Şimdi Ara

Kuzey Güney (2011) | Kanal D (482. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.743
Cevap
43
Favori
296.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anche

quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

quote:

Orijinalden alıntı: Anche

quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

beyler daha önce hiç izlemedim, güzel mi. bi ezel bi suskunlar etkisi yapar mı

Başkan konuya öylesine girdim simdi gördüm soruyu

Kesin izle ilk sezon efsane çok net. 2. sezon kötü ama.

bitti bro 80 bölüm. OGLUM BURASI SOGUK LAAAAAAAN

Lann feraddd

bu müzigi nerden bulabilirim

http://listenonrepeat.com/?v=cz0zUGSjyvE&s=4319&e=4370#Kuzey_G%C3%BCney_45.B%C3%B6l%C3%BCm_HD

• İlk bölümler ekran başında izlerdim. 2. sezon pek bakmadım ama son bölümü de yayınlandığı akşam izlemiştim. Zeynep'in girdiği bölümler bozmuştu sanırım. Şunları izledim demin, hala hatırlıyorum. Süper ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 19 Haziran 2016; 23:24:35 >

• Şu dizide Simayı seven bir ben varım galiba
    Ama kız kötü sinsi karakteri oynarken bile çok tatlı
    Birde evet 2.Sezon ilk sezona göre evet kötüydü ama izlemeyip geçilecek kadar kötü değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 25 Haziran 2016; 23:35:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce 70. bölümü bitirdim 2 ayda 60 bölüm izlemişim yani yaklaşık her gün bir bölüm.
    Yani bir haftaya falan bu güzel diziyi 2. kez bitirmiş olacağım sanırım. Bundan sonra neye başlayacağım meçhul.

Aslında şunu fark edebiliyoruz ki yabancılar gibi Türkler de kaliteli işlere imza atabiliyor her ne kadar azda olsa.
    Keşke birde şu bölüm süreleri bir saatten fazla olmasa gavurlar ne güzel yapıyor 40-45 dakika ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Biraz önce 70. bölümü bitirdim 2 ayda 60 bölüm izlemişim yani yaklaşık her gün bir bölüm.
    Yani bir haftaya falan bu güzel diziyi 2. kez bitirmiş olacağım sanırım. Bundan sonra neye başlayacağım meçhul.

Aslında şunu fark edebiliyoruz ki yabancılar gibi Türkler de kaliteli işlere imza atabiliyor her ne kadar azda olsa.
    Keşke birde şu bölüm süreleri bir saatten fazla olmasa gavurlar ne güzel yapıyor 40-45 dakika ideal.

Hocam izlemediyseniz Ezel, Behzat Ç ve güncel dizilerden Poyraz Karayel var gerçekten efsanedir hepsi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

quote:

Biraz önce 70. bölümü bitirdim 2 ayda 60 bölüm izlemişim yani yaklaşık her gün bir bölüm.

Hocam izlemediyseniz Ezel, Behzat Ç ve güncel dizilerden Poyraz Karayel var gerçekten efsanedir hepsi.

Behzat Ç'yi izledim. Diğer ikisini izlemedim. Bakarım belki sağolun.

• quote:

quote:

quote:

Ezeli izleyin bence fakat Poyrazla vakit kaybetmeyin boşuna

• quote:

quote:

quote:

Sen bakma buna ilk sezon efsane poyrazin 2 sezon biraz bozdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli Samuray -- 29 Haziran 2016; 19:11:22 >

• Birkaç haftadır izliyorum diziyi. 11. bölüme geçtim. Şu ana kadar gayet güzel gidiyor. Yorumlara göre ilk sezon efsane, ikinci sezon bozuyormuş. Kıvanç akıyor resmen ya Flashbackler güzel oluyor. En son mektup sahnesi vardı mesela fenaydı Kuzey'in Ferhat'a sövdüğü yerler çok iyi ya Al o parayı dür bük .....

Bu arada Banu

• quote:

Orijinalden alıntı: mAtes52

Birkaç haftadır izliyorum diziyi. 11. bölüme geçtim. Şu ana kadar gayet güzel gidiyor. Yorumlara göre ilk sezon efsane, ikinci sezon bozuyormuş. Kıvanç akıyor resmen ya Flashbackler güzel oluyor. En son mektup sahnesi vardı mesela fenaydı Kuzey'in Ferhat'a sövdüğü yerler çok iyi ya Al o parayı dür bük .....

Bu arada Banu

Keşke bende izlenemiş olsam tekrar başlasam :) çok güzel bir yapım ikinci sezon bozsa da yinede fena değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu diziyi izleyince anladım ki az da olsa biz de kaliteli yapımlar çıkarabiliyoruz ortaya. Kuzey Güney, Leyla ile Mecnun, İşler Güçler, Kardeş Payı, Ezel, Suskunlar, Behzat Ç.

Sadece sürede sıkıntı var. Kuzey Güney'in bir bölümü 3-4 yabancı dizi bölümüne denk geliyor yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 20 Ağustos 2016; 20:14:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAtes52

Hocam bu diziyi izleyince anladım ki az da olsa biz de kaliteli yapımlar çıkarabiliyoruz ortaya. Kuzey Güney, Leyla ile Mecnun, İşler Güçler, Kardeş Payı, Ezel, Suskunlar, Behzat Ç.

Sadece sürede sıkıntı var. Kuzey Güney'in bir bölümü 3-4 yabancı dizi bölümüne denk geliyor yahu

Diğerlerini izlemedim de LM efsane

• 11. bölüm.

Kuzey reis körken de aldı adamı helal olsun Açık söylim ben Zımba ile dövüşecek sandım Yok ben gelmiym falan deyince dedim aha kesin bunla dövüşcek ama olmadı. Atilla Sinaner rahmetli oldu, Barış'ın bi parmağı var gibi duruyor. Anası da geldi, çok can yakacaklar. Bu arada Merve Boluğur

Bunu da unutmayalım, fena söylemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 24 Ağustos 2016; 19:35:44 >

• 14. bölüm.

Hobaa Simay'ın emmisi de geldi ortalık fena karışacak

• 16. bölüm.

Vay anasını be adam Zeynep'i götürdü arkasından Cemre ve Simay bakakaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 9 Ekim 2016; 10:51:26 >
  • tv2 de yayınlanmaya başlayınca haber edin.... bu dizideki samimiyet sokak havası başkaydı....
  • Off be efsane diziydi be ...Şuan nerde böyle diziler...Of hele o müzikler varya...
  • Zamanında izlemedim. Yurttaydım. Geçen sene 20 bölüm izledim. Sıkıldım bıraktım. Ama hakikaten güzel bölümler vardı. Kurgu güzeldi. Birkaç sebeb beni diziden soğuttu. O sebeblerden dolayı final sahnesine baktım.

• 
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.