Şimdi Ara

Kuzey Güney (2011) | Kanal D (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.743
Cevap
43
Favori
296.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çırpıda 9.bölüme geldim 9.bölum efsane ya gülmekten yarıldım celladın geliyor olum diyip kafasını duvara vurması falan kuzey fena güldürdü.Sansürsüz olanı izliyorum dizide oyunculuk efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi an itibariyle bitirdim ve değerlendirme yapmak gerekirse dizide oyunculuk 10/9.
    Senaryo 10/4 falan arkadaş dizi o kadar kıytırık bir konu üzerinden nasıl gider yahu ? Bu hilal saral denen yönetmenlikten gram anlamayan kadın Kendi çektiği dizide oynamış.
    Dizi ilk 40 bölüm enfes,40 bölümden sonra fena bozuyor.
    Bende True detective de falan diyordum 10 bölümde bir olayı çözmeye çalışıyorlar diye bildiğin bu dizide 80 bölüm tek bir kişinin katili arandı yarım yamalak katil bulundu.
    Kuzey ile cemre ilk tanıştığında kuzey'in kolunda dövme olmaması gerekirken(hapisten çıktıktan sonra yaptırmıştı)ama ne hikmetse cemre ile ilk tanıştığında kolunda dövme var.
    Gerçek çok özensiz çekilmiş çoğu sahne ama 80 bölüm kıvanç iyi güldürdü

• Ali'nin "ta be lan" deyişini özledim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

Tek parmakla telefonla konuşmayı öğreten adam gibi adam.

bu iyiydi. Kesinlikle katılıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Diziyi an itibariyle bitirdim ve değerlendirme yapmak gerekirse dizide oyunculuk 10/9.
    Senaryo 10/4 falan arkadaş dizi o kadar kıytırık bir konu üzerinden nasıl gider yahu ? Bu hilal saral denen yönetmenlikten gram anlamayan kadın Kendi çektiği dizide oynamış.
    Bende True detective de falan diyordum 10 bölümde bir olayı çözmeye çalışıyorlar diye bildiğin bu dizide 80 bölüm tek bir kişinin katili arandı yarım yamalak katil bulundu.
    Kuzey ile cemre ilk tanıştığında kuzey'in kolunda dövme olmaması gerekirken(hapisten çıktıktan sonra yaptırmıştı)ama ne hikmetse cemre ile ilk tanıştığında kolunda dövme var.

Kıvanç'ın oyunculukta kendini kanıtladığı dizidir. Gerçekten çok iyi oynamıştı. Tabi Güney,Ali falan da çok iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Diziyi an itibariyle bitirdim ve değerlendirme yapmak gerekirse dizide oyunculuk 10/9.

Kıvanç'ın oyunculukta kendini kanıtladığı dizidir. Gerçekten çok iyi oynamıştı. Tabi Güney,Ali falan da çok iyiydi.

80 bölüm tek bir konu üzerinden gitmesi yakışmamış bu oyuncularla daha sağlam olabilirmiş.

• Kıvanç Tatlıtuğ bambaşkasın be muazzam oyunculuk efsane sahne..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 24 Nisan 2016; 20:57:03 >

• Bugün yeniden başladım. Keşke şu videoyu spoiler'a alsaydın üstteki arkadaş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Bugün yeniden başladım. Keşke şu videoyu spoiler'a alsaydın üstteki arkadaş..

Tamamdır aldım ama zaten bu konuda gezen bi kişi spoiler olduğunu da bilmeli genel olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Bugün yeniden başladım. Keşke şu videoyu spoiler'a alsaydın üstteki arkadaş..

Tamamdır aldım ama zaten bu konuda gezen bi kişi spoiler olduğunu da bilmeli genel olarak

Hocam zaten her şeyi biliyorum ama yani yinede dikkat etmek lazım, yeni başlayan bir insanda gezebilir bu konuda. Yabancı diziler forumunda ki ciddiyetimiz burada da olmalı.

• Haklısın hocam.
  • beyler daha önce hiç izlemedim, güzel mi. bi ezel bi suskunlar etkisi yapar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

beyler daha önce hiç izlemedim, güzel mi. bi ezel bi suskunlar etkisi yapar mı

Gerçekten güzel fakat ezel ya da suaukunlar izlemediğim için bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11. bölümü izledim biraz önce sonu efsaneydi; Kuzey'in türkü söylediği sahne, ağlattı.
  • quote:

Sen ne diyorsun yahu, yapar tabi yapmaz olur mu. Ben bitirmiştim vakti zamanında. İmzam da ki dizilerin hepsini izledim bu arada. Geçen gün tekrar başladım, öyle kalite bir dizidir.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 9 Mayıs 2016; 20:52:06 >
  • diziyi daha önce hiç izlememiştim ve 2 ay önce izlemeye karar verdim. şuan 43. bölümdeyim. vakit bulamamaktan fazla izleyemedim ama efsane bir diziymiş. keşke zamanında izleseydim diyor insan

• quote:

Başkan konuya öylesine girdim simdi gördüm soruyu

Kesin izle ilk sezon efsane çok net. 2. sezon kötü ama.

• quote:

quote:

bitti bro 80 bölüm. OGLUM BURASI SOGUK LAAAAAAAN
  • quote:

quote:

quote:

bitti bro 80 bölüm. OGLUM BURASI SOGUK LAAAAAAAN

Lann feraddd

• 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.