Şimdi Ara

KWONHO ONLİNE dövüş oyunu (OB ye geçmiştir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
27.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar az önce youtrubede rasgele gördüm bu oyunu işte sitesi
    http://kwonho.ijji.com/
    videosu;http://www.youtube.com/watch?v=IuY7lgKHDKc&mode=related&search
    sitesi şu an açıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 11 Mayıs 2007; 16:40:25 >

• bi deneyelim biraz ss falan koyarsan konu daha ilgi çekici olur böyle çok sade olmuş..
  • BİRKAÇ SS dosya gif formatında oldugu için goruntunun netliği biraz gtimiş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 21 Nisan 2007; 21:44:11 >
  • en kısa zamanda bende denerım sonucta farklı bır tarz bıraz olsun degısıklık ısteyenler ıcın ıdeal gıbı gorunuyor vıdeo yu ızledım gozume hos gorundu
    gamepad sız pek zevk alınmaz boyle oyunlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 21 Nisan 2007; 21:45:58 >
  • Bir tane daha

• demek tekken gibi dövüş oyunu seven yok
  • warda daha oyun open betaya açılmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hımm ok
  • Kardeş,verdiğin siteden senin sayende bir oyun indirdim ama, kwonho,yu değil.Soldier Front,adlı bu oyunu denemeye karar verdim, bence güzel warrock ve counter ile karıştırmayın,çok farklı ve bi okadarda güzel,oynayabilmek için emek harcamak gerekiyo.
  • soldier front güzel oyundur cozmonot ben bi ara baya oynadım ama hile yapanlar çok o oyunda o yüzden bıraktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cozmonot

Kardeş,verdiğin siteden senin sayende bir oyun indirdim ama, kwonho,yu değil.Soldier Front,adlı bu oyunu denemeye karar verdim, bence güzel warrock ve counter ile karıştırmayın,çok farklı ve bi okadarda güzel,oynayabilmek için emek harcamak gerekiyo.

güzel bende bi bakayım o oyuna ama buda iyi ya açılsın oyun ay başı indirebilirim
  • ooo oyun harika inş warrocktaki gibi lag yoktur izninle ayrı bi konu açıcam bu oyunla ilgili sonra sen ıstersen üstlenirsin konuyu
  • hileyi hurdayı geçtim oyundaki modellemerl inanılmaz kötü adamlar buzda dans yarışmasına katılmış dalai lamalar gibi yerde kayıyor o kadar ahım şahım değil gunz ona 5000 basar
  • Beyler hep hayalimdeki oyun ama bide çıksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

hileyi hurdayı geçtim oyundaki modellemerl inanılmaz kötü adamlar buzda dans yarışmasına katılmış dalai lamalar gibi yerde kayıyor o kadar ahım şahım değil gunz ona 5000 basar

Kardeş,neden öle diosunki,bence oyun güzel warrock,dan daha güzel,counterden daha güzel,250,300 ping,te rahat oynuyabiliyorsun,tek hack olayı duvarlara girebilmek(wall hack) oda 100 oyuncuda bir hatta okadar bile deil,sen şu buzda dance olayı demişin adamı dışarıdan gösterince öle görünüyor tabi sen paso ölürsen wiewer olarak sadece bu kayma lama olayını görürsün,arkadaşlar counter,warrock gibi oyunlardan hoşlananlar kesinlikle Soldier Front,u denemenizi öneririm,oyunda kasma olayı söz konusu değil,ben 256 net,ile rahat oynuyorum,oyunda türkler azda olsa var(az olması daha iyi),gene warrock gibi rütbe olayı var sadece ilk rütbeyi atlarken uğraşıyorsunuz, ondan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelyor,herkesin denemesini öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 24 Nisan 2007; 12:34:53 >

• walla k2 den nefret ederim ama bu oyunla warrock ı karsılastırmak gercekten komik olmuş benim spectator görünümde kalmamla adamların yerde kaymları ne alaka onuda hiç anlamadım

benim spectator modda o adamları bi cs yada warrock taki elemanlar gibi yürüyor olarak gormem gerekli + adamlar duvardan geciyor + yukseğe zıplayıp tepeden vurabiliyorlar daha nasıl lamerlik olsunki ?
  • Dediğim gibi, hack olayı en fazla 100 oyuncudan 1 tanesinde var ve ne counter kadar basit ve hack huck dolu,nede warrock kadar saçma değil,en azından bir adam öldürmek için gerçek anlamda,emek harcamak gerekiyor,bence ne counter,la nede warrock,la karşılaştırılamaz bile,en azından warrock gibi yakın mesafeden göğüs bölgesine isabet eden tek mermi ile ölüp 5,inci kattan aşağı düşüp,kol ve bacaklarım malum yemime girmiyor
  • ya siz ne yapıyorsunuz dovus oyunu konsu var burda dagıtmayın gıdn oyunla ilgili konu acın orda tartısın o zaman
  • bu oyun acıkmı kapalımı
  • şu an açık site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 27 Nisan 2007; 13:08:33 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.