Şimdi Ara

Kuzuların Sessizliği filmi ne mesajı verir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
20.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Bence gelmiş geçmiş en iyi 10 yapım arasında vardır Kuzuların Sessizliği. Sırf Anthony Hopkins'in oyunculuğu bile yeter ki şu ana kadar yapılmış en iyi 2. polisiye filmdir bana göre..

Birincisi nedir, öğrenebilir miyiz?

Seven..

Teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Bence gelmiş geçmiş en iyi 10 yapım arasında vardır Kuzuların Sessizliği. Sırf Anthony Hopkins'in oyunculuğu bile yeter ki şu ana kadar yapılmış en iyi 2. polisiye filmdir bana göre..

Birincisi nedir, öğrenebilir miyiz?

Seven..

Aynen hocam katılıyorum,iki filmde mükemmel bence

• Verdiği mesaj "insan eti lezzetlidir".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 17 Temmuz 2010; 1:28:02 >
  • @Boz; dostum aynen sana katılıyorum. Bu film bence abartılan filmlerin başında geliyor.
    Hani bazen başlıklar açıyoruz: Abartılan Filmler diye ... İşte bu film bence abartılan filmlerin başında geliyor ...
    Bu filmin bana verdiği hiçbir anlam, mesaj, ders yok ... Bir daha izleyeceğimi hiç sanmıyorum ...
    Aynen katılıyorum, ben de her izlediğim filmden bir şeyler kapmaya çalışırım.
    İzlediğimiz filmler bizlere bir şeyler vermeli, bizleri beslemeli ... Bizlere bir dünya görüşü kazandırmalı, hayatı öğretmeli, farklı açılar ortaya koymalı ...
    Imdb Top 250 listesinde 25. sırada ve 8.6 notu olması hem hayret verici hem de fikirlerimi değiştirmeme neden olacak bir etken değil ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Her filmden bir mesaj almaya mı çalışıyorsun mutlaka?

• quote:

Orijinalden alıntı: electronica

@Boz; dostum aynen sana katılıyorum. Bu film bence abartılan filmlerin başında geliyor.
    Hani bazen başlıklar açıyoruz: Abartılan Filmler diye ... İşte bu film bence abartılan filmlerin başında geliyor ...
    Bu filmin bana verdiği hiçbir anlam, mesaj, ders yok ... Bir daha izleyeceğimi hiç sanmıyorum ...
    İzlediğimiz filmler bizlere bir şeyler vermeli, bizleri beslemeli ... Bizlere bir dünya görüşü kazandırmalı, hayatı öğretmeli, farklı açılar ortaya koymalı ...
    Imdb Top 250 listesinde 25. sırada ve 8.6 notu olması hem hayret verici hem de fikirlerimi değiştirmeme neden olacak bir etken değil ...

Filmler illaki mesaj vermek gibi zorunluluğa sahip değildir bazı filmler mesaj verir bazıları vermez bu değişir . Ben her filmden mesaj almak istiyorum diyorsan o senin seçimindir ama bunu genel olarak filmlere bir zorunluluk gibi göstermek doğru değil.

O zaman korku filmlerini, aksiyon filmlerini ve bilimkurgu filmlerinin birçoğunu kaldıralım atalım hatta çekmeyelim gitsin sonuçta birçoğu mesaj vermiyor.

İmdb Top 250 listesinde 25. sırada olmasının sebebide genel izleyici kitlesinin filmlerde mesaj versin diye bir dertlerinin olmamasıdır ve mesaj verecek film ile vermeyecek filmi ayırt etmeleridir. Oyunculuk ve senaryo bu filmi herzaman zirvede tutmaya yetecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: electronica

@Boz; dostum aynen sana katılıyorum. Bu film bence abartılan filmlerin başında geliyor.

Filmler illaki mesaj vermek gibi zorunluluğa sahip değildir bazı filmler mesaj verir bazıları vermez bu değişir . Ben her filmden mesaj almak istiyorum diyorsan o senin seçimindir ama bunu genel olarak filmlere bir zorunluluk gibi göstermek doğru değil.

