Şimdi Ara

Kuzenlerinizle Aranız Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkek kuzenlerle aram cok iyidir biri 3 yaş büyük biride akranım olur gerek taksime gerek beyoğlu na gider nargile yaparız yemek yeriz felan ama 1 akran kuzenım bizle nedense takılmaz aramızda inek deriz ona
    Kız kuzenlerle de öyle yemek e filan çıktıgımız olmustur kardeş gibiyiz onlarla ama bütün kız kuzenler benden büyük
    Amaçsız bir konu ama maksat sohbet

• iğrenç
  • Seslerini bile unuttum
  • Benim 2 kuzenim vardı biri 36 biri 40 yaşında 40 yaşında olan kan kanserinden öldü 36 yaşında olan abisi ölünce ve aile baskısından dolayı biraz kırıtık oldu ailesi biliyor bunu bişey diyemiyorlar leptopta resimlerini filan yakaladık görüşmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçhoSubasa

Seslerini bile unuttum

aynen feysbukdan bakıom tiplerini unutmadım daha
  • Hiç yaşıt kuzen yok.2 tane kız var onları da saymıyorum.Konuşmazlar bile.
  • Çok kuzenim var. Yaşıtlarımla aram çok iyi. Özellikle 2 tane kız kuzenimle. Yazları bizim yazlığa baya bi geliyorlar zaten, beraber baya bi zaman geçiriyoruz. Birbirlerimizin arkadaşlarını tanıyoruz falan ben çok memnunum durumdan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi.
  • Kötü.... Bir soğukluk var. Ben de ısrarlı değilimdir.
  • kardes den farklı degıller
  • 18 tane kuzenim war.3 tanesi en iyi arkadaşım, Kardeşim gibiler hep beraber takılırız.. benimde 1 kuzen bizle takılmaz ortamı garip çok dalga geçeriz onla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.İ.M -- 30 Ekim 2009; 0:18:19 >
  • 21 kuzen var hepsiyle kanka gibiyim kızıylada erkeğiylede makara kikiri güzeldir kuzen hiçbi arkadaşınla konusamadığın ozel meeseleler kuzenle konusulur evleri yakındır sulalecek floryadayız zaten futbol falan derken hepimiz severiz sayariz birbirimizi. kuzenleriyledde hiç muhattap olmayanlarada çok şaşarım
  • her tür paylaşımımız olduktan sonra

1 sene önce olan olaydan sonra benim için hiç oldu
  • Hepsiyle çok iyidir aram. toplam 8 tane kuzenim var.
    5 tane benden küçük kuzenim var. En büyükleri ortaokula gidiyor sağolsunlar yeri geldiklerinde çok iyi şakalaşırız alt alta üst üste güreşiriz yeri geldiğinde de saygı gösterirler sözümü dinlerler.
    1 tane kız kuzenim var benden 1 yaş büyük onlada aram çok iyidir hiç bi sorunumuz olmadı şimdiye kadar. Bugün daha beraberdik sabahtan akşama kadar.
    Ne sıkıntım olursa hepsinde yardım eder.
    1 tane kuzenim var evli onlada görüştüğümüzde muhabbet iyidir.
    1 tanede annmin kuzeni var benden 1 yaş büyük kuzenim gibidir. sık sık görüşürüz aynı sitede oturuyoruz.
  • Bizim ailede kimse kimseye soğuk değildir ama öyle sık sık görüşmeyiz. Şahsen bir kaç kuzenim dışında hiçbirinin numarası bende yok. Anca ayda yılda evlerine gidersem, yada onlar gelirse görürüm.
  • Süper valla Allah bozmasın.

• Baba tarafından 3 kuzen var halamin bi kızı(benden 1 yaş küçük)bide oğlu(benden 3 yaş büyük)bide amcamın kızı var o daha 6 yaşında hepimiz ayrı şehirlerdeyız ama sürekli görüşürüz aramız çok iyidir. Benden 3 yaş büyük olan kuzenim önermişti dh yi ondan sonra takılmaya başladım. :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçhoSubasa

Seslerini bile unuttum

sen yine iyi ben yüzlerini bile unuttum akrabalarımdan nefret ediyorum. Kan bağı değil emek gerekir sevmek için.
  • bende kuzen sürüsüne bereket yakınımdakiler çok küçük 9, 13 arası geçmişde amcamın beni sevdiği gibi bende onları seviyom (girişerek yanak sıkarak korkutarak güreş yapma felan) hepsini çok severim memleketimdekiler ise benlen yaşıttır memleketimize giderken abi kardeş ne ise öyle oluruz büyükler arasındaki sorunlar bize yansımaz onlar çocukluk yaparlar ama biz asla evdeki tartışmalar felan bizlere hiçbir şekilde yansımaz ne benim anne babam nede amcamlar teyzemler felan buna müsade etmezler edenleride büyümemiş çıkarcı insanlar olarak nitelendiririm bu çok yalnış bişedir
    kız kuzenlerimde vardır onlarda baya küçüktür hepsi o kadar tatlıdırki adamın yiyesi geliyo hınzıları yanlarına gittimmi beni acayip sövüşlüyolar başda çikolata alıyom eve gidip ufak bir dövüşden sonra cola cips meyve felan gerisi geliyo işde gerçi amcamlar teyzemlerde küçük yaşlarda bana karşı öyleydiler hatta ilk bisikletimi 500 bin liraya amcam almışdır

• Hepsiylede aram süper uzak yerlerde oturmamıza rağmen sık sık görüşürüz Bursa İstanbul Yalova üçlüsü Fazlada uzak sayılmaz aslında
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.