Şimdi Ara

KV mi Değilmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba . bir sorum olcaktı. Tier 3 T-34 ve Tier4 T-28 tanklarından sonra gelen V tierindeki tank KV şu resimde olan KV’mi ?

http://world-of-tanks.info/wp-content/uploads/2011/04/kv-2-heavy-tank.jpg

çunki teknik şemada hiç benzemiyor. eğer o değilse. o KV yi nereden açabilirim

Tierleri aynı ve görünüşleride aynı olan 2 tane KV var sanırım yardım ederseniz sevinirim

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mEmTR -- 13 Nisan 2012; 19:26:46 >

• O KV burada son turret ve 152mm top takılmış hali gösteriliyor.

Ama 7.3'te bu haliyle normal hali ayrılacak 2 farklı tank olarak kullanılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Présacheth

O KV burada son turret ve 152mm top takılmış hali gösteriliyor.

Ama 7.3'te bu haliyle normal hali ayrılacak 2 farklı tank olarak kullanılacak.

yani ilk başta normal bir kv olarak alacağım daha sonra turrent ve topu takıncamı bu hale gelecek onumu kast ettiniz?
  • yok tankın stok hali o olacak
  • Cevap için teşekkürler dostum beni aydınlattınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

yok tankın stok hali o olacak

Arkadası yanlıs bilgilendirmesen iyi olur tam anlamıyla ne olacagını ögrenmeden baskalarına tavsiye vermemeni tavsiye ederim.

KV will be separated into KV-1 and KV-2.
    Players who have a KV in their garage at the time of the revision will have it replaced with a KV-1. The KV’s crew will be trained for the KV-1.
    Additionally players who have researched KV-2’s turret for KV will get a KV-2 with an extra garage slot and the KV-2 will be assigned a 100% crew.
    Undistributed experience from KV can be transferred to either KV-2 or to KV-1 on demand.
    No additional refunds are planned.

KV Kv-1 ve Kv-2 ye ayrılacakç
    Garajında KV olan oyuncular yani stock Kv si olanlar KV-1 le degistirilecek ve KV nin crewi KV-1 icin egitilecek.Ayrıca KV-2 taretini arastıranlar ekstra garaj slotu ve yüzde 100 crewleri ile KV-2 (yani senin istedigin tankı) alacaklar.Kv deki expler istege göre KV1 veya KV2 ye veriecek.
    Ekstra ücret planlanmıyormus.

• kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mEmTR -- 13 Nisan 2012; 21:59:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan42

quote:

Arkadası yanlıs bilgilendirmesen iyi olur tam anlamıyla ne olacagını ögrenmeden baskalarına tavsiye vermemeni tavsiye ederim.

Players who have a KV in their garage at the time of the revision will have it replaced with a KV-1. The KV’s crew will be trained for the KV-1.
    Additionally players who have researched KV-2’s turret for KV will get a KV-2 with an extra garage slot and the KV-2 will be assigned a 100% crew.
    Undistributed experience from KV can be transferred to either KV-2 or to KV-1 on demand.

Garajında KV olan oyuncular yani stock Kv si olanlar KV-1 le degistirilecek ve KV nin crewi KV-1 icin egitilecek.Ayrıca KV-2 taretini arastıranlar ekstra garaj slotu ve yüzde 100 crewleri ile KV-2 (yani senin istedigin tankı) alacaklar.Kv deki expler istege göre KV1 veya KV2 ye veriecek.

Ben basit bir soru sordum şuan elimde T-28 Var. ve KV yi açacağım o açacağım KV attığım resimdeki KV'mi ? birtane daha KV görüyorum o normal tanka benziyor. benim istediğim resimde olandan ;

http://world-of-tanks.info/wp-content/uploads/2011/04/kv-2-heavy-tank.jpg

• Dostum KV yi actigın ve aldıgın an KV-1 tankı verilecek sana elindeki crewle beraber fakat KV yi aldıktan sonra KV-2 tareti diye bir ekipman var onu taktıktan sonra soba borusu denen o senin gördügün top acılıyor eger o taretide acarsan sana KV-2 tankı verilecek.
  • quote:

Dostum KV yi actigın ve aldıgın an KV-1 tankı verilecek sana elindeki crewle beraber fakat KV yi aldıktan sonra KV-2 tareti diye bir ekipman var onu taktıktan sonra soba borusu denen o senin gördügün top acılıyor eger o taretide acarsan sana KV-2 tankı verilecek.

Teşekkürler Arkadaşım bilgilendirdiğin için
  • quote:

quote:

tech tree ye bakınca öyle zannettim kusura bakmayın

• Yanlış bilgi vermişler. kardeş sen beni dinle bu ayin sonunda(tam bilgim yok daha geç de olabilir) güncelleme gelcek işte sen bu ayin sonuna kadar kv yi alırsan ve kv 2 taretini ini açarsan güncellemeden sonra senin kv ni alıp onun yerine kv 1 ve kv 2 olarak 2 tank vercekler. ama kv 2 taret ini araştırmazsan kv yerine sadece kv 1 gelcek. Aslı bu yani kv yi alır almaz kimse sana kv 1 vermicek guncellemeden sonra vercekler guncelleme olana kadar kv yi almanı tavsiye ederim sonra bu fırsat geçmicek eline.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brutall -- 15 Nisan 2012; 0:03:22 >
  • statcdn.worldoftanks.eu/comeu_v2_110412_release/uploads/ussr__full(eng).jpg

kv2 ile kv1 olarak ayrılacak kv 2 yukarıdaki üyenin verdiği resimdeki stok hali diye biliyorum

kv3 ne olacak peki onunla ilgili birşey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 15 Nisan 2012; 0:11:36 >
  • quote:

statcdn.worldoftanks.eu/comeu_v2_110412_release/uploads/ussr__full(eng).jpg

kv2 ile kv1 olarak ayrılacak kv 2 yukarıdaki üyenin verdiği resimdeki stok hali diye biliyorum

kv3 ne olacak peki onunla ilgili birşey var mı?

kv 3 tier 7 olcak. kv 3 ün varsa tier 6 tank vercekler kv 3 de sende kalcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brutall -- 15 Nisan 2012; 17:26:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.