O zaman korku filmlerini, aksiyon filmlerini ve bilimkurgu filmlerinin birçoğunu kaldıralım atalım hatta çekmeyelim gitsin sonuçta birçoğu mesaj vermiyor.

İmdb Top 250 listesinde 25. sırada olmasının sebebide genel izleyici kitlesinin filmlerde mesaj versin diye bir dertlerinin olmamasıdır ve mesaj verecek film ile vermeyecek filmi ayırt etmeleridir. Oyunculuk ve senaryo bu filmi herzaman zirvede tutmaya yetecektir.

Özellikle 2. bölüme +1

• çok saçma bir topic. özellikle de bu film için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dementor5454

çok saçma bir topic. özellikle de bu film için.

Bende izleyeli çok oluyor az bişe hatırlıyorum.İzlediğimde beğenmemiştim ama.
  • Hiçbir mesajı yok ,hepsini izlemişimdir
  •  Kuzuların Sessizliği filmi ne mesajı verir?

Hopkins'in oyunculuğu bu filmi izlemek için yeterli bir sebep..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Orijinalden alıntı: dementor5454

çok saçma bir topic. özellikle de bu film için.

Bende izleyeli çok oluyor az bişe hatırlıyorum.İzlediğimde beğenmemiştim ama.

gerilim filmlerinde mesaj mı olur? onu demek istedim
  • Alınacak mesaj;

Oyunculuk böyle olur!
  • Film mesaj vermek zorunda diye birşeymi var mesala Fermats Room bu filmden nasıl bir mesaj çıkar hatta mesaj vermek için kasan filmlerde adamı soğutuyor bir yerden sonra mesaj vereceksen yapıtına güveneceksin

Fight Club,Full Metal Jacket vs. gibi
  • Dersine çok çalışırsan bir gün dr hannibal gibi zeki olabilirsin demek istiyor,
    Ayrıca oyunculuklar fevkalade
  • Bazen oyunculuk için de film izlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Kuzuların sessizliği filmi çıktığı dönemde hayli popüler bir yapımdı. Popülerliğinin altında yatan ise o dönem korku filmi sektöründeki gerilemeden kaynaklanıyordu. Ayrıca psikolojik öğelerin yoğun olduğu bir korku filmi o zamana kadar pek geçerli olmamıştı. Bu bakımdan Kuzuların Sessizliği psikolojiyi, gerilimi ve polisiye türünü birlikte harmanlayan bir yapım. Ayrıca zekice bir senaryonun ürünü. Çekim tekniği de yenilikleri içerisinde barındırıyordu.

Filmin içerisinde pek mesaj aramayın. Bu sadece yeni yetme bir FBI ajanının ele aldığı yeni davada yaşadıklarını ve doktor Hannibal Lecter'ın bu ajanı oyununa dahil etmesini ele alıyor. Fakat film içerisinde geçen diyaloglar hayli etkileyicidir.

Devam bölümlerine gelirsek, Hannibal Rising dışındakileri pek başarılı bulmadım. Hannibal Rising'te Hannibal Lecter'ın gençliğine yönelik yaşadıkları anlatılıyor. Keza bu bölümü izlediğinizde Lecter'ın aslında neden cinayete yöneldiğini anlıyorsunuz.

Hannibal Rising en düşük puanı alan filmdir serinin.(IMDB)

• Konusundan ziyade bu filmin atmosferi, işlenişi, oyunculuğu ve kısaca sinematografisi ders niteliğindedir. İzleyici içine alır ve büyüler. Şu zamanda bile izlenildiğinde ağzı açık bırakır birde çıktığı yıllarda izlenildiğini düşün.
  • En sevmediğim olay bu filmde mesaj vermiyor o yüzden beğenmedim. Bu tipler genelde Pulp Fiction, Big Lebowski gibi filmleri beğenmezler, sırf sisteme karşı gel, sevmediğin işi yapma gibi mesajlar vermediği için. Çok mesaj istiyorsan aç samanyolu dizileri izle her bölüm mesaj var. Veya snowpiercer falan izle 12 yaşındaysan çok ilginç gelebilir.
  • Mesaj için mi film izliyorsunuz anlamadım ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.