|
Bildirim
|
Goe, Intergalactic Crime Law gereği Multiverse Prison for Cosmic Deities'de müebbet yemedi mi?
Senin bahsettiğin GOE değildir, GOE olsa yerinde duramazsın. ![]() Benim eksik çıkacak konular hakkında tahminim var ama bedavaya söylemem pampa. FAK4 kitabı ısmarlarsan belki söylerim.10.000$ da versen olmaz, illa FAK4 olacak. Benim bu forumdaki öğrencilerden senelerdir öğrendiğim bir şey varsa o da "hayatın anlamı FAK4". O olmadan yaşamın kıymeti yok... Teoman bile ne diyor? "Ne ekmek ne de su, FAK4'süzlük korkusu" Hamlet bile ne diyor? "FAK4'ü olmak ya da olmamak, işte tüm mesele bu" Hatta daha da geçmişe gidelim, Büyük İskender zamanında ünlü filozof Diyojen'i ziyaret ettiğinde kendisinden bir dileği olup olmadığını sormuş ve Diyojen de tarihe geçen o ünlü sözü söylemiş "FAK4 ver başka ihsan istemem pampa" Diyebilirsin ki "Hocam sen zaten sınava girmeyeceksin...FAK-4 konularının ne kadar sınavda olacak belli değil, kime hediye edeceksin, kimin işine yarayacak?" Mesele FAK4'ü çözüp çözmemek, işine yarayıp yaramaması değil yeğen. Mesele... masanda kahve bardağınla, fosforlu kalemlerinle FAK4 kitabının fotosunu çekip instaya atmak. Yoksa işe yarar bir şey isteyecek olsam, git Mikail'den ders ısmarla derdim ![]() |
Bu fak4 meselesini bu kadar uzatıp boş yapmanı anlamış değilim. Adamlar sana ne sormuş sen ne anlatiyorsun. Memlekette akilli adam kalmamış.
|
ne mal bi sohbet dönüyo bu konuda ya
|
Tamamen haklısın, sonuna kadar katılıyorum. Bu meseleyi bu kadar uzatmaya gerek olmamalı. Biriniz ısmarlayın kapansın bu konu
![]() |
Şubatta yazı atmış yeni gördüm. Okurken kanım dondu. Bu yayınlar da az değilmiş valla
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolunubulacak -- 23 Mart 2020; 22:4:40 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |