Şimdi Ara

Kuzenlerinizle Aranız Nasıl ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 Kuzenim var biri 4 biri 10 yaşında keşke daha çok kuzenim olsa babamlar 2 kardeş (kuzenlerimde halamın çocukları işte) annemde tek çocuk insan özeniyo 10-20 tane kuzenim var diyenlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral Penguen -- 30 Ekim 2009; 11:42:36 >
  • 2 siylede çok iyidi aram.Sonradan baktım ben küçüğüm diye şakalar benim üzerimden yapılıyor.Kafaları çekmeye giderken bile sen küçüksün diyorlar.Halbuki kendilerinden 1 yaş küçüğüm.Çıkarcı olmaya başladılar.Birisi desen çok sallıyor sürekli beni ezmeye çalışıyor bir şey bende üstün olunca çekemiyor.Canları cehenneme...
  • 1 tanesi ile aram pek iyi değil (bayan) , iyi değil derken şuanda öğretmenlik yapıyor ve genelde arkadaşlarıyla takılıyor.Yanımıza gelsede göstermelik olsun diye gelir.

Diğer hepsiyle aram mükemmeldir, yediğimiz içtiğimiz bir gider, espriler havalarda uçar vs.vs..
  • biri benden 3 yaş diğeri benden 1,5 yaş küçük ikisiylede aram çok iyidir zaman zaman sinemaya falan gideriz onun dışında 2 yaşında da kız kuzenim var çok tatlı
  • Valla bende 4 teyze, 3dayı, 4 hala, 4 amca + Annemlerin taraftan 10 kuzen var. Ama hepsi benden en az 5 yaş büyük Babamların taraftakilerle pek görüşmüyoruz. Bundan dolayı amcamın çocuklarıyla pek aramız iyi değil. Belki yolda görsem tanımam bazılarını O derece. Pek birbirimize gidip gelmeyizde. Ama annemlerin taraf farklı. Zaten hep bana teyzemler falan bakmış küçükken. Bundan dolayımıdır nedir teyzemlere daha düşkünüm.

Bu arada nüfusumuzun neden fazla olduğunu söyleyeyim. Dedem erkek çocuk istediği için........... anladınız siz.73 yaşında halen.... (valla anneannem söylüyo. Rahat durmuyo diyo)

• Almanya da olan bir kuzenim var aram çok iyidir.Ara sıra bana elektronik de getirir o gelemez ise ben giderim...Diğer kuzenlerimle aram pek iyi değildir.
  • çok sayıda kuzenim var sayısını bilmiyorum...
    anne tarafından olanlarla aram müthiş ötesi ama baba tarafı nedense soğuk onlarla pek aram yok
  • 9 kuzeniz hepsi erkek.
    Sülalede tek kız ben kaldım.

Çoğuyla aram iyidir
    Birisi zaten yanımızda okur bizle kalır,çok kavga etsek de severim kendisini
  • Anne tarafından şu ana kadar 4 tane ile tanıştım,ikisini hiç sevmem.Diğer ikisi de annem,dedem,anneannem ve dayımdan sonra en çok sevdiğim varlığımdır.
  • Benim İnsanLarLa İLetişimim KötüdürO Yüzden Herkeze oLduğu Gibi Biraz MesaFeLiyim Hep
  • 4 kız 1 erkek kuzenim var 2 si evlenip çocuk çoluğa karıştı 2-3 yıl öncesine kadar iyiydi fakat artık ne arıyoruz birbirimizi ne de soruyoruz.
  • tek kuzenim var kardeşim gibidir. ayrı tutmam.
  • 5 kuzenim var. 3'ü ile hiç tanışmadım, 1'i nin suratını bile hatırlamıyorum, sokakta görsem tanıyamam, 1'i ile de 3 senedir görüşmüyoruz...
  • 9 tane kuzenim var hepsi benden büyük 2 tanesi evlendi ikisiyle aram iyi deil
  • 25 Kuzen var. Hepsiylede görüşürüm.
  • Abartısız olarak baba tarafında 104 kuzenim bulunmakta, hepsi ilede samimiyiz...
  • 5 erkek 3 kız kuzenim var.Aram pek iyi değildir.Özellikle erkek kuzenlerim biraz hayırsızdır.Bayramdan bayrama falan görüşürüm genelde.Kız kuzenlerimle aram daha iyi sayılır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.