Şimdi Ara

KVK Cihazımı yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KVK Xperia Z3 D6603 Cihazım da Beyaz Nokta ve Kamera Camında ki Lekeyi görmüyor.

1. 03/02/2017 - 06/02/2017 Tarihinde gönderdim ve ekranım değişti. (Yapılan işlem: Ekran Değiştirildi, Genel bakım yapıldı, Güncel yazılım yüklendi.)

2. 28/07/2017 - 31/07/2017 Tarihinde gönderdim ve hiç bir işlem yapılmadı. (Yapılan işlem: Cihazınız tüm testlerden geçmiştir.(halbuki öyle değil) Aynı model cihazlarla karşılaştırılmış olup standartlar dahilinde olduğu görülmüştür;Genel bakım yapıldı. Güncel yazılım yüklendi.)

3. 25/09/2017 - ----- Tarihinde gönderdim ve hiç bir işlem yapılmadı. (Yapılan işlem: Cihazınız tüm testlerden geçmiştir. Aynı model cihazlarla karşılaştırılmış olup standartlar dahilinde olduğu görülmüştür;Genel bakım yapıldı. Güncel yazılım yüklendi.;Kalibrasyonları Yapıldı.)

Lens'de ki leke
    KVK Cihazımı yapmıyor

Şuan ki servis durumu
    KVK Cihazımı yapmıyor

Bundan dolayı Tüketici Hakem Heyetine başvurmayı düşünüyorum ve ilk defa başvuracağım için aşamalarını bilmiyorum.

Avea Tarafından alındı cihaz, fatura bedeli 2400TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSCEO -- 25 Eylül 2017; 23:32:35 >

• bu kvknın suyu ısındı. kaçıncı pişkinlikleri ben bile sayamadım
  • Kardeş kvk bu ne bekliyon? Servislerde sürünmeden sorununu çözemezsin. Cihazda çok ciddi sorun var ve değişim, ücret iadesi vb yapılmadıysa direk başvur thh ye. Servislerde sürüneceğine thh ile uğraşırsın. Lensdeki leke diye attığın fotoğraftaki leke zor belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Eylül 2017; 4:17:7 >
  • KVK Kararını değiştirmiş, değişim istememe rağmen cihazım için değişim vermedi.

Ekim'in 5'inde garantisi bitiyor, hayırlısı olsun ne diyeyim.(olmayacak ama)

KVK Cihazımı yapmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSCEO -- 26 Eylül 2017; 13:40:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Kardeş kvk bu ne bekliyon? Servislerde sürünmeden sorununu çözemezsin. Cihazda çok ciddi sorun var ve değişim, ücret iadesi vb yapılmadıysa direk başvur thh ye. Servislerde sürüneceğine thh ile uğraşırsın. Lensdeki leke diye attığın fotoğraftaki leke zor belli oluyor.

Bazı yerlerde 4:3 Formatında çekerken çok rahatsızlık veriyor, nasıl desem gözünüze toz kaçmış gibi açamıyorsunuz :D (örneklemem bayağı saçma oldu ama olsun)
  • Hocam doğrudan thh'a başvurun hiç servislerde vakit kaybetmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.