Şimdi Ara

***KVK'NIN N73'ÜME YAPTIKLARI***arkadaşlar size önerim kvk kullanmayın...ben cihazı parçaladım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tekno2007

bide aklıma bazı kötü şeyelrde geliyo o ç çok memlekette k v teli görünce oo n93i ya ben şunal bi haav atayım diyen olur içlerinde servis daahsı teelfonum tertemiz jillop gibi çizik gelir dieyde korkuyotum walla sinir küpüyüm çarşamab günü uçacam onalra ben

valla benzer olayları duyduk. O nedenle de "yok olmaz öyle şey ya" diyemiyorum. Beni de sinir ettiler zamanında.
  • ben şahsen teleservice'den memnunum, daha önce 3 defa telefon gönderdim hemen tamir edip geri gönderdiler. eğer aynı garantiyi işletebilirseniz (ki bence işletebilmesi lazım, sonuçta firma garantisi) bir de istanbul veya ankara teleservice'i deneyin derim; olmadı garantex diye bir şey de var ama onunla ilgili pek bilgim yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarzanabi -- 2 Temmuz 2007; 10:09:00 >
  • kvk berbat bir kurum

telefonu almaya gittim o sırada yaşlı bir teyzede telefonunu almaya geldi görevlinin biri telefonu getirdi teyzeye doğru yönelirken diğer görevli dur o benim telefonum dedi adam bıyık altında sahibi geldi! dedi kadın boızuldu tabi arsızlığın bu kadarı kadına yönelip, tteyzeciğim ben telefonunuzda bir sorun var mı görmek için kullanıyorum tertemiz kullandım hiçbir şey yok acaba o paravanın arkasındaki teknik servis elemanlarını ne için koydular. sen ne anlarsınki telefon arızasından sadece telefonun girişini yapmakla yükümlüsün kendi malı gibi sim kartını takmak ne kadar saygısızlıktır resmen aptal yerine konuyor müşteri

• quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

bide aklıma bazı kötü şeyelrde geliyo o ç çok memlekette k v teli görünce oo n93i ya ben şunal bi haav atayım diyen olur içlerinde servis daahsı teelfonum tertemiz jillop gibi çizik gelir dieyde korkuyotum walla sinir küpüyüm çarşamab günü uçacam onalra ben

valla benzer olayları duyduk. O nedenle de "yok olmaz öyle şey ya" diyemiyorum. Beni de sinir ettiler zamanında.

Rahatsız olduğunuz bir durum varsa mahkemeye başvurabilirsiniz demeyi öğrenmişler bir de ki o en sinir bozucusu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.