Şimdi Ara

GIBIRNet Özel Röportajı - Merak edilenler bu videoda!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu videoda GIBIRNet firmasından Ahmet Ak sizlerden gelen soruları yanıtlıyor. İnternet sağlayıcıları arasında öne çıkan firmalardan biri olan GIBIRNet, fiyat politikasıyla ve yatırımlarıyla dikkat çekiyor.

Bende bu doğrultuda firmaya ulaşarak bir röportaj talebinde bulundum. Umarım merak ettiğiniz konular için yeterli cevaplara video içerisinden ulaşabilmişsinizdir. Sizler GIBIRNet hakkında neler düşünüyorsunuz? 

GIBIRNet'e başvurmak için tıklayabilirsiniz!

• Ismi guven vermiyordu, aklimdan gecen ama "yok o degildir" dedigim seymis.
    Artik daha da guvenmiyorum.

• Ahmet gerçekten çok enerjik, işini çok severek yapan bir insan. Sahip olduğu vizyon nedeniyle de gelecekte ortaya çok daha iyi işler çıkarması kaçınılmaz. Başarılarınızın devamını dilerim.

• Gıbırlandın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ön yargılı yaklaşmak istemiyorum sonuçta kullanmadan tam karar vermek doğru olmaz ama bence isim konusunda daha farklı bir isimle çıksalar daha güzel olabilirdi. Netspeed'i de çağırırsanız güzel olur bence.

• İnternete bak gıbır gıbır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmin hizmetle paralel olduğunu düşünmüyorum fakat Turknet gigafiber altyapısı genişletirse 1000/1000 hizmet olarak uploadla işi olan kullanıcıların tercihi anlamında fiyata karşı performansta daha makul olduğundan nu konuda satışlarının zor olacağını düşünmekteyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 120 liraya 100 mpbs kullanıyorum 70-80 mbps alıyorum bir önceki kullandığım iss'ye göre daha ucuz ve aynı hizmet. Whatsapp üzerinden sorunları iletiyorsunuz hızlıca çözüm sağlıyorlar. Şimdilik memnunum

• Gıbır gıbır internet çok reklam malzemesi çıkar isimden

• eAkman E kullanıcısına yanıt

Adamların reklamları Instagramda önüme çıkmıştı yazdıklarına bak ergen biri yönetiyor sayfayı ya da kurumsallıktan uzak yaşlı bir adam.

• İnternet kutusu ve Poyraznet yetkililerini davet edebilirsiniz.

Daha önce yaşadıkları Ddos saldırıları karşısında yapılanlar ve ileride yaşanmaması için önlemler nedir ?
    Fiyat politikası ve hizmet anlayışı ileride zam gelecek mi ?
    Fiber altyapılarını İstanbul il genelinde genişletecekler mi ?
    Peering noktalarında ve oim müşteri paneli fatura ödemeleri konusunda kendilerini geliştirecekler mi ?
    Bu konular hakkında bilgi alabilirsek güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 18 Eylül 2022; 14:50:51 >
  • Bu isimdeki bir firma bedava internet verse kullanmam.

• Virinom V kullanıcısına yanıt

80 mbps interneti 110 tl ye kullanıyorum. (hattım 92 mbps destekliyor diye 100 alamıyorum)

bir sorun olduğunda ya da birşeyi merak ettiğimde whatsapp üzerinden yazıyorum çok kısa sürede dönüş oluyor.

Bıraktığım bir arıza kaydının sonuçlarını öğrenmek için bile arıyorlar ve "sorun giderildi mi? ne durumdasınız" diye sorup kontrol ediyorlar.

Siz gelmeyin, 169 tl ye 100 mbps kullanmaya devam edin, sizin gelmiyor olmanız açıkçası çok da tın.

Birkaç kişiyi daha üye yaptım ve herkes memnun.

• ben kullanıyorum gayet memnunum kurulum süreci ve sonrası gayet iyi.

• 1 yıllık fiyatları varmış. Kablonet kullanıyorum. 100mgbt akıllı sınırsız mevcut, ödediğim ücret 95 try 2 yıl kontrat yaptırdım. Önümüzdeki yıl 1000 mgbt geçmeyi planlıyorum şu anlık fiyatı 310 try 2 yıllık kontrat. Enflasyona bağlı olarak gıbırlandıknet pahalılanacak. farklı firmalar aksini söyledi gördük neler oldu. Şu ortamda taahhüt tüketiciyi korur. Özetleyecek olursak. çöp.

• oursoft O kullanıcısına yanıt

Değerli bilgiler verdiğiniz için kendim ve DH adına teşekkür ederim.

En azından Kocaeli için fiber altyapı çalışmasına başlanılsa çok güzel olur siz kendi fiber altyapınızı oluşturdukça biz aboneler olarak yanınızda duracağız.

• iş yerimde 3 adet hattın 2 tanesi gıbır net ( yeni geçiş yaptım ) 1 taneside türk net iki firmada türktelekom alt yapısını kullandığı halde gıbırnette sürekli kesintiler yasıyorum . whatsapp üzerinden 5 saatte ne sorunu anlatabildim ne de baska birsey 15 dk ile 1 saat arasında sorulara karşılık veriyor en sonunda boşuna çabaladığımı anladım . firmaların iyi olduğunu ağrıza durumunda anlıyorsunuz

• GıbırNet her defasında aktivasyon ücreti almıyoruz diye üstüne basa basa belirttiği halde son faturama aktivasyon ücreti yansıtmış. Bu yalan dolana aldanmayın. Sözleri sağlam değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GIBIRNet’e geçiş yapacak olanlar için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDRİM kodu paylaşıyorum.

Referans Kodu: GCPGKKKV4P 

Yeni zam yapıldı diye endişelenmeyin, zam yaptılar ama ekleyebileceğiniz üye sayısını (sınırsız yaptılar.)

Gıbırnetten çok güzel kampanya; her getirdiğiniz üye için 20 tl kazanıyorsunuz (ve bu sınırsız sayıda) GIBIRNet Özel Röportajı - Merak edilenler bu videoda! 

Ayrıca ben turknet ve netspeed kullanıpta gibirnete geçtim ve 1 yıldır bunda devam ediyorum

100 mhz sınırsız ağustos ayına özel 320 TL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.