Şimdi Ara

kuyt un dokunulmazlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    40 yıllık FB li gibiydi
    Hepsi uyudu bir kuyt yırtındı sahada, hala eleştiren var, komik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

iyide hocam halen yorum alamadık, kim oynamalı o bölgede. sagkanat ta yani. kanat özelligi olan bir alternatif sunun lütfen kadrodan.

ama gidip de orta sahadan salih orda oynar demek le olmuyoki bu işler. bakın zaten takımda bölge adamı yok, saçma sapan bir yapı bu f.bahçe nin ki.

10 taneye yakın çogu defansif kanat oyunu oynayabilecek ben birisini göremedim. krasiç var sadece taraftarlarla oturuyor. ee boşuna oturtulmuyordur da.

sende haklısında stoch denen bir adam vardı bu kadroda.stoch solda emenike yada sow sağda oynardı.olmadı alperide deneyebilirsin.sow un soldaki katkısından daha az olmazdı.

krasiçin kadroda tutulup stoc hun gönderilmeside ayrı bir komedi zaten.diyelimki krasiçten umutlusun 6 resmi maçta tek dakika oynatılmazmı adam.
    bunların hepsi yönetimin suçu.
    yabancı sayısına karşı çıkmaktan tutta,kuyt la yapılan sözleşmeye,ersun yanal ı getirmeye,ersun yanalı aaykut kocamanın yardımcılarıyla çalışmaya zorlamaya kadar.saysan buradan berline yol olur

• Geçen Kuyt'a yardıranlar vardı.
  • hocam yönetim ve hata kısmını geç zaten .düzeltmeye çalışırken bile batıyorlar.

ama her ne olursa olsun bazı gerçekler var.

şimdi: ersun hoca sürekli deneyecek birilerini olmayınca denenen hariç her hafta f.bahçe ve ersun hoca eriyecek. sonra mançini gelecek olsun misal.

ver şimdi bu kadroyu o adama. oda sürekli deneyecek bu hep böylemi gidecek.

stoch a vermişin 5 lira, krasiç e 7/8 lira, alper e (sagda ! bindirmeci) vermişin 7/8 lira. cristian, webo, holmen say say gider, yabancılar başta olmak üzere.

ee iyide yahu bu adamlara bu kadar para denensinler diye verilmemiş herhalde (alınmaları zaten büyük hata bana göre ) bu vahşi ücretleri çatır çatır oynasınlar diye vermişler öyle yada böyle alınmışlar. ben almam .150m euro bonservis bedeliyle mevcut hiçbir yabancıyı istemem yani şuan itibariyle. yerliler dahil ederleri 70/80 i geçmez gerçekte. gelsinler diye şişirilmiş rakamlar bunlar. yani gelesileri yok bu adamların dahi bizim takıma.

şimdi gelmişler çogunun oynayası yok. çünkü f.bahçe oynanacak klüp degil para kazanılıp yatılası bir yer bu adamlar öyle görüyorlar senin takımını. sömürüyorlar yani. ispanya, ingiltere, italya, almanya ve fransa top oynamak yaşamak istedikleri ülkeler, petrolcüler, gazcılar ve aralarında sıkışmış türkiye fırsattan istifade sömürülülecek ülke onlara göre. zaten tüm dünyanın açık niyeti bu degilmi ruslar hariç .

afrika yı sömürüyorlar fakir, aç esmer arkadaşları avrupa da besleyip büyütüp serpiştiriyorlar ve para kazanıyorlar hem çalıştırıp hem satarak.

• Kuytu bende beğenmiyorum ama yoklukda değerli oluyo. Kimse komşuyorken adam ölümüne press yapıyo yapıcak bişi yok .
  • ben beğeniyorum. en azından hırsı var adamın fenerbahçeli ruhu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

Kuyt'a kurban olsunlar. Adamın dibi yahu. Bu kadar takımı için herşeyini veren başka futbolcu gösterin bakalım var mı öyle birisi.

bizde onu diyoz zaten, profesyonelliğine diyecek laf yok elinden gelenin de en iyisini yapmaya çalışıyo ve dediğin gibi herşeyini veriyo yakıma ama sorun şu ki sahada verecek çok fazla şeyi yok fenerbahçe için,

bugün gol atması bişeyi değiştirmedi, Fenerbahçe ondan çok kapasiteli hücuma dönük, yaratıcı bi orta saha oyuncusunu hakediyo
  • son 5 maçı izleyin sonra kuytı öyle savunun bize geçen sene yaptıkları lazım değil.Pas atmasını bilmez adam geçmesini bilmez boş kaleye topu göndermeyi bilmez ayağında top tutmasını bilmez neymiş koşuyormuş yırtınıyormuş didiniyormuş
  • Ya abi. Tribünde formayı terleten adam istiyoruz, mücadele eden adam istiyoruz diyen siz değil misiniz? Şaka mısınız?

Hem mücadele edecek, hem de çatır çutur adam eksiltip çalım atacak; hatta yeri geldiğinde defansa katkı sağlayacak adam Fenerbahçe'ye gelir mi? Aklınıza hayalinize sığıyor mu?
    Komiksiniz vesselam.
  • Bu adamın değeri top oynayan takımda belli olur kardeşim.Koy bakalım Hamitin yerine Kuyt'u neler oluyor.Boş boş konuşuyorsunuz pas atmayı bilmezmiş de bilmem ne yav he he dedirtiyorsunuz illa.
  • Aynı adam aynı içi boş konular... Bitemediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Aynı adam aynı içi boş konular... Bitemediniz.

aziz başgan gelmiş beyler dağılın.
    konu kilit üyeye sınırsız ban.
  • dün ileriye doğru attığı paslar; 13 isabetsiz 2 isabetli.

şaka gibi
  • ileri 3 lünün oyun zekası, tekniğini toplasan alexin ayak parmağı etmeyeceği için bunların içinde fırsatçılık, mücadele ve tecrübe fazlasıyla aralarından sıyrılıyor. Teknik bi takım olsak oynamaz zaten
  • Gökhan ı sağ açığa alıp kuytı geriye çeksek fener her maç 10 pozisyona girer sağ kanattan

Hatta 10 tane gökhan dan kopyalayıp oynamak lazım
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 18:19:19 >
  • Çünkü en hırslı adam o. Gerçi size Baroni müstehak. Arkadaş adam ne yapsa "Kuyt suçlu". Bırakın artık şunu ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Ya abi. Tribünde formayı terleten adam istiyoruz, mücadele eden adam istiyoruz diyen siz değil misiniz? Şaka mısınız?

Hem mücadele edecek, hem de çatır çutur adam eksiltip çalım atacak; hatta yeri geldiğinde defansa katkı sağlayacak adam Fenerbahçe'ye gelir mi? Aklınıza hayalinize sığıyor mu?
    Komiksiniz vesselam.

• Kuyt kadar hırslı bi futbolcumuz daha var mı? Tamam yetenek olaraj üst düzey olmayabilir ama şu an için en iyi kanat oyuncumuz ve gerçekten de adam çok fazla mücadele ediyor. Ondan mnce laf edeceğiniz bir çok adam var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayında mücadele eden adam tanımında, sadece at gibi koşup doğru düzgün bir pas atamayan yok.Sadece geçen sene 6-7 gol yedik onun yüzünden, bana kalırsa sadece güzel top indiriyor başka hiçbir numarısı yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.