da olmasa da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
güzel özetlemişsin evet millet bomboş şeylere bağış atıyor onlaraysa hocalara gitsin paralar daha doğru ama katıl konusunu gündeme ben getirmedim, sadece var olan bi konuya fikir beyan ettim bu kadar alınmaları komik😅 ve hoca olsam maddiyat gütmezdim öğrenciden kuruş para almazdım katılı aktif etmezdim bu da benim prensibim. bekirle başladı bu katıl furyası daha devam eder ben milletin kazancıyla ilgilenmiyorum
youtube türkiye yks içeriklerine yön veriyor konularınız hocam
-
harrrbi tüm youtube cular beni konusuyo parmakla gosteriliyorum 🤣
Oha sidjsjsjwjsnozhs in bs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz gerçekten kafayıyemissiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bazı hocalar hata yapıp yorumlarda belirtiyor aklınızda bulunsun
-
bi aksilik olduğunda eklentiyi kaldırıp bakıyorum genelde
tarayıcıyı yavaşlatıyor mu hocam
-
git ders çalış birader git git giiiit
-
Merhaba arkadaşlar bilirsiniz eskiden donanımhaberdeki kardeşlerime yardımcı olmak adına sorularına cevap verirdim. Yani aramızda bir bağ olduğunu düşünürdüm. Aranızdan tonlarcasıyla öZelden de yazışmışızdır. Çünkü ben kimim? Tarkan falan mı? Tabi ki sizleri kaale alıp önemseyeveğim bizi öyle kaf dağının arkasında görmeyin. Sadece artık daha çok öğremci oldığu için yetişemiyıruz. İşte bu weiss1023 adlı arkadşımız da bunu suiistimal etmiş. Hatta ona yazdığım uyarıyı insani yaklaşımı kırpıp geveleyip öyle koymuş..akran zorbalığı gbi yaptığı zorbalık çeşidinin rahatsız rdici olduğunun farkında olduğu halde sanki eleştriyormuş gbi izlenim vermiş. Açtığı başlıklar eleştiri değil arkadaşlar sizleri öğrencilerim olarak görrüğüm için sizlerr de söylüyorum lütfen eleştiri yapmayı öğrenelim. İnanın ülkece olduğumuz hale çok üzülüyorum. Çok zeki görünmeye çalışan insanların bu halde olduğuna inanmak istemiyırum. Bizleri üzmenize ve rahatsıs etmenize gerek yok. Bir de ufak not umarım 1000 üyem olur hatta 10000 olur çümkü normalde yurt dışında insanlar bunları normal davranış olarak görüyor. Yani emeğe saygı biçimi olatak bugünkü kahvem bu akşam ki restoram yemeğin bendrn gbi. Kimse bunlar üzerinden ne birbirini kıskanıuor ne de cebindeki paraya göz dikiyor. Çünkü performans koyuyorlar ortaya. Bizde çoğu şey enayilik maalesef. Ama korkan çıldıran varsa aman korkmasın üye sayım 12ydi dolar yükselşnce 8e düştü.(sekiz) dileğim hep şu: sizin düşündüğünüz gbi onbinler kazanmak en azından bari endişelerin bir karşılığı olsun. Dünyayı algılama biçiininzlr gerçekler arasında o kadat uçurum var ki . Tavsiyem eğer babanız zengim değilse bırakın buraları çalışın arkadaşlar bakın rakipler çok fena. Öyle bçyle değil. Bi kafanızı kaldırın ve millet o ufavık refah dilimin içime girmek için neler yapıyor. Bu arada bana sorarsanız para için değil huzur ve mutluluk için çalışon.insan ne istetse onu bir şekilde elde ediyor gayret edince.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Hoşuna gidiyor. İnsan yerine konuyorsun, belki de ilk defa. Artık piyasada ne kadar hype hoca varsa çalışmak için değil de açıklarını-eksiklerini bulmak için izliyorsundur. Sene sonu yine üzülecek taraf belli. İnsanların kazancından sana ne en basitinden. Sana mı kaldı bunu hesaplamak? Devam böyle. 5 ay sonra karamba gibi zırladığın başlıkları görmek dileğiyle :)
|
Merhaba arkadaşlar bilirsiniz eskiden donanımhaberdeki kardeşlerime yardımcı olmak adına sorularına cevap verirdim. Yani aramızda bir bağ olduğunu düşünürdüm. Aranızdan tonlarcasıyla öZelden de yazışmışızdır. Çünkü ben kimim? Tarkan falan mı? Tabi ki sizleri kaale alıp önemseyeveğim bizi öyle kaf dağının arkasında görmeyin. Sadece artık daha çok öğremci oldığu için yetişemiyıruz. İşte bu weiss1023 adlı arkadşımız da bunu suiistimal etmiş. Hatta ona yazdığım uyarıyı insani yaklaşımı kırpıp geveleyip öyle koymuş..akran zorbalığı gbi yaptığı zorbalık çeşidinin rahatsız rdici olduğunun farkında olduğu halde sanki eleştriyormuş gbi izlenim vermiş. Açtığı başlıklar eleştiri değil arkadaşlar sizleri öğrencilerim olarak görrüğüm için sizlerr de söylüyorum lütfen eleştiri yapmayı öğrenelim. İnanın ülkece olduğumuz hale çok üzülüyorum. Çok zeki görünmeye çalışan insanların bu halde olduğuna inanmak istemiyırum. Bizleri üzmenize ve rahatsıs etmenize gerek yok. Bir de ufak not umarım 1000 üyem olur hatta 10000 olur çümkü normalde yurt dışında insanlar bunları normal davranış olarak görüyor. Yani emeğe saygı biçimi olatak bugünkü kahvem bu akşam ki restoram yemeğin bendrn gbi. Kimse bunlar üzerinden ne birbirini kıskanıuor ne de cebindeki paraya göz dikiyor. Çünkü performans koyuyorlar ortaya. Bizde çoğu şey enayilik maalesef. Ama korkan çıldıran varsa aman korkmasın üye sayım 12ydi dolar yükselşnce 8e düştü.(sekiz) dileğim hep şu: sizin düşündüğünüz gbi onbinler kazanmak en azından bari endişelerin bir karşılığı olsun. Dünyayı algılama biçiininzlr gerçekler arasında o kadat uçurum var ki . Tavsiyem eğer babanız zengim değilse bırakın buraları çalışın arkadaşlar bakın rakipler çok fena. Öyle bçyle değil. Bi kafanızı kaldırın ve millet o ufavık refah dilimin içime girmek için neler yapıyor. Bu arada bana sorarsanız para için değil huzur ve mutluluk için çalışon.insan ne istetse onu bir şekilde elde ediyor gayret edince.
