Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hondacı16

ocak ayında arkadaşım kredisini toplu aldığını söylüyor hatta gelen parayla iki aylık yurt taksidini ödemiş var mı alan başka arkadaşlar gerçekten ekim kasım aralıkta yatıyor mu??

Arkadaşım maalesef o eskidendi. Ben 2007 de kazandım. Ama Ocak ayında sadece Ocak ayının kredisini verdiler. Ama ben kazanmadan önce senin bahsettiğin gibi Ekim-Kasım-Aralık-Ocak toptan veriliyordu. Ben de senin dediğin şekilde bekliyordum. Tüm planlarımı buna göre ayarlamıştım ama sadece Ocak ayının kredisi ödenince kötü oldum. Yani toplu ödenecek diye bişey beklemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

Orijinalden alıntı: hondacı16

ocak ayında arkadaşım kredisini toplu aldığını söylüyor hatta gelen parayla iki aylık yurt taksidini ödemiş var mı alan başka arkadaşlar gerçekten ekim kasım aralıkta yatıyor mu??

Arkadaşım maalesef o eskidendi. Ben 2007 de kazandım. Ama Ocak ayında sadece Ocak ayının kredisini verdiler. Ama ben kazanmadan önce senin bahsettiğin gibi Ekim-Kasım-Aralık-Ocak toptan veriliyordu. Ben de senin dediğin şekilde bekliyordum. Tüm planlarımı buna göre ayarlamıştım ama sadece Ocak ayının kredisi ödenince kötü oldum. Yani toplu ödenecek diye bişey beklemeyin.

ama arkadaşım geçen ocak ayında almış yani 2009 ocak:s

• Arkadaşın işkembeden sallamış. Ben gecen sene ilk defa aldım ve öyle toplu bir ödeme olmamıştı..

benim sorumsa ara sınıf yurt başvuruları yeni başvuranlarla aynı tarihte mi belli olcak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasozby -- 26 Ağustos 2009; 21:41:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905memo1905

Site sayesinde T.C. kimlik numaramı ezberledim

:D:D:D:D:D:D:D:gece gece güldüm yaD
  • başvurmak için süre bittimi ya sitedeki sayaç değilmiydi bitiş süresi offf başvuru imkanım kalmadımı yardım edin lütfen
  • arkadaşlar ben burs için başvurdum, tabi sadece burs seçeneği yok burs ve öğrenim kredisi var. şimdi burs çıkmaz öğrenim kredisi gelirse onu nasıl iptal edebiliyoruz ? neler yapmamız gerekli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

arkadaşlar ben burs için başvurdum, tabi sadece burs seçeneği yok burs ve öğrenim kredisi var. şimdi burs çıkmaz öğrenim kredisi gelirse onu nasıl iptal edebiliyoruz ? neler yapmamız gerekli ?

İstedikleri evraklarla gidip kayıt olmucaksınız öle bi sıkıntınızda kalmıycak
  • KURUM YURTLARINDA BARINMAK İÇİN BELİRLENEN TARİHLERDE MÜRACAAT EDEN ÖĞRENCİLERDEN YURDA KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER:

1 - Öncelik Belgesi (Amatör Milli Sporcu Belgesi ilgili federasyondan alınacak, Şehit veya gazi çocuğu belgesi, ama, felçli, bir veya iki kolu veya bacağı olmayanlar (tam teşekküllü hastaneden alınacak), lise ve dengi öğrenimlerini yetiştirme yurtlarında tamamlama belgesi, Darüşşafaka lisesinde tamamlama belgesi, anne ve/veya babası Yurtkur’da çalışanlar, emekli olanlar ilgili kuruluştan alacakları onaylı belge, 5532 Sayılı Kanun kapsamında terör sebebiyle köyleri boşaltılanlar (valiliklerden alınacak) (Yurt kaydı, burs veya kredi için) )

2 - 6 adet son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf, (Kız öğrencilerin güneş gözlüksüz ve düzgün kıyafetli, başı açık, erkek öğrencilerin ise güneş gözlüksüz ve sakalsız fotoğrafları kabul edilecektir.)(Yurt kaydı için)

