Şimdi Ara

KWONHO ONLİNE dövüş oyunu (OB ye geçmiştir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
27.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun CB olarak acılmıs durumda bu gece saat 12 itibari ile bi baktım 1000 kisiden fazla var.Biraz takıldım arada lag filan geliyor.Oyunda kim daha cok damage verdiyse zaman sonunda o kazanıyor genelde ole kazandım kaybetmemin sebebide 6 kisilik gruba girdim ve ilk 2 kisiyi yendikten sonra 3 uncu adamın lvl 3 olmasından dolayı kaybettim.Suan lvl3 bende ve cogu kez kazanıyorum.Yumrukla genelde...

Siteyi tekrardan verelimde link bilmemne diye millet gelmessin malum ilk msjları okumuyor sondan baslıyor bagzıları

http://kwonho.ijji.com/
  • saol hunter 3 gündür evde yoktum bakmıyordum foruma iyi oldu
  • ARKADAŞLAR biz üc gündür giremiyoruz alttaki resimdeki gibi bişey yazıyor orda kalıyoruz bu sorun neden kaynaklanıyr ve cözümü nedir acaba
     KWONHO ONLİNE dövüş oyunu (OB ye geçmiştir)
  • Orda gerek acıklamayı yapmıs arkadasım zaten :) Englishcen yok sanırım diyor kı aklımda kalan su saatler arasında Deneme felan yapıyorlarmıs giris yok kısacası hangi saat dilimi bilmiorum o saat diliminden sonra oynayabilirsınız dıyor .. tsk ediyor sportmenligin icinde :P
  • SAOL TEŞEKKÜRLER HANGİ SAATLERDEDE BAKSAM YİNE DE AÇMIYO 2PM 11PM YAZIYO AMA BU SAATLERİN DIŞINDADA BAKSAM OYUNA GİRMİYOR İNGİLİZCEMİZ MAALESEF ZAYIF
  • arkadslar siteden yazandan anladığım kadarıyla 9 mayıs 23 mayıs arası closed betaymış 23 mayıs olsun bakalım açılır inş bekliycez
  • Siteyi bilmiyorumda oyuna girmeyi denedıgınde saat verıyor su saatlerde kapalı dıye bende cok denedım giremedım malesef :) acılır cok yakında sabır lazım
  • indircem simdi bi cvp verin gerçi konu baya eski ama
  • forum hiç mi yok bu oyunu oynasyan calıstırmama yardım edebilecek ??????
  • Evet Şu anda Open ßeta'da ama Closed ßeta Hâlini KaldırIp Open Beta'YI KurmaNIz LazIm SAYGILARIMLA
  • oyunu yukledım ama wın32 exe geçerlı bır uglama degıl dıyo nasıl yuklıcem pc ye ındı setup duruyo
  • eglencelı gıbı galıba saracak bu oyun sonucta pc de dogus oyunları oynamak ısteyenlere alternatıf olacak
  • 256 bağlantısı olanlar indirmesin lagger damgasını yiyosunuz
  • gamepad destegı var mı bılıyormusunuz
  • ya oyunu lag dan oynayamıyozki. bunun 256 netle alakası yok. bende 1024 var ve bende lagger damgaası yiyorum.surekli lag var. ttnet gelismedigi surece biz daha bole cok oyun oynayamayızz...
  • ARKADAS LAR OYUNDA LAG IN SEBEBİ FARKLI ÜLKELERLE OYNANDIGI İÇİN GÖRMÜSÜNÜZDÜR ONLY AVRUPA ONLY ASYA DİE BU YÜZDEN YAPILIYO BENİM ADIM Mecek VE Mecekus BİRLİTE OYNAYABİLİRZ

• ARKADAS LAR BÜGÜ N TURNUVA YAPALIMI TEAM OLARAK 2vs2
  • bu konuya kimse bakmıyomu ______????????______
  • ben sorumu tekrar edeyım gamepad le deneyen oldumu oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

ben sorumu tekrar edeyım gamepad le deneyen oldumu oyunu

gamepad nedir ben bbilimiyorum açıklar mısın ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.