Şimdi Ara

GOE'NİN CORONA VİRÜSÜ İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİ MERAK EDİYORUZ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam libgene bir word dosyası bırakırsan iyi olur tahminin nedir ertelenir mi eksik konu mu çıkar ?

• Goe, Intergalactic Crime Law gereği Multiverse Prison for Cosmic Deities'de müebbet yemedi mi?
    Senin bahsettiğin GOE değildir, GOE olsa yerinde duramazsın.

Benim eksik çıkacak konular hakkında tahminim var ama bedavaya söylemem pampa. FAK4 kitabı ısmarlarsan belki söylerim.10.000$ da versen olmaz, illa FAK4 olacak.

Benim bu forumdaki öğrencilerden senelerdir öğrendiğim bir şey varsa o da "hayatın anlamı FAK4". O olmadan yaşamın kıymeti yok...

Teoman bile ne diyor? "Ne ekmek ne de su, FAK4'süzlük korkusu"
    Hamlet bile ne diyor? "FAK4'ü olmak ya da olmamak, işte tüm mesele bu"
    Hatta daha da geçmişe gidelim, Büyük İskender zamanında ünlü filozof Diyojen'i ziyaret ettiğinde kendisinden bir dileği olup olmadığını sormuş ve Diyojen de tarihe geçen o ünlü sözü söylemiş "FAK4 ver başka ihsan istemem pampa"

Diyebilirsin ki "Hocam sen zaten sınava girmeyeceksin...FAK-4 konularının ne kadar sınavda olacak belli değil, kime hediye edeceksin, kimin işine yarayacak?"

Mesele FAK4'ü çözüp çözmemek, işine yarayıp yaramaması değil yeğen. Mesele... masanda kahve bardağınla, fosforlu kalemlerinle FAK4 kitabının fotosunu çekip instaya atmak.

Yoksa işe yarar bir şey isteyecek olsam, git Mikail'den ders ısmarla derdim
  • Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolunubulacak -- 23 Mart 2020; 22:4:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şubatta yazı atmış yeni gördüm. Okurken kanım dondu. Bu yayınlar da az değilmiş valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Hocam link atman mümkün mü merak ettim de.

• Goe, Intergalactic Crime Law gereği Multiverse Prison for Cosmic Deities'de müebbet yemedi mi?
    Senin bahsettiğin GOE değildir, GOE olsa yerinde duramazsın.

Benim eksik çıkacak konular hakkında tahminim var ama bedavaya söylemem pampa. FAK4 kitabı ısmarlarsan belki söylerim.10.000$ da versen olmaz, illa FAK4 olacak.

Benim bu forumdaki öğrencilerden senelerdir öğrendiğim bir şey varsa o da "hayatın anlamı FAK4". O olmadan yaşamın kıymeti yok...

Teoman bile ne diyor? "Ne ekmek ne de su, FAK4'süzlük korkusu"
    Hamlet bile ne diyor? "FAK4'ü olmak ya da olmamak, işte tüm mesele bu"
    Hatta daha da geçmişe gidelim, Büyük İskender zamanında ünlü filozof Diyojen'i ziyaret ettiğinde kendisinden bir dileği olup olmadığını sormuş ve Diyojen de tarihe geçen o ünlü sözü söylemiş "FAK4 ver başka ihsan istemem pampa"

Diyebilirsin ki "Hocam sen zaten sınava girmeyeceksin...FAK-4 konularının ne kadar sınavda olacak belli değil, kime hediye edeceksin, kimin işine yarayacak?"

Mesele FAK4'ü çözüp çözmemek, işine yarayıp yaramaması değil yeğen. Mesele... masanda kahve bardağınla, fosforlu kalemlerinle FAK4 kitabının fotosunu çekip instaya atmak.

Yoksa işe yarar bir şey isteyecek olsam, git Mikail'den ders ısmarla derdim

• KayıpKütüphaneci K kullanıcısına yanıt
    Bu fak4 meselesini bu kadar uzatıp boş yapmanı anlamış değilim. Adamlar sana ne sormuş sen ne anlatiyorsun. Memlekette akilli adam kalmamış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamamen haklısın, sonuna kadar katılıyorum. Bu meseleyi bu kadar uzatmaya gerek olmamalı. Biriniz ısmarlayın kapansın bu konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayıpKütüphaneci

Tamamen haklısın, sonuna kadar katılıyorum. Bu meseleyi bu kadar uzatmaya gerek olmamalı. Biriniz ısmarlayın kapansın bu konu
    fak 4 yollarsan ısmarlarım
  • ne mal bi sohbet dönüyo bu konuda ya

Hocam rekor kırdın nasıl banlamadılar seni hala
  • Tüm yöneticilere tek tek özel mesaj yazdım. Ağustos sonundan itibaren (burada Ertan Sinan Şahin'in beni "suçlu" ilan edip, beni övenleri bile suçlu ilan etmesinden beri) her nasıl oluyorsa benim yazdığım ya da benimle ilgili yazılan mesajların hepsinin buhar olduğunu örneklerle gösterdim.

Mithrandir.'in açtığı başlıkta defalarca sorduğum soruya cevap alamadığımı, bu yetmezmiş gibi başlığın komple silindiğini söyledim. İlk mesajda yöneticilere hakaret olduğu için sildiğini söyledi moderatör. O mesajda yöneticilere hakaret olmadığını, Mithrandir.'in manyak mı bunlar derken kastettiklerinin DC'deki tanıdıklarım olduğunu ve bunun da espri olarak söylendiğini belirttim.

