Şimdi Ara

kyk aciklandi haberiniz olsun.kime ne çıkti bursmu kredimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana kredi çıktı ihtiyacım yok almalimiyim sizce aylık ortalama 80-100 TL harçlık yetiyor bana zaten ..evet herkes kredimi bursmu çıktığını yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgülerli -- 25 Aralık 2015; 13:40:12 >

• ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgülerli

??
    aylık 80-100tl harçlık yetiyor bana zaten

CSB

• Kredi çıktı.İlk kredi ve burslar ne zamab veriliyor?7 ocak diye biliyordum ama başvuru süresi 31 ocak a kadar.7 şubatta mı verilecek yoksa ilk olarak?
  • Banada kredi çıkmış almamak için napcaz
  • Küfür etmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 25 Aralık 2015; 13:47:09 >
  • Ben de kredi çıktı ilk defa alcasktim bu yıl almama taraftarıyim zaten ailemin yanında kalıyorum80-100 tTL yetiyor bana nikolay kardes ama bi aksilik çıkarsa diye korkuyorum olurda paraya çok ihtiyacım olacağı bi zaman olmasından korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgülerli -- 25 Aralık 2015; 13:49:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Kredi çıktı.İlk kredi ve burslar ne zamab veriliyor?7 ocak diye biliyordum ama başvuru süresi 31 ocak a kadar.7 şubatta mı verilecek yoksa ilk olarak?

7 ocakta verecekler diye duydum. E devletten tahhütnameyi yapıp bırakıyor muyuz? Sonra nolacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McHero

Banada kredi çıkmış almamak için napcaz

Bana da kredi çıktı hiçbirşeyi yapmazsak ellemezsek bıryerimize borç girebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

quote:

Kredi çıktı.İlk kredi ve burslar ne zamab veriliyor?7 ocak diye biliyordum ama başvuru süresi 31 ocak a kadar.7 şubatta mı verilecek yoksa ilk olarak?

7 ocakta verecekler diye duydum. E devletten tahhütnameyi yapıp bırakıyor muyuz? Sonra nolacak?

Taahhütnameyi onaylıyorsun.7 ocak a kadar kartın hazırlanıyor.7 ocakta bankadan kartı alıyorsun 400 lira içinde olacak şekilde.
    Büyük ihtimalle böyle olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

quote:

Taahhütnameyi onaylıyorsun.7 ocak a kadar kartın hazırlanıyor.7 ocakta bankadan kartı alıyorsun 400 lira içinde olacak şekilde.
    Büyük ihtimalle böyle olacak.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu taahhütname tutarı var bu nedir ya okuduğumuz yıl süresince alacağımız para mı bu nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

arkadaşlar bu taahhütname tutarı var bu nedir ya okuduğumuz yıl süresince alacağımız para mı bu nedir

Alıntıları Göster
    Arkadaşın babası yok ama kredi çıkmış.Niye burs vermiyolar anlamadım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: D. Ace

Arkadaşın babası yok ama kredi çıkmış.Niye burs vermiyolar anlamadım ki

Bana da geçen sen kredi çıkmıştı almadım başvurdum bu sene burs çıkmış.
    Ne yapmamız gerektiğini tam olarak ben de bilmiyorum. Sadece e-devletten bir şey yapacağımızı biliyorum
  • mertgülerli M kullanıcısına yanıt
    Aylık 100 lira yetiyorsa ailenin yanında yaşıyorsundur. Ailenin yanında yaşıyorsan kesinlikle alma.
  • Burs çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderx06

Burs çıktı
    burs çıktı, nasıl oldu anlamadım.

not: arabam var.
  • Evet ozaman almiyayim ben çünkü mezun olduktan sonra o borçla uğraşmak istemiyorum iptal etmem için ne yapmam lazim
  • Şaka olduğunu soyle
  • mertgülerli M kullanıcısına yanıt
    Sonuç açıklama sayfasında altta yazıyordu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

Sonuç açıklama sayfasında altta yazıyordu sanırım.
    Bu 400 lira nasıl olacak.İlk sene için biz 400 alcaz ama 330 yansıyacak diye duydum.Ama sadece ilk senelik.Doğru mudur.Birde çektiğimiz kadar mı ödüyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. Ace -- 25 Aralık 2015; 16:33:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.