5 dk sonra yine arayacak kaldım mal gibi ben bikaç gün sonra gider diye düşünüyordum.
Alienware
ipad istiyoruz kuzen
ipod nano ipod touch iphone macbook alienware
seç birini.
O kadar param olsa burda işim ne yahu onunla Amerika'ya giderim. Şaka maka Alienware falan çok pahalı benim gözüm ucuz şeylerde.
foto makinası , laptop . olmadı ps3 aldır
ucuz şeyler.
ipod touch 4g 8gb veya 16gb Biraz daha ucuzu nano serisi. PSP olabilir. Kulaklık olabilir.
Valla telefonu kapatmadan Guitar Hero gitarı al dedim tamam dedi PS3 için olanından kap bi tane oyunu fark etmez gitarlı olsun yeter dedim. Tamam alırım dedi. Kapattık sonra. Alır inşallah.
Xbox 360
PS3 iPod touch iPod nano Macbook PSP iMac iPhone PS ve PS3 için orjinal oyun
Washinton portakalı getirsin 10 kilo
quote:
Orijinalden alıntı: guncul
Washinton portakalı getirsin 10 kilo
sesli güldüm
quote:
Orijinalden alıntı: Topal Yılan
Valla telefonu kapatmadan Guitar Hero gitarı al dedim tamam dedi PS3 için olanından kap bi tane oyunu fark etmez gitarlı olsun yeter dedim. Tamam alırım dedi. Kapattık sonra. Alır inşallah.
Amerikadan guitar hero mu istedin ah benim kuzenim amerikadan best buydan beni arıcak guitar hero aklıma gelmez
escalade
iPod Touch falan olduğu için aklıma başka bişey gelmedi. Oyun da oynamam açıkçası ps3 falan caydım o yüzden. Gitarı da almamış zaten saf ya. Çok istersen yarın alırım garanti vermiyorum ama dedi. Dedim naptın sen burda 300 lira ordan 100 liraya alıyorsun. Cevap atmadı. Roaming ayağı varmış ben aradım bilmeden çok konuştuk baya yazmış ona. Yarın alır inşallah.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme