Şimdi Ara

kuyt un dokunulmazlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakkaten merak ediyorum,nereden geliyor.herkes yedek kalabilirken,18 e giremezken,bu adam her ahval ve şeraitte 11 de ve çıkartılamıyor.

geçen senenin ortalarını hatırlayın ayakta duracak hali yoktu aykut kocaman hep 11 başlatıyordu.bu sezon yine iyi değil yine 11 ve çıkmıyor oyundan.

baroni bile kesik yedi kuyt kale gibi 11 de.

• Çünkü mücadele etti ve tabelayı değiştirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Çünkü mücadele etti ve tabelayı değiştirdi.

kuyt un dokunulmazlığı
  • inan bende merak ediyorum kötü oynadığı zamanlarda bile hiç 2. planda kalmadı... acaba sözleşmesinde özel bi madde falan mı var ki ?
  • Sözleşmesinde sakat olmadığı her maç 11 oynar maddesi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barney Stinson

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Çünkü mücadele etti ve tabelayı değiştirdi.

kuyt un dokunulmazlığı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

Sözleşmesinde sakat olmadığı her maç 11 oynar maddesi var

doğrudur inanırım.dünyanın en büyük çiftliğinde normal böyle şeyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burdan süper lig ftbolcularina sesleniyim şu adamı 86 ay sakatkasinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

hakkaten merak ediyorum,nereden geliyor.herkes yedek kalabilirken,18 e giremezken,bu adam her ahval ve şeraitte 11 de ve çıkartılamıyor.

geçen senenin ortalarını hatırlayın ayakta duracak hali yoktu aykut kocaman hep 11 başlatıyordu.bu sezon yine iyi değil yine 11 ve çıkmıyor oyundan.

Başka bir topic de yazdım, ordan koplayayım daha fazlasını hak etmiyorsunuz zaten ;

Cevap veremeyince kaçmayı bilen çok başarılı arkadaşlar var forumda taktir ediyorum bu yönünüzü ama at gözlüklü olamayın karşınızdakini de anlamaya çalışın. Ben Kuyt çok formda demiyorum Kuytta formsuz canımız ciğerimiz Sow bile dökülüyor Meireles rezilleri oynuyor şu ortamda koşanı çabalayanı alkışlamamız lazım, yermemiz değil. ''Sadece koşuyor yaaaa'' demekle taraftar olunmuyor. Bu adam gecen sezon defansif katkısını koşmasını çabasın ikna etmezsiniz sanırım? Eee adam skora da en fazla katkıyı veren isim olmuş bu ne demek adam hem attırmıyor hem atıyor bu kadar sorumluluk alan bir adamın kaçan bir oyuncudan fazla pas hatası yapması doğal olandır. Gecen sezon geçende kaldı eee? Yeni sezonda 2. maçda golü var hangi arada sildiniz bu kadar çabalıyan koşan adam toleransı hak etmiyor mu? Gamsız bir adam bu takımda ''bana ne arkadas'' der çıkar. Bilgisiz fikir sahibi olmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: semih.balci

Burdan süper lig ftbolcularina sesleniyim şu adamı 86 ay sakatkasinlar

İnsan utanır şunu yazarken,yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

quote:

Orijinalden alıntı: semih.balci

Burdan süper lig ftbolcularina sesleniyim şu adamı 86 ay sakatkasinlar

İnsan utanır şunu yazarken,yazık.

Değil mi ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

hakkaten merak ediyorum,nereden geliyor.herkes yedek kalabilirken,18 e giremezken,bu adam her ahval ve şeraitte 11 de ve çıkartılamıyor.

Başka bir topic de yazdım, ordan koplayayım daha fazlasını hak etmiyorsunuz zaten ;

Cevap veremeyince kaçmayı bilen çok başarılı arkadaşlar var forumda taktir ediyorum bu yönünüzü ama at gözlüklü olamayın karşınızdakini de anlamaya çalışın. Ben Kuyt çok formda demiyorum Kuytta formsuz canımız ciğerimiz Sow bile dökülüyor Meireles rezilleri oynuyor şu ortamda koşanı çabalayanı alkışlamamız lazım, yermemiz değil. ''Sadece koşuyor yaaaa'' demekle taraftar olunmuyor. Bu adam gecen sezon defansif katkısını koşmasını çabasın ikna etmezsiniz sanırım? Eee adam skora da en fazla katkıyı veren isim olmuş bu ne demek adam hem attırmıyor hem atıyor bu kadar sorumluluk alan bir adamın kaçan bir oyuncudan fazla pas hatası yapması doğal olandır. Gecen sezon geçende kaldı eee? Yeni sezonda 2. maçda golü var hangi arada sildiniz bu kadar çabalıyan koşan adam toleransı hak etmiyor mu? Gamsız bir adam bu takımda ''bana ne arkadas'' der çıkar. Bilgisiz fikir sahibi olmayın.

alex'e de koşmuyor diyen zihniyetle aynı işte hocam. kuyt'a da sadece koşuyor diyorlar. heee 86 hafta sakatlasınlar kuyt'u da sonra hiç puan bile alamayalım.

