Şimdi Ara

Kuzey Güney (2011) | Kanal D (477. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.743
Cevap
43
Favori
298.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son 15.bölümü izlemiştim sonra izleyememiştim ama takip ettim birazda spoiler yedim tekrardan devam etsemmi acaba sarıyomu sonraki bölümler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Travego42

En son 15.bölümü izlemiştim sonra izleyememiştim ama takip ettim birazda spoiler yedim tekrardan devam etsemmi acaba sarıyomu sonraki bölümler?

Dizi her zaman sarıyor ama ikinci sezon ilk sezona göre cidden kötü. Farklı bir dizimi izliyorum yoksa tribine bile girebilirsiniz

@Anche
    Banu hastanede yatarken bile öyle hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Travego42

En son 15.bölümü izlemiştim sonra izleyememiştim ama takip ettim birazda spoiler yedim tekrardan devam etsemmi acaba sarıyomu sonraki bölümler?

İlk sezondaki her bölüm çok iyiydi bana göre.2.sezon izlenmeye değmez,açık ve net.
  • Beyler şimdi dank etti de. Ya dizinin sonunda Simay'a ne oldu? Valla unutmuşum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Beyler şimdi dank etti de. Ya dizinin sonunda Simay'a ne oldu? Valla unutmuşum

şaka bir yana GURBET ELLERE okumaya gitti.
  • İlk sezon çok iyiydi sonra reyting uğruna harcadılar diziyi bahçıvan aşçı ilişkisi ile.
  • İsviçrede okumaya gitti, yersen
  • Diziye 2. sezondan başlamıştım.

Tv2'den ara sıra bakıyorum da ilk sezon ve 2. sezon arasında çok fark var.Kötü yerinden yakalamışım.
  • Bir ara izliyordum Ali öldükten sonra bıraktım
  • Tv2den izlemeye devam ediyorum, her sene arka sokakların yerine bunu oynatsınlar her sene izleyelim .
  • Özledim arkadaş şu diziyi ya
  • 1. sezonu çok iyidi ama 2. sezonda biraz bozdular.Dizi 2.sezonda sürekli Güney'in zekasıyla gitti.Ama finalde çok pasif kaldı.Finalde daha iyi olaylar olabilirdi ama yinede fena değildi.Ali'yi yine görmemiz ve kardeş hesaplaşması güzeldi.
  • ERCAN TEZGAHA BAK OĞLUM!

İlk sezonu indirdim baştan izliyorum 10. bölümdeyim
  • Kuzey Güney'in orijinal dizi müziklerini iTunes'ten satın alabilirsiniz. Ayrıca ben YouTube'a kendim upload edip koydum, aşağıdaki linkten bütün müziklere ulaşabilirsiniz.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLFXQ_NMzvpVpgZwsJdSw36qmwxy6JYfyE
  • Gerçekten 1. Sezonu izliyordum sonra niye bıraktım bilmem daha ancak anladım, 2. Sezon gerçekten de iyi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizinin hd bölümleri yayınlanmaya başlandı.
  • Hd yayınlanması çok çok iyi olmuş ne zamandır arıyordum, yazın 1.sezonu tekrar izlerim artık.
  • senin öfken benim ateşime rüzgar olacak aslanım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godofnight

senin öfken benim ateşime rüzgar olacak aslanım

Bunun cevabini iyi biliyorsun dimi yazardimda ban yemek istemiyorum.. Ulan ben senin karinin yasadigini biliyorum asil ben seni hapse yollucam lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

quote:

Orijinalden alıntı: godofnight

senin öfken benim ateşime rüzgar olacak aslanım

Bunun cevabini iyi biliyorsun dimi yazardimda ban yemek istemiyorum.. Ulan ben senin karinin yasadigini biliyorum asil ben seni hapse yollucam lan

aman hocam aman 2dk ferhat olalım dedik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.