Şimdi Ara

Kuzenlerinizle Aranız Nasıl ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MartNisan -- 18 Aralık 2009; 20:20:14 >
  • Kuzenlerimle kardeş gibiyiz valla her yardımımza beraber koşarız vs. benden 1 yaş büyük ve 2 yaş büyük kuzenlerim var allahtan varlar olmasaydı ne yapardım...
  • Ana tarafından hepsi,baba tarafından 2 tanesiyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

bende 5 kuzen var kardeş gibiyizdir. küçükkende hepo aynı ortamda büyüdük. benden 3 yaş büyük olanla eskiden aynı yatakta yatardık küçükken. bazı şeyler yaşıyorduk. şimdi birbirimizin yüzüne bakamıyoruz. diğerleriyle yine iyi.

Hocam baya iyiymiş senin ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 30 Ekim 2009; 9:50:03 >
  • baba tarafındakiler tam hayırsız arkadaş. ulan tekiyle aynı şehirde oturuyorum, daha doğrusu 3 kardeş onlar. gittim kaldım, hatta iyi de davtandılar ama eve geldiğimde 1 kez bile aramadılar. üstüne ben sordum, bahaneler uyduruldu ve yine aynı.

öteki başka şehirde oturuyor, hayatımda ilk defa gittim onlara kalmaya sadece 10 gün kalmaya. ulan hiç ilgilenmediler, arada bir 'ne yapalım? nasılsın?' soruları soruldu, o kadar. kaldığım günün çoğunda arkadaşlarıyla gezdiler ve tekinde arkadşında kaldı. ya her gün evinize gelen bir arkadaşın olsam bile bu muamele olmaz. ilk defa geliyorum ve başka şehirden, gördüğümüz muameleye bak.

kuzen dediğin, yarı kardeş gibidir. sen arkadaşınla hatta en yakın dostunla şiddetli kavga ettiğinde bile günler sonra ya barışıyorsun yada hiç konuşmuyorsun. biz de aynısı oldu mu, hiç akla gelmez bile, yine aynı şekile konuşmaya başlarsın. 100'lerce kez kırılsan da, küssen de gelir 2 gün sonra saatlerce konuşursun. ama nerede o vefa bunlarda. insanlık ölmüş arkadaş, nasıl bir dünyada yaşıyoruz.

anlamıyorum, yoldan geçen arkadaşları mıyız biz onların? 1-2 sene sonra küsüp unutulup gidilen arkadaş muamelesi yemek insanın zoruna gidiyor. ben 20 sene sonra bile yanında olacağım onların çünkü kuzenlerim. ama sınıf arkadaşları gibi muamele yemek insanın zoruna gidiyor. onların çoğu 1-2 sene içinde unutulup gidecek ama kuzeniniz 50 sonra bile yanınızda olur. hayırsız sürüsü.

kusura bakmayın çok doluyum. oh be, rahatladım arkadaş. amma dolmuşum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

bende 5 kuzen var kardeş gibiyizdir. küçükkende hepo aynı ortamda büyüdük. benden 3 yaş büyük olanla eskiden aynı yatakta yatardık küçükken. bazı şeyler yaşıyorduk. şimdi birbirimizin yüzüne bakamıyoruz. diğerleriyle yine iyi.

• 12 Tane kuzenim var 1'i evli dğierleriyle müthiş eğleniyoruz gerek ps olsun gerek yemek gerek dolaşma hepsi var yani çok mükemmel aramız :):)
  • quote:

quote:

ne yaşadınız hocam merak ettik şimdi

• gerekmedikce konuşmam
  • Baba tarafından olanlardan amcaoğluyla bir mesele yüzünden 5 yıldır görüşmüyorum, kızlarla 5 ayda bir.
    Anne tarafından olanlarla aynı binada yaşadığımızdan kardeş gibiyiz.
    Ama her haltı kuzenleriyle yapan tiplerden değiliz. Tabii yeri geldi mi içki masasını kurar sohbetler ederiz, maç izler keyifli vakit geçiririz o ayrı.
  • Hepsiyle aram süperdir. Benim hiç kardeşim falan yok ama hepsi benim için kardeşten de ötedir..
  • Açıkçası bizim sülalede birbirine geçiren geçirene olduğu için herkes birbiriyle kavgalı.O yüzden aramızın pek iyi olduğu söylenemez.
  • şeytan üçkeninde gibiyiz herkesin evi bir birine çok yakın görünce mecbur selam veriyorum
  • Anne tarafında 8 kuzenim var ve 1'i ile aram iyidir..Digerleri umrumda degiller.
    Baba tarafında 30 kuzenim var ve 30'u ilede aram çok iyidir.
  • Hiçbirini aramam sormam onlarda beni aramazlar zaten aramasinlarda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymphea7

kardes den farklı degıller
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa3027

quote:

quote:

Gençlik İşte . Kimisi Küçükken Dolabın içinde Paylaşır Siz De yatakta. Ama olsun . Paylaşmak Güzeldir .

Benim De Kuzenlerimle Aram Çok iyi Kimseyle Paylaşamadıklarımı Onlara Anlatırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kNiFé $

quote:

Orijinalden alıntı: sefa3027

quote:

quote:

Gençlik İşte . Kimisi Küçükken Dolabın içinde Paylaşır Siz De yatakta. Ama olsun . Paylaşmak Güzeldir .

Benim De Kuzenlerimle Aram Çok iyi Kimseyle Paylaşamadıklarımı Onlara Anlatırım.

Paylaşmak güzeldir. Tüm gençlere paylaşmayı tavsiye ediyoruz. Güzel sonuçlar doğabilir

• Çok iyi :P
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.