Arkadaşlar kuzuhamon çin serverında varmı ve gerekenler nedir?Süpersimsci'nin yani yılmazın konusuna baktımda çin için soruyorum çinde sistem değişik biraz o bakımdan.şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum...
knk korede 91 lvl veya top list e girersen başka bi digi oliodun unuttum simdi.aynı durum terieremon icin de gecerli.çinde sanırım farklı.resimleri ariycam
quote:
Orjinalden alıntı: sheva_33
knk korede 91 lvl veya top list e girersen başka bi digi oliodun unuttum simdi.aynı durum terieremon icin de gecerli.çinde sanırım farklı.resimleri ariycam
Kardeşim "oliyodun" ne oluyordun desene şuna..
quote:
Orjinalden alıntı: salih_763
quote:
Orjinalden alıntı: sheva_33
Kardeşim "oliyodun" ne oluyordun desene şuna..
En azından "oluyodun" de
quote:
Orjinalden alıntı: TokioHoteL
Arkadaşlar kuzuhamon çin serverında varmı ve gerekenler nedir?Süpersimsci'nin yani yılmazın konusuna baktımda çin için soruyorum çinde sistem değişik biraz o bakımdan.şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum...
Ben Yılmazın Fake i Değilim.Yılmazla da Sayenizde Tanıştım.Fake Fake Dediniz Kimin Fake yim acaba Diye Merak Edipte Baktım.Yılmaz yada Kubilay Değilim Tamam mı? Bunu Defalarca Söyledim.Fakat Hala Anlamamakta Israr Edior İsen Şikayet Edilirsin.Yılmazı Kendi Hesabı Yok u ki Fake Kullansın ?
quote:
Orjinalden alıntı: SuperSimsci
quote:
Ben Yılmazın Fake i Değilim.Yılmazla da Sayenizde Tanıştım.Fake Fake Dediniz Kimin Fake yim acaba Diye Merak Edipte Baktım.Yılmaz yada Kubilay Değilim Tamam mı? Bunu Defalarca Söyledim.Fakat Hala Anlamamakta Israr Edior İsen Şikayet Edilirsin.Yılmazı Kendi Hesabı Yok u ki Fake Kullansın ?
şikayet mi?Yılmaz sakin ol knk ya beni niye şikayet etcensenin konunda kuzuhamon var belki çin içinde biliyorsundur yardım et bari klonu söylemiyon bunda yardımın dokunsun yılmaz
Kaç tane Yılmaz var bu forumda merak ettim doğrusu...
Saçmaladınız ama supersimsci yılmazın fakei deil. adamın kayıt tarihine bakın
quote:
Orjinalden alıntı: ´ LioN `
Senin kaç tane fake in var yılmaz knka bu lion ve supersimsci adres hariç?
Renamon'un Renamon Top List'de olması lazım veya çeşitli event lerden alabilirsin (51 level Renamon, 71 level Renamon, 91 level Renamon vb.) ama Renamon'u Kuzuhamon yapmak çok zor olmasa gerek çünkü server da fazla Renamon yok. Özellikle yüksek level.
quote:
Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL
Renamon'un Renamon Top List'de olması lazım veya çeşitli event lerden alabilirsin (51 level Renamon, 71 level Renamon, 91 level Renamon vb.) ama Renamon'u Kuzuhamon yapmak çok zor olmasa gerek çünkü server da fazla Renamon yok. Özellikle yüksek level.
çinde 57 level bile var battle zone a hiç takılmıyon galiba bloodNeyse bilgi için sağol.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL
çinde 57 level bile var battle zone a hiç takılmıyon galiba bloodNeyse bilgi için sağol.
57 60 level falansa Top List'e 4x levelde rahat girersin, Korede en yüksek Top List ler Renamon ve Terriermon'daydı 71-91 arası çoktu =)
quote:
quote:
Senin kaç tane fake in var yılmaz knka bu lion ve supersimsci adres hariç?
Lion Yılmazın Kendi Hesabı Fakat Ben FAKE DEĞİLİM. Seni P.M den Uyardım.Bana Yapacak Başka Birşey Bırakmadın.Şikayet Ediyorum.Gerekli Cezayı Alacaksın.Ama Kendini Savunmanı Bekleyeceğim Bakalım Almadan Önce Neler Diyeceksin ?
quote:
Bende merak ediyorum Tokiohotal illa ki birilerine Yılmaz diyecek Super Simsci ile Yılmaz'ın alakası yok burası açık zaten buna dair bir kanıtında yok kafandan uyduruyorsun
Tamam.
quote:
Orjinalden alıntı: Crimson Knight
quote:
Bende merak ediyorum Tokiohotal illa ki birilerine Yılmaz diyecek Super Simsci ile Yılmaz'ın alakası yok burası açık zaten buna dair bir kanıtında yok kafandan uyduruyorsun
SüperSimsci Yılmaz değil. Ama Lion Yılmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme