quote:Orjinalden alıntı: KornEr quote:Orjinalden alıntı: zalman9X Milli yapın geçer Yani adam içindeki ateşi dışarı yansıtıyor diyorsun. Hmmmm buda bir yaklaşım tabi
quote:Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan kesin çözüm : temiz bi sopa sonuçta ya kan ya kırık olmazsa işe yaramaz
4 5 yaşlarıdan bende çok oynarmışım kibritle ateşle, sonra yatağı tutuşturmuşum sağlam bi dayak yiyince vazgeçtim oynamaktan
quote:Orjinalden alıntı: Perseus Bunun ters tepmişi sanırım Bu süper ya ben daha önce yayınlamıştım kaldırmışlardır
hocam bence yiğenini direk çek vur... böylece mahelleyide kurtarmış olursun...hemde dünyaya bir iyilik etmis olursun..
ikinizde psikolağa gidin kuzeninin durumu malum sende parfüme 120 ytl verdiğin için. inşallah vermemişsindir de burada bizi kekliyondur. eğer gerçekten de verdiysen vayy beee şu zenginliğe bak diyipte seni kıskanacağım.
quote:Orjinalden alıntı: individual ikinizde psikolağa gidin kuzeninin durumu malum sende parfüme 120 ytl verdiğin için. inşallah vermemişsindir de burada bizi kekliyondur. eğer gerçekten de verdiysen vayy beee şu zenginliğe bak diyipte seni kıskanacağım. Bu kadar kompleksli olmayın. Sana ne? İsterse 1000 YTL verir parfüme.
quote:Orjinalden alıntı: zalman9X quote:Orjinalden alıntı: individual ikinizde psikolağa gidin kuzeninin durumu malum sende parfüme 120 ytl verdiğin için. inşallah vermemişsindir de burada bizi kekliyondur. eğer gerçekten de verdiysen vayy beee şu zenginliğe bak diyipte seni kıskanacağım. Bu kadar kompleksli olmayın. Sana ne? İsterse 1000 YTL verir parfüme. Hayatında parfüm görmemişin sanırım. 120 ytl en ucuz parfümlerden biri. Eger bir butike gidersen.