Oyun CB olarak acılmıs durumda bu gece saat 12 itibari ile bi baktım 1000 kisiden fazla var.Biraz takıldım arada lag filan geliyor.Oyunda kim daha cok damage verdiyse zaman sonunda o kazanıyor genelde ole kazandım kaybetmemin sebebide 6 kisilik gruba girdim ve ilk 2 kisiyi yendikten sonra 3 uncu adamın lvl 3 olmasından dolayı kaybettim.Suan lvl3 bende ve cogu kez kazanıyorum.Yumrukla genelde...
Siteyi tekrardan verelimde link bilmemne diye millet gelmessin malum ilk msjları okumuyor sondan baslıyor bagzıları
saol hunter 3 gündür evde yoktum bakmıyordum foruma iyi oldu
ARKADAŞLAR biz üc gündür giremiyoruz alttaki resimdeki gibi bişey yazıyor orda kalıyoruz bu sorun neden kaynaklanıyr ve cözümü nedir acaba
Orda gerek acıklamayı yapmıs arkadasım zaten :) Englishcen yok sanırım diyor kı aklımda kalan su saatler arasında Deneme felan yapıyorlarmıs giris yok kısacası hangi saat dilimi bilmiorum o saat diliminden sonra oynayabilirsınız dıyor .. tsk ediyor sportmenligin icinde :P
SAOL TEŞEKKÜRLER HANGİ SAATLERDEDE BAKSAM YİNE DE AÇMIYO 2PM 11PM YAZIYO AMA BU SAATLERİN DIŞINDADA BAKSAM OYUNA GİRMİYOR İNGİLİZCEMİZ MAALESEF ZAYIF
arkadslar siteden yazandan anladığım kadarıyla 9 mayıs 23 mayıs arası closed betaymış 23 mayıs olsun bakalım açılır inş bekliycez
Siteyi bilmiyorumda oyuna girmeyi denedıgınde saat verıyor su saatlerde kapalı dıye bende cok denedım giremedım malesef :) acılır cok yakında sabır lazım
indircem simdi bi cvp verin gerçi konu baya eski ama
forum hiç mi yok bu oyunu oynasyan calıstırmama yardım edebilecek ??????
Evet Şu anda Open ßeta'da ama Closed ßeta Hâlini KaldırIp Open Beta'YI KurmaNIz LazIm SAYGILARIMLA
oyunu yukledım ama wın32 exe geçerlı bır uglama degıl dıyo nasıl yuklıcem pc ye ındı setup duruyo
eglencelı gıbı galıba saracak bu oyun sonucta pc de dogus oyunları oynamak ısteyenlere alternatıf olacak
256 bağlantısı olanlar indirmesin lagger damgasını yiyosunuz
gamepad destegı var mı bılıyormusunuz
ya oyunu lag dan oynayamıyozki. bunun 256 netle alakası yok. bende 1024 var ve bende lagger damgaası yiyorum.surekli lag var. ttnet gelismedigi surece biz daha bole cok oyun oynayamayızz...
ARKADAS LAR OYUNDA LAG IN SEBEBİ FARKLI ÜLKELERLE OYNANDIGI İÇİN GÖRMÜSÜNÜZDÜR ONLY AVRUPA ONLY ASYA DİE BU YÜZDEN YAPILIYO BENİM ADIM Mecek VE Mecekus BİRLİTE OYNAYABİLİRZ
ARKADAS LAR BÜGÜ N TURNUVA YAPALIMI TEAM OLARAK 2vs2
bu konuya kimse bakmıyomu ______????????______
ben sorumu tekrar edeyım gamepad le deneyen oldumu oyunu
quote:
Orjinalden alıntı: einhander
ben sorumu tekrar edeyım gamepad le deneyen oldumu oyunu