Şimdi Ara

Kuzenimin vefatı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amcamın oğlunu geçen çarşamba genç yaşta henüz 41 kalp krizinden kaybettik. Evin tek çocuğuydu edebiyat öğretmeniydi Pek görüşmüyordu bizim aileyle amcamla yengem yıllar önce kuzenim henüz 19 yaşındayken ayrılmışlardı. Ve amcamı defterden sildi nedense bizim sülaleyi de. Neyse çocukluğumuz beraber geçti taaki 18 yaşına kadar. 20 yıldır hiç görmesemde duyunca mahvoldum perişan oldum cenazesinde yengemin ve amcamın hali anlatmak kelimelerle ifade etmek mümkün değil. Bende 1 haftadır kendimde değilim devamlı dalıyor eski günleri düşünüyor aslan gibi adam birden öldü nasıl oldu diyorum kafayı yemek üzereyim yalnız yaşadığım için sürekli endişeye kapılmaya başladım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toparlanamıyorum

• başınız sağolsun keşke görüşseydiniz

sağ iken değer bilmek mesele

yalnız kalmayın yakınsa ailenizle birlikte zaman geçirin

• adv11 kullanıcısına yanıt

Hocam görüşmek maalesef elimde değildi kendisi amcamdan dolayı baba tarafını cezalandırdı yani kimseyle görüşmek istemedi annesiyle yengem ile yaşıyordu. Yıllardır görmememe rağmen mahvoldum cenazede psikolojim bozuldu yaşıt olmamız çocukluğumuzun beraber geçmesi çok etkiledi. Ailemin yanına gitme ihtimalim yok çalışıyorum çünkü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nişanlımın ablasi
    10 yıl önce açıldı
    Dedemin babası 1901 doğumlu
    3 yıl önce açıldı
    Babamın askerlik anısı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.