Ne zevk alıyor anlamış değilim,salonun ortasına tencere getirip içine tahta,kağıt atıp çine kolanya döktükçen sonra tutuşturuyor,yarın birgün evi yakacak farkında değil (evi salla kendini öldürecek) Geçen senede perdeyi tutuşturmuş zaten,biraz daha uğraşsa bütün mahalleyi yakacak Onun ateşle oynamasını nasıl engellerim?
ilerde bombaci falan olmaz umarim baksana adam ateşi seviyor şimdi o piroman a da hastadir xmen izlet ona
Ateşin kötü birşey olduğunu öğretebilirsin
Çakmakla elini azcık yakarsan anlar
Yada son alternatif ATEŞE ATABİLİRSİN
dostum kuzenını ormanlardan ağaçlardan uzak tut ortada kibrit çakmak ateş çıkartacak alet bırakmayın küçük çocuk galiba tencereyle yaktıgı zaman it tencerenın üstüne sonra hemen geri çek bida yapmaz canı yanarsa
quote:
Orjinalden alıntı: clio_TR
dostum kuzenını ormanlardan ağaçlardan uzak tut ortada kibrit çakmak ateş çıkartacak alet bırakmayın küçük çocuk galiba tencereyle yaktıgı zaman it tencerenın üstüne sonra hemen geri çek bida yapmaz canı yanarsa
Küçük çocuk dediğin 17 yaşında En son benim 120 ytl'ye aldığım parfümümü bitirmiş (2dk zevk uğruna) Zaten adam olsa 2 sene üst üste sınıfta kalmazdı
Piskologa götürün, tedavisi gelmiş bunun
quote:
Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
Ne zevk alıyor anlamış değilim,salonun ortasına tencere getirip içine tahta,kağıt atıp çine kolanya döktükçen sonra tutuşturuyor,yarın birgün evi yakacak farkında değil (evi salla kendini öldürecek) Geçen senede perdeyi tutuşturmuş zaten,biraz daha uğraşsa bütün mahalleyi yakacak Onun ateşle oynamasını nasıl engellerim?
adamın kundakçılık ruhunda var desene bizimde lsiede sınıf arkadaşımızdas vardı defter kitap sıra ne varsa ayakrdı boşta duran
17 yaşındaysa hiç normal değil. Hafiften çizmiş bile olabilir kafayı...
quote:
quote:
Küçük çocuk dediğin 17 yaşında En son benim 120 ytl'ye aldığım parfümümü bitirmiş (2dk zevk uğruna) Zaten adam olsa 2 sene üst üste sınıfta kalmazdı
bencede psikoloğa götürün olmadı temiz bir dayak atın aklı başına gelir 17 yaşında kazık kadar adam olmuş 3 yaşında gibi davranıyorsa psikolojik rahatsızlığı vardır kuzenınde...once psikoloğa gösterın bişe yok ibn**liğinden yapıyor derse çekin bir güzel dövün aklını başına getirin.
Belli Bir Sürü Sonra Evde Mangalda Yapar
quote:
quote:
quote:
bencede psikoloğa götürün olmadı temiz bir dayak atın aklı başına gelir 17 yaşında kazık kadar adam olmuş 3 yaşında gibi davranıyorsa psikolojik rahatsızlığı vardır kuzenınde...once psikoloğa gösterın bişe yok ibn**liğinden yapıyor derse çekin bir güzel dövün aklını başına getirin.
döverlerse yakmasın şehri
quote:
Orjinalden alıntı: Vaio
quote:
quote:
quote:
döverlerse yakmasın şehri
Sonra Karagümrük Yanıyor diye Bağırmayın
yakacak tabi genç adam yakar bizde kuzenimin okulunda yangın çıkartmıştık o yaşlarda...
dediğim gibi,evde ateş yakarsa 1 daha yakmış olduğu ateşe atabilirsin
kesin çözüm : temiz bi sopa
ßırak yaksın sizde etrafında patates közleyin işte
+1 BİR DAHA ATEŞ YAKAMAYACAK HALE GETİRECEKSİN SONRA KARAGÜMRÜK MÜMRÜK YANMAZ YOK BAŞA ÇIKAMIYORSANIZ ALARM TAKTIRIN EVE YADA ÇOCUĞA HANİ VARYA HIRSIZLIK OLUNCA KARAKOLA HABER VEREN ONUN İTFAİYEYE HABER VERENINDEN TAKTIRIN
quote:
Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan
quote:
Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan
+1 anladığı tek dil belkide budur
Milli yapın geçer
quote:
Orjinalden alıntı: zalman9X
Milli yapın geçer
Yani adam içindeki ateşi dışarı yansıtıyor diyorsun. Hmmmm