Arkadaşlar merhabalar. öncelikle kuzey saat sitesinden iki ürün almış bulunmaktayım.
|
Kuzey Saat hakkında (2. sayfa)
-
-
Deli kar oranlarının olduğu rezil piyasalrdan biri olan saatlerde kuzeysaat özellikle ürünleri ilk elden alıyorsa yarı değil isterse onda birine satsa bence sorun yok, fakat ürünlerin orijinal olduğunu beyan eden firma şaibeli herhangi bir durumda müşteriye yardımcı olmalı. daha yeni aldığım g-shock ga-b2100 e yerel piyasa netten ersanın 8500 tl sine bakıp en fazla 7500tl civarına düşerken, belkide aynı mağazanın nette aynı ürünü 6500 tl satıyor, neyse ki 100-130 dolarlık saati amazon almanya satıcısından vergiler dahil 4500 tl nin altına almış durumdayım, bu saatin orijinal olmama ihtimali yoktur herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozkan-Ozturk -- 21 Nisan 2024; 2:0:51 > -
Trendyol'daki Clickclockwatch mağazası sizin değil miydi? Sipariş verdim kuzey saat yazılı poşetle geldi. (Kuzey Gümüş ve Kuyumculuk Ltd şti) Ürün sahteydi ve iade ettim. Çok şikayet gitmiş olacak ki trendyol'daki mağazanız kapandı. Şimdi de fark ettim ki Lacoste mağazasında 11.000 tl olan saati 5.500'e satıyorsunuz ve orijinal olduğunu iddia ediyorsunuz öyle mi? sizin gibi bi kaç firma daha var, mesela izmir'de armada saat var. o da yarı fiyattan satıyor ve o da %100 orijinal diye satıyor. açın google yorumlarını bakın herkes şikayetçi. ben de saat aldım ordan, ama ben replika olduğunu bilerek aldım. Siz de replika satıyorsunuz. Garanti belgeniz bile uyduruk. Google yorumlara da kendiniz olumlu yorumlar yapıyorsunuz yalandan. Sadece bu bile sizin güvenilir bi firma olmadığınızın kanıtıdır. Bi de kurumsal firma gibi açıklamalar yapıyorsunuz yüzsüz yüzsüz.
-
iki üstteki yorumu yapan berkay5959 bile fake profil. girin bakın nisan 2024'te üye olmuş ve ne hikmetse üye olur olmaz buraya yorum yapmış saatler orijinal falan demiş. tek yorumu da o. belli ki işletmecinin kendisi ya da bi çalışan. google yorumlara da bu şekil yorum yazdılar işte. sahtekar bunlar, uzak durun.
-
Şu yorumu gördükten sonra adamların sahte ürün sattıklarına emin oldum. Fake profil açıp ilk ve tek yorumu bu konu altına yazmakta firma için çok amatörce bir hareket olmuş kendilerini ele vermiş.
-
Fake hesapla firma güzellemesi.
Yakalandınız, sobeee.
-
Merhabalar ben bu firmadan fiyatlarının şaşırtıcı derecede uygun olması sebebiyle bir kaç saat aldım. Bu saatlerden 2 tanesi garanti belgesiz geldi 1 tanesi bozuk idi. Bozuk olanı yasal çerçevede iade edene kadar Erdem yada ercan isimli şahıs ile resmen kavga ettim. Garanti belgelerinide ne yaptıysam asla gelmediğini kabul etmedi. Neyse sonra bir adet citizen marka saat aldım. Özellikle kargo elime ulaştığında video çekerek açtım paketi, ürün bu sefer ARIKAN disbitor garantili belge ile geldi, fakat saatin kurma kolu sert dönüyordu, bende belgeden emin olmak için saati Türkiye distribütörü ARIKAN SAAT E gönderdim. Bana saatin kurma kolunun orjinal olmadığını ve bunun içinde 85 euro tamir ücreti çıkarttılar, tamiri kabul etmeyip varolan hatanın rapor edilerek tarafıma sunulmasını istedim. Kuzey saate ulaşıp durumu belirttiğimde "Arıkan saatçilik senden para koparmak icin böyle söylüyor, gonder bana gerekeni yapacağım dedi fakat ben güvenmeyin Arıkan saate ulaştım durumu bildirdim ve kuzey saatin bayileri olduğunu kabul ettiler, varolan problem için yardim ettiler, saatim değiştirildi. Bu sebepten ötürü daha onceki aldığım 4 saati incelettirdim ve sonuç; garanti belgesi gönderilmeyen saatler sahte çıktı, diger 2 saatim 2. El olduğu ve saatin daha once açıldığı müdahale yapıldığı tespit edildi. Su an kendilerine dava açmak istiyorum fakat zaman aşımından ötürü elimden hiçbirşey gelmiyor. Araştırdım Armada saatçilik de aynı şahsın 2. Şubesi çıktı. Bir çok yerde şikayetleri mevcut ben araştırmadan aldım çok pişmanım. Abilerim kardeşlerim, ben üzüldüm siz üzülmeyin, Bedava saat da
ğıtsalar almayın, vallahi net zarar görürsünüz....
-
Piyasda devlet yok adamlar alenen tüm gogole aramalarında 2 farklı firma ile en üstlerde çıkarak piyasayı domine ediyorlar. Mali suçlarla araştırma birimi ne iş yapar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X