KYK de baba mesleği farklı, üniversite ön kayıdında farklı yazsak ne olur? İki başvuruyu karşılaştırıyorlar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Sistem Mühendisi
Yurt sonuçları 30 unda. Burslar kasım ayında açıklanacak.Kyk dan bizzat mail geldi.Ben atmıştım ne zaman açıklanacak diye
kyk sonuçları diye açılan konudan alıntı..
ben ' normal- öğrenim kredisi -katkı kredisine' başvurduğum halde ad -soyad -baba adını doldrdum kredi numaramı öğrenmek için hiç bişe çıkmadı bu nasıl iş
öğrenim veya katkı kredisi çıkıp çıkmadığı ne zaman belli olacak? çıkarsa hangi belge gerekli?
http://www.yurtlarburada.com/Kayit-Icin-Gerekli-Evraklar/ Yurt için bunlar mı lazım ? :S KYKNın resmi sitesinde sadece 6 tane fotoğraf vardı :/
quote:
Orijinalden alıntı: cidik
30unda dememişlermiydi?
Demişler Ama Açıklanmadı Gördügün Gibi Yarın Açıklancak
Sonuçlar bugün açıklanmayacak galiba
Burası Türkiye yarın kayıtlar başlıcak ama daha ne zaman açıklanacağını bile bilmiyoruz. Planlarımı yaptım sonuçların açklanmasını bekliyorum. Çok şeymi isiyorum bilmiyorum ama bu ülkede yaşamak artık beni yoruyor.
Kyk nın sitesinde özel durum belgesi ve 6 adet fotoğraf yazıyor.Artık adlisicil,ikametgahı fln elden istemiyorlar diye biliyorm ben teknoloji gelişti tabi türkiyede gelişti
ÖZeller istiyor o belgeleri.. Herhangi yüksek ücretli bir yurdun sitesine girin ; eğer şehit,gazi gibi özel durum varsa belgesi, yoksa 6 adet foto lazım.. Üniversite zaten herşeyi veriyor yurda..
Eeee ne zaman açıklanacak bu karın ağrısı.
BİZİM KURUMLARIMIZ NEDEN HERŞEYİ ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRIR ANLAMADIM KAYIT OLMASI BİR SORUNDU AÇIKLANMASI AYRI BİR SORUN NASIL ÖSYM SU GÜN SU SAATTE AÇIKLANACAK DİYORSA VE SİTEYİ ONA GÖRE BİÇİMLENDİRİYORSA BU BECERİKSİZ KİŞİLERDE O ŞEKİLDE YAPSALAR NE OLUR YANİ KÜFÜR YEMEĞİ NE KADAR SEVER HALE GELDİK