Şimdi Ara

Kuzey Güney (2011) | Kanal D (479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.743
Cevap
43
Favori
296.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm bölümlerini izledim. ilk sezon müthişti, ikinci sezon belki ilk 3-4 bölümü.. ama geri kalanı rezalet
    kıvanç tatlıtuğ bu dizide rolünü efsane oynamıştı, hani adamın içinde varmış

ilk bölümlerde genelde zengin erkeklere 'zibidi, serseri, zıpzıp' vs. kelimeleri kullanırdı ama dizinin sonlarında kendisininde bu kelimelerden kalır yanı yoktu

nerde cebinde 2 lira olmadığı için gurur yapıp arkadaşını aramayıp bulaşık yıkayan kuzey, nerde skinny fit giyip, aşk adamı olan kuzey

para adamı değiştiriyor yav :D

• son 10 bölüm gerçekten komedi. hani acayip komedi.

kardeşin olacak adam sana her haltı yapmış. arkandan çevirmediği oyun kalmamış, sen hala hem de düğün gününde "güney güney" diye kendi davanın peşinden koş. kuzey son 10 bölümde iyice saf, düşüncesiz bi kuzey olmuş. nerede o ilk sezondaki kuzey, nerede o ikinci sezonun sonlarındaki kuzey.

valla cemrenin yerinde olsaydım, kuzeye hayır derdim, git ne halt yersen ye kimi kurtaracaksan kurtar benimle de uğraşma derdim. heleki son bölümü kuzeyin kerizliklerine "hadi ordan lan" çekerek izledim.
  • Soru Bankası kullanıcısına yanıt
    Kıvanca yakışan en iyi roldü bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmedi bunun gibi bir dizi be
  • Hazar Ergüçlü bu dizide neydi şimdi Medcezir'de ney
  • Aynen bu dizi On Numara idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane dizi bütün bölümleri hd olarak arşivimde duruyor
  • efsane dizi tüm bölümleri hd olarak hala arşivimde durur

• Ali'nin ölüm sahnesi

• dizinin en sağlam sahnesi. unutulmaması gereken bir dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 23 Aralık 2014; 13:43:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moonstarr

efsane dizi tüm bölümleri hd olarak hala arşivimde durur

Nereden HD şekilde indirebiliriz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

quote:

mesajı yeni gördüm kusura bakma.. burdan sitenin ismini yazmayayım şimdi reklam olur pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

quote:

http://www.youtube.com/playlist?list=PLJafbAjEVHu2HyRPH2tHyCNoo3gq-d-C9

Hocam burda tüm bölümler hd olarak bulunuyor.İnternet download manager indirin full şekilde , videoyu açtığınızda sağ üstte zaten video dosyasını indir çıkacak , 720p olarak indirebilirsiniz...

• 2 sezonda yonetmen degismisti

• 48. bölümdeyim, yahu bu sezon ne oldu da böyle oldu derken yönetmenin değiştiğini öğrendim. yönetmenin senaryoya etkisi nedir bilemem fakat oldukça kötü gidiyor 2. sezon. mahalle belçika milli takım jenerasyonu gibi oldu. dünya kupasına sarılır gibi sinanerlere sarıldı hepsi. trilyonluk adamların clio kullanması en bomba olay şimdiye kadarki. anneleri, teyzeleri diziye daha çok çekeceğiz deyip başlamışlar 2. sezona herhalde.
  • Tekrardan izledim şunu farkettim, aslında Kuzey hiç de öyle iyi karakter değil.. Kendi kafasına göre hareket eden abisinin borçlu oldugunu bildigi halde mağdurum ayağıyla ailesinin yardımları reddeden, simayı kullanan, abisinin nişanlısını koruyormuş ayağına asılan garip bi karakter. Güneyi bu kadar kötü karakter olmasında kuzeyin rolü büyük... İzleyiciler bide güneyin tarafından izlesin hakverecek. saygılar..

Edit: Abisinin yerine içerde yattığınıda sürekli kafasına kakması da cabası... Bide 2 sezon 50 den sonra fragmanları izle yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason16 -- 13 Şubat 2015; 15:40:17 >
  • 53 teyim, her bölüm en az 2 kişi (en az) kapıdan birini dinliyor veya birini gözetliyor. bu kadar olmaz yahu. bu kadar mı bozar bir dizi. yazık etmişler. o kadar izledim yazık olmasın, çok fazla boş zamanım var nasılsa diye katlanıyorum. ilk zamanlarını arıyorum dizinin. bütün mahalle sinaner ailesine yapıştı. yakında cemrenin anası da holding'te kuaför açacak. izlerken ben utanıyorum, bunlar çekerken utanmadı mı hiç acaba.

zeynep 10 numara hatundu her açıdan, bir anda kötü karakter oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

53 teyim, her bölüm en az 2 kişi (en az) kapıdan birini dinliyor veya birini gözetliyor. bu kadar olmaz yahu. bu kadar mı bozar bir dizi. yazık etmişler. o kadar izledim yazık olmasın, çok fazla boş zamanım var nasılsa diye katlanıyorum. ilk zamanlarını arıyorum dizinin. bütün mahalle sinaner ailesine yapıştı. yakında cemrenin anası da holding'te kuaför açacak. izlerken ben utanıyorum, bunlar çekerken utanmadı mı hiç acaba.

İlk sezondan sonra bozuldu dizi yönetmen filan değişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

53 teyim, her bölüm en az 2 kişi (en az) kapıdan birini dinliyor veya birini gözetliyor. bu kadar olmaz yahu. bu kadar mı bozar bir dizi. yazık etmişler. o kadar izledim yazık olmasın, çok fazla boş zamanım var nasılsa diye katlanıyorum. ilk zamanlarını arıyorum dizinin. bütün mahalle sinaner ailesine yapıştı. yakında cemrenin anası da holding'te kuaför açacak. izlerken ben utanıyorum, bunlar çekerken utanmadı mı hiç acaba.

kardeşim bırak izleme diirek finale geç. Final bile tatmin etmeyebilir cidden sıkıcı geçiyor. Git yabancı dizi izle daha iyi. Ha illa izlicem diyorsan fragmanları çat çut geç

• quote:

Orijinalden alıntı: tam zamanlı

quote:

kardeşim bırak izleme diirek finale geç. Final bile tatmin etmeyebilir cidden sıkıcı geçiyor. Git yabancı dizi izle daha iyi. Ha illa izlicem diyorsan fragmanları çat çut geç

Hocam bencede izleme cidden 2.sezon cok gereksiz bir sezon senarist tam anlamiyla batirmisti diziyi.

• 
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.