• quote:

quote:

saçmalamana gerek yoktu.haketmiyormuş bidi bıdı.
    şimdi senin çok üst düzey futbol bilgilerinden faydalandık borçlumu çıktık

• kuyt a gelene kadar fazlaca sıkıntı var. bende kuyt ın yerinde bambaşka genç, dinamik, kuvvetli ,ileri/geri , teknigi de olan bir bindirmeci isterim ama benim bildigim kadroda böyle biri yok.

siz biliyorsanız böyle birini öne çıkarın konuşalım aramızda. ?

kadroda farfan var ve stadda oturuyorsa çok yazık oluyor bencede. ama ben bizim gibi izleyen cristian ve krasiç görüyorum orda. ve haketmedikleri için ordalar muhtemelen ve koskoca f.bahçe çok ama çok ayıp ediyorlar. maaş alıyorlar ,yatmayı seçiyorlar.
  • Kuyt'a kurban olsunlar. Adamın dibi yahu. Bu kadar takımı için herşeyini veren başka futbolcu gösterin bakalım var mı öyle birisi.
  • antares07 A kullanıcısına yanıt
    Şahsına değil o lafım kardeşim çoğul kullandım fark ettiysen üstüne alınma hedef seçip sürekli acımasızca, sanki takımda başka aksayan taraf yokmuşta tek sorun kuyttaymış gibi sürekli konu açıp yerenlere.
  • quote:

Şahsına değil o lafım kardeşim çoğul kullandım fark ettiysen üstüne alınma hedef seçip sürekli acımasızca, sanki takımda başka aksayan taraf yokmuşta tek sorun kuyttaymış gibi sürekli konu açıp yerenlere.

takım berbat zaten,kimsenin takım iyi kuyt bozuyor dediği yok.diyende futboldan anlamıyordur.sorun kuyt un istisnasız her maç oynaması ve bize extra birşey katmadığı.kuyt sonradan bu hale gelmedi.hep böyleydi,işleyen takımda iş yapar ama bizde sistem olmadığı için,bireysel yeteneklerin ayaklarına baktığımız için göze batyor.
    en yüksek parayı alıp her maç oynarsan ve yabancı kontenjanını işgal eden bir hücum oyuncusu olduğun halde adam geçemezsen,düzgün pas atamazsan eleştirilirsin.
  • Kuyt yeteneksiz olabilir ama sahada 12 kişi oynuyoruz. Defansa çok yardımcı oluyor gol yollarında katkısı var hava toplarını indiriyor. Siz bir oyuncudan daha ne bekliyorsunuz? Bazen bana da saç baş yolduruyor FB futbolcusu değil diyorum ama katkısını görmezden gelemezsiniz. Kuytu kestiğiniz anda 10 kişiye düşer takım
  • quote:

quote:

takım berbat zaten,kimsenin takım iyi kuyt bozuyor dediği yok.diyende futboldan anlamıyordur.sorun kuyt un istisnasız her maç oynaması ve bize extra birşey katmadığı.kuyt sonradan bu hale gelmedi.hep böyleydi,işleyen takımda iş yapar ama bizde sistem olmadığı için,bireysel yeteneklerin ayaklarına baktığımız için göze batyor.
    en yüksek parayı alıp her maç oynarsan ve yabancı kontenjanını işgal eden bir hücum oyuncusu olduğun halde adam geçemezsen,düzgün pas atamazsan eleştirilirsin.

Dediklerini yapamıyor diyelim ama koşuyor mücadele ediyor, bu gün gene takımın en fazla koşanı oldu tek skorda ondan geldi. Bu dediklerinin hiç birini yapmayıp birde mücadeleden kaçanlar yok mu peki niye onlar konuşulmuyor kalan 10 yabancı veya 9 veya sahadaki 5 yani kuytın haricindekiler çok mu iyi? Bakın sabit fikire takılmışsınız kendinizi sorgulayın sabit fikirli olmayın.

• iyide hocam halen yorum alamadık, kim oynamalı o bölgede. sagkanat ta yani. kanat özelligi olan bir alternatif sunun lütfen kadrodan.

ama gidip de orta sahadan salih orda oynar demek le olmuyoki bu işler. bakın zaten takımda bölge adamı yok, saçma sapan bir yapı bu f.bahçe nin ki.

10 taneye yakın çogu defansif kanat oyunu oynayabilecek ben birisini göremedim. krasiç var sadece taraftarlarla oturuyor. ee boşuna oturtulmuyordur da.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.