Yine de o mesajda defalarca sorduğum sorulara cevap alamadım.

Powerstorm ile mesajlaştık.Durumu biraz daha detaylı anlatma fırsatım oldu. Sadece Mithrandir.'in mesajının değil, benimle ilgili (içinde benim eski herhangi bir nickim olan başlıkların da) silindiğini örneklerle gösterdim. Tabi bir de Ertan Sinan Şahin'in açtığı başlığı eleştiren başlıkların, mesajların silinmesi de var.

Bu kadar yanlış anlaşılma, tesadüf, şans eseri... olamaz.

Zamanı geldiğinde bu mağduriyeti giderme konusunda kendisinden söz aldım. O zamana kadar oturup ciddi ciddi burada yazmayı planlamıyorum çünkü yine tamamen şans eseri mesajlarım silinir, sudan sebepten hesabım uçurulur.

Ama zamanı gelince bu mağduriyetin karşılığının aynı süre boyunca giderilmesini isteyeceğim. 6-7 ay boyunca artık tepeye sabitlerler "Kayıp Kütüphaneci'den özür diliyoruz" veya benzer bir başlığı.

Benim başıma tamamen yanlış anlaşılma, tesadüf, şans eseri gelen şeylerin aynı şekilde yanlış anlaşılma, tesadüf, şans eseri bana karşı yapılan negatif yorumlar veya bana düşman olan insanlara yapılan pozitif yorumlar için gelmesini isteyeceğim Başka türlü bu mağduriyet giderilmez. Bunların vakti şimdi değil, çok ileride.

Şimdilik foruma pek bakmıyorum. Senin açtığın bu başlık gibi doğrudan bir mesaj olursa tanıdıklar haber veriyor, istersen cevap yaz diyorlar. Ben de eğlencesine yazıyorum işte gördüğün gibi. Eğlencesine yazılan yazılar yüzünden banlamazlar herhalde.

ben bile banlanmıştım goe yüzünden hay .d
    Bayadır böyle boş görmemiştim ya

• Bende goe başlığı açmıştım kaldırdılar başlığımı ama goe dönmedi. Kırıldım
  • bu gerçek goe mi la

• yolunubulacak kullanıcısına yanıt
    Evet

• Goe kim

• quote:

Orijinalden alıntı: KayıpKütüphaneci

Tüm yöneticilere tek tek özel mesaj yazdım. Ağustos sonundan itibaren (burada Ertan Sinan Şahin'in beni "suçlu" ilan edip, beni övenleri bile suçlu ilan etmesinden beri) her nasıl oluyorsa benim yazdığım ya da benimle ilgili yazılan mesajların hepsinin buhar olduğunu örneklerle gösterdim.

Mithrandir.'in açtığı başlıkta defalarca sorduğum soruya cevap alamadığımı, bu yetmezmiş gibi başlığın komple silindiğini söyledim. İlk mesajda yöneticilere hakaret olduğu için sildiğini söyledi moderatör. O mesajda yöneticilere hakaret olmadığını, Mithrandir.'in manyak mı bunlar derken kastettiklerinin DC'deki tanıdıklarım olduğunu ve bunun da espri olarak söylendiğini belirttim.

Yine de o mesajda defalarca sorduğum sorulara cevap alamadım.

Powerstorm ile mesajlaştık.Durumu biraz daha detaylı anlatma fırsatım oldu. Sadece Mithrandir.'in mesajının değil, benimle ilgili (içinde benim eski herhangi bir nickim olan başlıkların da) silindiğini örneklerle gösterdim. Tabi bir de Ertan Sinan Şahin'in açtığı başlığı eleştiren başlıkların, mesajların silinmesi de var.

Bu kadar yanlış anlaşılma, tesadüf, şans eseri... olamaz.

Zamanı geldiğinde bu mağduriyeti giderme konusunda kendisinden söz aldım. O zamana kadar oturup ciddi ciddi burada yazmayı planlamıyorum çünkü yine tamamen şans eseri mesajlarım silinir, sudan sebepten hesabım uçurulur.

Ama zamanı gelince bu mağduriyetin karşılığının aynı süre boyunca giderilmesini isteyeceğim. 6-7 ay boyunca artık tepeye sabitlerler "Kayıp Kütüphaneci'den özür diliyoruz" veya benzer bir başlığı.

Benim başıma tamamen yanlış anlaşılma, tesadüf, şans eseri gelen şeylerin aynı şekilde yanlış anlaşılma, tesadüf, şans eseri bana karşı yapılan negatif yorumlar veya bana düşman olan insanlara yapılan pozitif yorumlar için gelmesini isteyeceğim Başka türlü bu mağduriyet giderilmez. Bunların vakti şimdi değil, çok ileride.

Şimdilik foruma pek bakmıyorum. Senin açtığın bu başlık gibi doğrudan bir mesaj olursa tanıdıklar haber veriyor, istersen cevap yaz diyorlar. Ben de eğlencesine yazıyorum işte gördüğün gibi. Eğlencesine yazılan yazılar yüzünden banlamazlar herhalde.
    Aynen ya şans eseri .d Biz Goe hk. bir başlık atınca bizim postuda kuşlar uçuruyordu o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.