Şimdi Ara

Kuzey Güney (2011) | Kanal D (480. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.743
Cevap
43
Favori
296.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guney son sahnede hapishane bahcesinden telekinezi ile ucagi dusurecek sanmistim
  • Özellikle ilk sezonu efsaneydi bu dizinin, zamanında çok eleştirdim ama bu kadar kaliteli yapım gelmedi ondan sonra.
  • Arkadaslar dizinin 1 sezon 720p/1080p boxsetini bulmamam yardimci olavak arkadas varmi acaba bu diziyi cok severek izledim elimin altinda bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olurdu sankı aradan yılar gecmıs guney hapısten cıkmıs ve ıntıkam pesınde kossa ... dızı tekrar cekılse ...
  • ne diziydi ya
  • İlk sezonu efsaneydi...

Arada youtube kanalından '1. sezon şarkılar'ı dinlerim hala...

• İlk uc bolumu ilk sezonu izletmeye yetmisti.İkinci sezonu cemre-gulten-zeynep gereksiz sahneleriyle dolu sacma sapan bir sezon oldu.Ki finali de bi ayri kotuydu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında dizi sonradan devam ettirilebilirdi çünkü finalde güney hapiste spor felan yapıyordu hırs yapmışa benziyordu tam uçak o üstten de geçince dedim ki bence hala bişeyler olabilir güzel filmdi ya bol aksiyon felan ne ararsan var , bide kardo vardı kuzeyin en yakın arkadaşı öldüğü zaman çok pis üzülmüştüm pırıl pırıl adamdı

• hala bende 1.sırada olan dizidir
    3.sezon devam etmediğine çok üzülmüştüm hala aklımdaki dizidir.

80 bölümdü ve yazında kanallarda veriyorlardı geçen sene belirli saatlerde ve onlarıda bitirmiştim yani en az 3 kere diziyi bitirmişliğim var hiç sıkılmam izlerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Orijinalden alıntı: Anche

quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

Yaz gelsede tekrar 1. bölümden itibaren izlesem

Aynen benim planımda var. Umarım Kanal d geçen yaz gibi yine geceleri tekrarlarını verir.

tv2 de vermişti yazın gündüzleri inşallah gene verir

yazın 16.30 gibi başlıyordu oturup bitirmiştim diziyi
    umarım bu yazda verirler geceleri iyi gider vermezlerse indirip baştan bitiricem

• Özledim be!
  • Sısst! Aslan,kırdırma belini...
  • Ulan çök özledim be
  • İlk sezon daha iyiydi hele sezon finali 2.sezon hiç sarmadi.iyice saçmalıkladilar,final de o kadar saçma bitti. Haftaiçi kanal d'de yayınlanıyor da 2.sezon diye izlemiyorum.

• Dizinin tüm bölümlerini baştan indirip izliyorum.Şu an daha iyi anladım ki 2.sezon yönetmen değişikliği ile dizinin herşeyi rezalet olmuş.İlk sezondaki akıcılık,aksiyon yok.Kamera açısı bile değişmiş.Ancak dizi efsane dir benim için. En iyi 5 türk dizisi arasına girer.Kurtlar vadisi, arka sokaklar gibi saçmalıklar yerine, ezel ve kuzey güney gibi diziler devam etseydi daha iyi olurdu.Diziyi özlemişim.Tüm oyuncuları araştırıyorum internetten sırf şu an izliyorum diye :d

• Kurabiye var simit var
  • Tekrar başladım efsane diziye. İlk bölümler harbiden sinema filmi tadında. İlk sezonu izleyip bırakacağım izlemeyi,ikinci sezon çok kötü çünkü.
  • İlk başladığı zamanlar bölümler biriksin diye bırakmıştım.Şimdi izleyecek dizi bulamıyorum bari izleyim
  • kuzey güney ; Güneyin yolu başlamadı hayret o kadar hırslı gözüküyordu son sahnede.
  • Tek parmakla telefonla konuşmayı öğreten adam gibi adam.

• 
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.