arkadaslar kvgamede yeniyim bana yardim ederseniz cok memmun olurum
arkadaslar simdi hirsizlik yapiom ama hep ayni miktarlarda para gelio yani az gelio bu parayi cogaltmak icin neler yapcam? lutfen yardim edinn
yardım edecek yokmu??
Arkadaşım geç bir cvb oldu ama kvgame kapatıldı yoksa sana her şekilde yardım ederdim...
arkadaşım bnde yeni üye oldum bu doruma dolayısıyla yazılanları geç okuyorum.. kvgame artık kapandı 27. roundda bulunan bi açıktan dolayı siteyi hacklediler ve bunun sonunda da admin zaten bu son round olcaktı hack olayı girincede erkenden kapattım dedi bn bizzat konuştum... ama belki bni hatırlayanınız olur bn kv den QuiCK GELENEKCILER çetesinin reisiydm... sakın salldığımı falan düşünmeyin inanmayan olursada soru sorsun cewaplayayım...saygılar
Evet öyle oldu herkese bir anda 2milyon kredi geldi ve oyun yarıda kaldı.
Oynayanların Çoğu Beni tanır
Nick :SANRA37
ewt sanra seni az çok hatırlıyorum hatta sana zincir çetesinin fakesisin die mesaj atmıştın sende hatırlıosan bn QuiCK GELENEKCILER'in reisiydm...
Olabilir ama ben FixuS ve blue_power ın çetelerine katılıyordum.
Hatırladım aslında çok gel demişdinde ama malesef olmadı çünkü ark. satamazdım onlarla 23 round birlikte oynadık.
kvgame neden kapatıldı acaba haberi olan varmı
ama ben kvgame kapatılmadan önce nedense ceza aldım hiç bişey olmadan önce 2 milyor kredi oldu gittikçede çoğalıyordu oyun yavaşladı ve ben hackledim diye ceza aldım oyunda adminler ceza verdi bir daha oyuna giremyecekmişim sonrada oyun hacklendi
selam millet.bende kv oynadım zamanında bilirsiniz beni by_ahmet.oyunun en iyilrindendim.bana yanlışlıkla 100bin tur yüklenmişti.belki çıkarırsınız.oyun güzeldi ama hack yedi.bu tür bi oyun bulan warmı?
slm arkadaşlar ben de alemdar_sedat ama son round da liderlerde erzurumlu_alemde idim buna benzer bi oyun var ama ingilizcewww.pimpkane.com
Yok acilmayacak. Fatihin boyle bir niyeti yok. Bu arada beni tanirsiniz. Degil mi Ahmet :)) Son raundda yoktum Rusyaya gitmistim. Hakim Not: Tesadufen gorup yazdim ama sanirim yazilanlara cevap yazamam.
arkadşlar aranızda kv game ne zaman açılcak bilen yoksa söliyeyim 8 ağustostaa
quote:
Orjinalden alıntı: [B]ertu
arkadşlar aranızda kv game ne zaman açılcak bilen yoksa söliyeyim 8 ağustostaa
Nerden biliyosun kardeş heyecan sardı çok ozlemıstım bu oyunu
açılmadı sekiz ağustosda yaaa ne zaman açılcak beylerrrrrrrr