|
Sen gerçekten aptal bir adamsın, eleştiri falan da yapmıyorsun bomboş konuşmak ve insanların sinirini oynatmak dışında yaptığın hiçbir şey yok. Buradaki arkadaşların ve yt’deki hocaların seni ciddiye almaları bile komedi.
|
vergi alınmayan tek yer kulağımızın arkası kanka
|
Ya twitchte adam boş siyaset yapıyor valorant truck similator pubg lol gibi oyunları oynuyor kızlar tuhaf hareketler yapıp twitchi onlyfansa çeviriyor millet onlara bağış atıyor abone falan oluyor tuhaf şekilde anası babası haftada 40 saat çalışıyor akşam ekmek alacak ucuz olsun diye 2 saat halk ekmek sırası bekleyecek kadar kötü maddi durumda adam gidip yayıncıya para atıyor yazık yani. bu adamlar ders anlatıyor açtıysa isteyen destek amaçlı açılabilir. Bu dersleri içerik olarak katıla koyarsan ve katıla özel derlerse eleştirilebilir, onda da 1 ay eleştirirsin 2 ay eleştirirsin alıştıktan sonra daha normal karşılarsın (bekir avşar mesela) . Açık tutar katıl butonunu ama neden katıla üye olmuyorsunuz diye yakınır o zaman sanal dilenciliğe girer mesela. Dersi dinleyin geçin bence artık sınava da az kaldı bilgisayarda youtube yorumları kapatma eklentisi var onun sayesinde yorum okumayı bıraktım. Topluluk gönderilerini de hocaların okumuyorum. İnternet üzerinden birinin kişiliği de pek umrumda değil açıkçası nasıl davranırsa davransın hoca olsun ya da olmasa da. |
Bir de fakiriz duyarı yapmışsın ahahaha. Açlıktan ağzı kokan biri olduğun o kadar belli ki 5K’ya ohh müthiş para ohh demişsin.
|
Şimdi konuşşa nolcak sene sonu konuşsa nolcak başarısız olursa konuşma hakkı olmuyor mu forum la burası forum |
Katıl butonu yorumunuzu önceden yanıtlamıştım. Bence sizin hocalarla sorununuz var. Oturup dersinize çalışacağınıza aklınızdan geçenleri sorgulama zahmetinde bulunmadan burada yazıyorsunuz. Birkaç yıl öncesine kadar Tonguç gibi marka kanallar hariç kaç kişi ders anlatıyordu? Herkes çocuğunu dershaneye göndermek için borca giriyordu. Şimdiki hocalar oturup dershanelerden daha kaliteli düzeyde ders anlatıyorlar, tabii kendi başına çalışmasını bilene hitap ediyorlar. Dershaneye gitmek isteyen gidebilir ama durumu olmayıp gidemeyenlerin kurtarıcısı bu adamlar. Beğenmezsen izleme kardeşim, gidip beğendiğin başka bir hoca varsa onu izlersin. Belli ki bu hocalara muhtaçsın ki tüm gün videoları izleyip faydalandıktan sonra topluluğa kadar bakıyorsun. İnternetten ders izlemeyen adamın ne işi olsun topluluk gönderileriyle? ++ Bu konu sahibi gibi dar görüşlü insanlarla aynı sıralarda oturmak istemiyorsanız gidin çalışın. Bunlardan düşük puanlı liselerde bol bol var. Alt klasman üniversitelerde de karşınıza çıkarlar, o yüzden oturup çalışın. Kendi seviyenizdeki insanlarla birlikte okursunuz, kafanız rahat olur. |
Benzer içerikler
- mustafa yağcı ayt matematik pdf
- yeşil pasaport sigorta girişi
- tyt genel deneme önerileri
- ceng ne demek
- tyt 60 net nasıl yapılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X