Şimdi Ara

kuzey makedonya üsküp rota önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üsküpe 8 günlük bilet aldım gidiş dönüş üsküpten olucak şekilde rota planlıyorum. 2 gün üsküp, 3 gün ohrid, 2 günde matkada kalıp son gün üsküpden döneceğim diye planladım. rotamıza öneri verebilecek var mı, şura yerine şuraya gidebilirsiniz vs. veya bu kalan yerler için otel yeme içme önerisi alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Merhaba,

ne yaptın ? Turlar ortalama 600 EURO ve 7 ülkeyi kapsıyor. Kendimiz gitsek daha ucuz olur mu ?

• Üsküp ve Ohrid'de konaklamak iyi ama Matka'da konaklamayı bilemedim, çok güzel doğa içinde bir yer ama Üsküp merkeze hepi topu yarım saat uzaklıkta zaten... İnsanlar 8 gün makedonya için uzun diyebilir ama bu kişiden kişiye değişen bir şey, öyle japon turist gibi koştur koştur gez, otobüsten in resim çektir geri otobüse bin gazla modeli gezileri ben sevmiyorum o yüzden süre bence iyi, sindirerek, her tarafını güzelce gezerek iyi bir tatil yapılabilir. Araba kiralamak da çok rahatlatır. Kalkandelen, Manastır, Mavrova milli parkı, Debar gölü, Ohrid'in kıyısındaki Struga gibi yerleri de rotaya ekleyebilirsin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.