Şimdi Ara

Kuzenim evde ateş yakıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zevk alıyor anlamış değilim,salonun ortasına tencere getirip içine tahta,kağıt atıp çine kolanya döktükçen sonra tutuşturuyor,yarın birgün evi yakacak farkında değil (evi salla kendini öldürecek)
    Geçen senede perdeyi tutuşturmuş zaten,biraz daha uğraşsa bütün mahalleyi yakacak
    Onun ateşle oynamasını nasıl engellerim?

• ilerde bombaci falan olmaz umarim baksana adam ateşi seviyor şimdi o piroman a da hastadir xmen izlet ona
  • Ateşin kötü birşey olduğunu öğretebilirsin

Çakmakla elini azcık yakarsan anlar

Yada son alternatif ATEŞE ATABİLİRSİN
  • dostum kuzenını ormanlardan ağaçlardan uzak tut ortada kibrit çakmak ateş çıkartacak alet bırakmayın küçük çocuk galiba tencereyle yaktıgı zaman it tencerenın üstüne sonra hemen geri çek bida yapmaz canı yanarsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

dostum kuzenını ormanlardan ağaçlardan uzak tut ortada kibrit çakmak ateş çıkartacak alet bırakmayın küçük çocuk galiba tencereyle yaktıgı zaman it tencerenın üstüne sonra hemen geri çek bida yapmaz canı yanarsa

Küçük çocuk dediğin 17 yaşında
    En son benim 120 ytl'ye aldığım parfümümü bitirmiş (2dk zevk uğruna)
    Zaten adam olsa 2 sene üst üste sınıfta kalmazdı
  • Piskologa götürün, tedavisi gelmiş bunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Ne zevk alıyor anlamış değilim,salonun ortasına tencere getirip içine tahta,kağıt atıp çine kolanya döktükçen sonra tutuşturuyor,yarın birgün evi yakacak farkında değil (evi salla kendini öldürecek)
    Geçen senede perdeyi tutuşturmuş zaten,biraz daha uğraşsa bütün mahalleyi yakacak
    Onun ateşle oynamasını nasıl engellerim?

adamın kundakçılık ruhunda var desene bizimde lsiede sınıf arkadaşımızdas vardı defter kitap sıra ne varsa ayakrdı boşta duran

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 17 yaşındaysa hiç normal değil. Hafiften çizmiş bile olabilir kafayı...
  • quote:

quote:

dostum kuzenını ormanlardan ağaçlardan uzak tut ortada kibrit çakmak ateş çıkartacak alet bırakmayın küçük çocuk galiba tencereyle yaktıgı zaman it tencerenın üstüne sonra hemen geri çek bida yapmaz canı yanarsa

bencede psikoloğa götürün olmadı temiz bir dayak atın aklı başına gelir 17 yaşında kazık kadar adam olmuş 3 yaşında gibi davranıyorsa psikolojik rahatsızlığı vardır kuzenınde...once psikoloğa gösterın bişe yok ibn**liğinden yapıyor derse çekin bir güzel dövün aklını başına getirin.

• Belli Bir Sürü Sonra Evde Mangalda Yapar
  • quote:

quote:

quote:

bencede psikoloğa götürün olmadı temiz bir dayak atın aklı başına gelir 17 yaşında kazık kadar adam olmuş 3 yaşında gibi davranıyorsa psikolojik rahatsızlığı vardır kuzenınde...once psikoloğa gösterın bişe yok ibn**liğinden yapıyor derse çekin bir güzel dövün aklını başına getirin.

döverlerse yakmasın şehri

• quote:

Orjinalden alıntı: Vaio

quote:

quote:

quote:

döverlerse yakmasın şehri

Sonra Karagümrük Yanıyor diye Bağırmayın

• yakacak tabi genç adam yakar bizde kuzenimin okulunda yangın çıkartmıştık o yaşlarda...
  • dediğim gibi,evde ateş yakarsa 1 daha yakmış olduğu ateşe atabilirsin
  • kesin çözüm : temiz bi sopa
  • ßırak yaksın sizde etrafında patates közleyin işte
  • +1 BİR DAHA ATEŞ YAKAMAYACAK HALE GETİRECEKSİN SONRA KARAGÜMRÜK MÜMRÜK YANMAZ YOK BAŞA ÇIKAMIYORSANIZ ALARM TAKTIRIN EVE YADA ÇOCUĞA HANİ VARYA HIRSIZLIK OLUNCA KARAKOLA HABER VEREN ONUN İTFAİYEYE HABER VERENINDEN TAKTIRIN
    quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

kesin çözüm : temiz bi sopa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

kesin çözüm : temiz bi sopa

+1 anladığı tek dil belkide budur
  • Milli yapın geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalman9X

Milli yapın geçer

Yani adam içindeki ateşi dışarı yansıtıyor diyorsun. Hmmmm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.