NOT : Belirlenen tarihlerde müracaat eden öğrencilerin yurtlara yerleştirilmesinden sonra yurtta boş yer olması halinde yurda kabulü yapılacak öğrencilerden öğrenci belgesi, adli sicil sabıka kaydı ve ikametgah belgesi de istenmektedir.

bunu kyk nın sitesinden kopyaladım şimdi. ikametgah sabıka kaydı vs. gerek kalmadı mı yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Massacre

quote:

Orijinalden alıntı: designr

arkadaşlar ben burs için başvurdum, tabi sadece burs seçeneği yok burs ve öğrenim kredisi var. şimdi burs çıkmaz öğrenim kredisi gelirse onu nasıl iptal edebiliyoruz ? neler yapmamız gerekli ?

İstedikleri evraklarla gidip kayıt olmucaksınız öle bi sıkıntınızda kalmıycak

ueheuheueh ok saol.
  • Sağlık raporu (önceliği olmayanlar için) istenmiyor değil mi arkadaşlar? İstanbul Üni. ve Gaziantep'te yurt için istemişler?
  • bende bu sene ilk defa başvuru yaptım.balıkesir-savaştepe myo'nun sayfasında açıklama yapmışlar ben kyk' ya başvuru yaptığım için başvurumu onaylandı yani verilen miktarı aldığımı sayıp kayıt olurken bankaya yatıracağım 114 liraya 19 lira çevirmişler .bu nasıl iş hiç bişe anlamadım .ayrıca kredi numaramı sonuçlar açıklandıktan sonra mı öğreneceğim ?

sayfanın alt tarafında tablo halinde vermişler
    http://savastepe.balikesir.edu.tr/2009-2010%20ogr%20yili%20kayit%20bilgileri.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: falım

bende bu sene ilk defa başvuru yaptım.balıkesir-savaştepe myo'nun sayfasında açıklama yapmışlar ben kyk' ya başvuru yaptığım için başvurumu onaylandı yani verilen miktarı aldığımı sayıp kayıt olurken bankaya yatıracağım 114 liraya 19 lira çevirmişler .bu nasıl iş hiç bişe anlamadım .ayrıca kredi numaramı sonuçlar açıklandıktan sonra mı öğreneceğim ?

http://savastepe.balikesir.edu.tr/2009-2010%20ogr%20yili%20kayit%20bilgileri.htm

katkı kredisi çıktıysa sana 19 lira ödeyeceksin sadece.

• Yurtların çıkıp çıkmadığı ne zaman belli oluyor ?
  • Beyler ben gideceğim yerde yurt başvurusunda da bulundum ama sanırım ev ayarladım orda kalcam. Yurda kayıt yaptırmasam bi sorun olur mu?
  • @ünal
    Olmaz hatta yedek bekleyenler sevinir bile

Benim soruma yanıt vercek kimse yok galiba
  • ERCİYES ÜNİVERSİTESİ KAZANAN VARMI BURDA YA:))
  • arkadaşlar ıkı tane sorum olacak...,

1=kayseri ercıyes makıne muhendıslığı kazandım,buranın eskı öğrencılerı hazırlık muafıyet sınavı nasıl olur?bilgi
    2=burdakı d blok yuksek ucretlı yurt un ıçı hakkında bılgı verebılırmısınız.ozelıkkle gırış çıkış saatlerı.ü

tşkler..
  • Yurt çıkarsa kayıt için hangi belgeler lazım? Bu konu hakkında hep karışık bilgiler mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasminblack

quote:

Orijinalden alıntı: falım

bende bu sene ilk defa başvuru yaptım.balıkesir-savaştepe myo'nun sayfasında açıklama yapmışlar ben kyk' ya başvuru yaptığım için başvurumu onaylandı yani verilen miktarı aldığımı sayıp kayıt olurken bankaya yatıracağım 114 liraya 19 lira çevirmişler .bu nasıl iş hiç bişe anlamadım .ayrıca kredi numaramı sonuçlar açıklandıktan sonra mı öğreneceğim ?

katkı kredisi çıktıysa sana 19 lira ödeyeceksin sadece.

peki bunu ne zaman öğrenicem ?yoksa açıklandı mı?

• açıklanmadı bunlar
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.