ben sorumu tekrar edeyım gamepad le deneyen oldumu oyunu
gamepad nedir ben bbilimiyorum açıklar mısın ?
PlayStation da yada ateri de Kol varya bıtane bole tuslar var ustunde ıste o :)
öyle oynanıyorsa süper olur ya :D klavye ile zor oluyor bu arada ben 10 lwlim oyunda ve hero 1 skill rankım
Oynayanlar buraya nickinizi yazın. Yabancılarla oynanmıyor acayip lag war!
Benim charlar; Jackal & GeForce
ok efeo geliyo ne açarım bilmiyorum bakacaz işte marvel vs capcom oynamış biriyim ona göre :P iyiyimdir dövüşte
yuh bu oyunda da mı lag var yüklüyorum şimdi sırf bunun için gamepad alcam :D zaten alacaktım we10 için mazeret oldu. tabii oyun kafama yatarsa:)
yuh bu oyunda da mı lag var yüklüyorum şimdi sırf bunun için gamepad alcam :D zaten alacaktım we10 için mazeret oldu. tabii oyun kafama yatarsa:)
Boşuna yüklemeyin derim ben. Oyun güzel fakat bizim gibi ezik telekoma sahip olanlar oynayamıyo. bende 1024 bağlantı var round başlayınca hareket bile edemiyorum. daha bir round yapamadım. SAnırım aynı ülkede olunca lag sorunu olmuyo. Ama oyunda bi tane turk göremedim. Genelde USA dan oyuncular. Kendimi ezik hissettim 56k modemli ezikler gibi.
kısaca bu oyun turklere göre değil gibi geldi aban uninstall ediyorum.
oyun güzel ama lagg aşırı oluyor bazı ülkelere karsı hıc oynanmıyor lagger damgası yiyoruz... türkiyeden oyuncularla ya da asia ülkeleri ile oynanıyor sorun olmuyor sanırım
valla ben şimdi sildim oyunu, 1 saattir oyundayım 1 round bile oynayamadım , asyadan adam da buldum onda da oldu biraz. bağlantımda 1mb bu kadar takılmaması lazım. bazı roundlara bağlanamadım bile. hevesim gitti , adamı o kadar şekillendirdim falan kıyafetlere baktım. neyse belki ilerde çok oynayan olur burdan :D setup duruyo yeniden yüklerim o zaman.
Bende o yüzden oynamıyorum laggta kalınca 3 round beklemek zorunda kalıyorsun cünkü 100 ladder point gidiyor oyundan cıkıp girmeye kalkarsan yanı 5 dakka beklemek zorundasın kı %80 lagga giriyor...
kısacası yenı server acılana kadar yalan
No MercY Serveri Acılabilir yakın tarihte...
tavsiye ediyom oynamayı bilirsen lagı da önlersin her oyuna LAG diye girilmez "MuayThaiSux"
bugün çok denedim ama olmuyo benim , turk oyuncu da buldum, onlarda sorun olmuyo ama ben oynayamadım hiç, fikotr, jackalla oynayayım dedim round başlamadı bile:S . sorun bende ama neden anlamadım , turkler oynuyo kendi araların da ama ben beceremedim
biz 4 Türk arkadaş takım maçı yaptık muhteşem bişey
Arkadaslar Suan oyundayım Mecek bide Mecekus mecekuslşa girecem benide alın
Oyundaki adım Hector_Tr zaten aranızdan bazıları görmüştür.Türklerle baya oynadım çünkü
umuyorum ki görüşürüz oyunda (MuayThaiSux , Jannisary)
Ya arkadaşalr bu dövüş stilleri hakkında bilgisi olan warmı
quote:
Orjinalden alıntı: bbr
Ya arkadaşalr bu dövüş stilleri hakkında bilgisi olan warmı
bu bolumde bu oyunla ılgılı konular var ben oynuyorum super oyun
LeveL 8 oldum MT ile
bende mt ile oynuorum 13 lvl im . skill uplama konusunda kararsızım battle axe 2 i açabilmek için 5-6 skil point harcadım sizde hangi skilleri uplıyım.