Şimdi Ara

Kuzuların Sessizliği filmi ne mesajı verir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
20.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

En sevmediğim olay bu filmde mesaj vermiyor o yüzden beğenmedim. Bu tipler genelde Pulp Fiction, Big Lebowski gibi filmleri beğenmezler, sırf sisteme karşı gel, sevmediğin işi yapma gibi mesajlar vermediği için. Çok mesaj istiyorsan aç samanyolu dizileri izle her bölüm mesaj var. Veya snowpiercer falan izle 12 yaşındaysan çok ilginç gelebilir.

her bölüm mesaj olduğunu bildiğine göre sıkı takipçisisin samanyolu dizilerinin sanırım? ayrıca 12 yaş grubu programları ile baya ilgilisin gördüğüm kadarıyla.

foruma üye olalı neredeyse 10 yıl oldu bu kadar gereksiz bir yorumu ilk defa sende görüyorum.
  • Tarantino'nun bir söz vardı. "Mesaj vermek isteyen film çekmesin gitsin telgraf çeksin" diyordu üstat bir keresinde.
  • "Kuzu gibi olmayın hakkınızı arayın" mesajı veriyor.
  • konuyu 4 yıl önce açmışım ve şunu farkettim ki 4 yıl önce burada bu kadar boş konuşan insanlar yokmuş.
  • Her filmde bir mesaj olmasına gerek yok, Tarantino'nun kaç filminde mesaj var?
  • İllü
  • ben oraya "her filmde bir mesaj var bunda nasıl yok?" yazmamışımki. 8. mesajı okursan bunu belirtmişim zaten.

film hakkında çok yorum olduğu için ben mi biyeri atladım anlamadım deyip konu açmışım. öyle bir durum olmadığını anlayınca tamam deyip geçmişim. fakat tarantinonun sülalesine sövmüşüm gibi bir tepki alıyorum bunun sebebini çözemedim.
  • 28 yaşındayım kaç yıllık filmi yeni farkettim ne çok şey kaçırmışım meğer eskiden film anlayışım yoktu eski filmeride çok nadir izlerdim konularını çok duyar ama hiç merak edip izlemezdim sonra tesadüfen farkettim filmi.ve 2 günde bütün serisini bitirdim .film muhteşem ona lafım yok bi mesaj falanda verdiğini düşünmüyorum akıllıca yazılmış bi hikaye..yalnız filmin başı ile sonunu bağlamaya çalışmışlar sanırım keşke onu başa koysalardı çok güzel ama saçmalık ötesi olmuş ha kızıl ejderde de sanki devamı gelecekmiş gibi olmuştu ama hannibal doğuyor serisini çıkarmışlardı...bu şekilde bitmesine üzüldüm umarım devamı gelir ve mantıklı bi şekilde bağlarlar ayrıca bu resimdeki sahnede çok iyidi
     Kuzuların Sessizliği filmi ne mesajı verir?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.