Yurt dışından aldığım nokia n95 marka telefon da bazı arızalar vardı pil geç şarj oluyor çabuk bitiyor fazla ısınıyor kendi kendine fotoğrafları açıyor değiştiriyordu, yurtdışından aldığım için garanti kapsamında olmadığını söylediler kabul ettim
Sonra bana cihaz tamir sırasında kapanabilir dedi. O ne demek dedim garanti kapsamında olmayan cihazlarda tamir sırasında olabilir telefon bir daha açılmayabilir dedi. her yerde bu işlem böyle yapılır dedi. Ypacak bişey yok o zaman dedim kabul edip telefonu teslim ettim.
Ama aklım takıldı bu olaya Cihaz Kapanabilir ne demek ya ben oraya cihazı kullanılabilir durumda teslim ediyorum belirttiğim arızalar dışında o bana tamamen bozuk teslim etme hakkına nasıl sahip oluyor. Bir de ürün açıklamasına kaydetmiş müşteri cihazın kapanabilme ihtimalini kabul etti diye. Böyle birşey olabilir mi?
Olabilir. Sonuçta elektronik cihazdır. Elektronik aksamda riskli bir parça arızalıdır. Değişimi sırasında siz hiçbirşeyi hatalı yapmasanız dahi parça uyumsuzluk gösterip kapanmaya yol açabilir. Müşteri bunun sorumluluğunu kabul etmez ise cihaz iade olarak verilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme