Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stewieandcartman

Arkadaşlar bu kyk'nın sitesindeki sadece genel yurtlar ve öncelikle genel yurtlar ın farkı nedir?ordan bir yurt çıksa bile ben başka yurda yazılabiliyormuyum?

Sadece Genel Yurtlar'ı seçersen sadece genel yurtlarda kalabilirsin. Yani eğer genel yurt çıkmazsa boştasın. Ama Öncelikle Genel Yurtlar'ı seçersen, senin için önce genel yurtlara bakılır. Genel yurtlar dolduğu takdirde ikinci bir seçenek olarak yüksek ücretli yurtlara da bakılır

Ayrıca Hangisinden çıkarsa çıksın başvuruda istenen belgeleri götürmezsen, imza felan atmazsan o yurtta kalmak zorunda da değilsin

• Selamlar,
    Benim annem ile babam ayrı ve babamla görüşmüyorum.
    Öncelik seçenğine anne baba boşanmış seçeneğini işaretledim.
    Babam şuan işsiz.Annem emekli.
    Baba mesleğini ne seçersem seçim ''Aile Reisinin Maaşı 0 olamaz'' uyarısıyla karşılaşıyorum.
    Bunun çözümünü bilen yada aynı durumda olup kyk yı aramış olan biri varsa yardım ederse sevinirim zira kyk yı ne zaman arasam meşgul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: stewieandcartman

Arkadaşlar bu kyk'nın sitesindeki sadece genel yurtlar ve öncelikle genel yurtlar ın farkı nedir?ordan bir yurt çıksa bile ben başka yurda yazılabiliyormuyum?

Sadece Genel Yurtlar'ı seçersen sadece genel yurtlarda kalabilirsin. Yani eğer genel yurt çıkmazsa boştasın. Ama Öncelikle Genel Yurtlar'ı seçersen, senin için önce genel yurtlara bakılır. Genel yurtlar dolduğu takdirde ikinci bir seçenek olarak yüksek ücretli yurtlara da bakılır

Ayrıca Hangisinden çıkarsa çıksın başvuruda istenen belgeleri götürmezsen, imza felan atmazsan o yurtta kalmak zorunda da değilsin

Teşekkür ederim

• Arkadşlar bikaç sorum var?

1-babam emekli annem üniveersitede hoca bana geri ödemesiz kredi çıkar mı?
    2-yurtta kalmıcam sadece kredi için nasıl başvurcam
    3-geri ödemeli çıkarsa geri çevirme var mı?
  • oraya maaşları eksik yazsak sonradan başımız ağrır mı
    maaşları tam net bilmiyorum
  • hangisi geri ödemesiz öğrenim mi katkı mı burs mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

hangisi geri ödemesiz öğrenim mi katkı mı burs mu?

burs adı üstünde burstur ve geri ödeme yapmazsın

katkı kredisi ve öğrenim kredisi okul bittikten 2 yıl sonra ödemeye başlarsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reason666

Sorulmuş bir soruyu daha açarak sormak istiyorum kardeşim ara sınıfta şu anda,geçen sene hak kazanmasına rağmen notere başvurmamıştı kredi için.
    Bu sene de başvurular geçti sanırım.Biraz araştırdım internetten geçen sene uzatılmış başvuru süreleri,ondan önceki sene de uzatılmış.Bu her sene olan bir şey mi?

geçen yıl birkaç kez uzatmışlardı.Aralık ayında kimin neyi alacağı belli olsun , ondan sonra 4-5 kez uzattıklarını hatırlıyorum ben.O konuda sıkıntı omaz.Sonradan toplu veriyorlar galiba parayı.Mesela adam nisanda onaylatıp verdiyse mayısta 5 aylık veriyorlar.
  • peki bana burs çıkma olasılığı nedir annem üniversitede çalışıyor babam emekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

quote:

Sorulmuş bir soruyu daha açarak sormak istiyorum kardeşim ara sınıfta şu anda,geçen sene hak kazanmasına rağmen notere başvurmamıştı kredi için.
    Bu sene de başvurular geçti sanırım.Biraz araştırdım internetten geçen sene uzatılmış başvuru süreleri,ondan önceki sene de uzatılmış.Bu her sene olan bir şey mi?

geçen yıl birkaç kez uzatmışlardı.Aralık ayında kimin neyi alacağı belli olsun , ondan sonra 4-5 kez uzattıklarını hatırlıyorum ben.O konuda sıkıntı omaz.Sonradan toplu veriyorlar galiba parayı.Mesela adam nisanda onaylatıp verdiyse mayısta 5 aylık veriyorlar.

Peki aralıkta başvurması durumunda harçlar nasıl olacak?Kendisi tıp fakültesinde iki dönem de 591ytlyi ödeyecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: godfather09

oraya maaşları eksik yazsak sonradan başımız ağrır mı
    maaşları tam net bilmiyorum

evet lütfen?
    maaşları bilmiorum
  • quote:

quote:

quote:

Peki aralıkta başvurması durumunda harçlar nasıl olacak?Kendisi tıp fakültesinde iki dönem de 591ytlyi ödeyecek mi?

galiba ilk seferinde 591 lirayı yatırıyor.2. dönemden itibaren kredi çıkmışsa %20 sini yatırıyor.(ben öyle biliyorum yanlış olmasın yinede)

• quote:

quote:

quote:

quote:

galiba ilk seferinde 591 lirayı yatırıyor.2. dönemden itibaren kredi çıkmışsa %20 sini yatırıyor.(ben öyle biliyorum yanlış olmasın yinede)

Peki hocam çok yardımcı oldun bunu böyle açıklayacak bir yazı bulamamıştım teşekkür ederim.

• ya beyler ben herşeyi güzelce yapıp kaydediyorum sonra tekrar girdiğimde anne baba durumu meslekler maaşı falan silinik duruyo nedeni nedir babam gazi olduğundan ayrıcalık var ama neden girdiğimde boş görünüyor bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mic check -- 24 Ağustos 2009; 23:05:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic check

ya beyler ben herşeyi güzelce yapıp kaydediyorum sonra tekrar girdiğimde anne baba durumu meslekler maaşı falan silinik duruyo nedeni nedir babam gazi olduğundan ayrıcalık var ama neden girdiğimde boş görünüyor bilen varmı

BEYLER YARDIM LÜTFEN
  • AŞIRI ACİL YARDIM BEYLER

Siteye kaydolmuştum ben 5 gün önce falan. Şimdi son bir kere bakıyım dedim ama baba adı kayıtlı değil falan diyor bilgileri göstermiyor. Çıktı da almamıştım ne yapıcam şimdi ben ne bilgileri görebiliyorum ne de elimde çıktı var.
  • Baba adini soyadi olmadan büyük harflerle türkçe karakterli girmeyi denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derZyklus

Baba adini soyadi olmadan büyük harflerle türkçe karakterli girmeyi denedin mi?

Zaten öyle giriyodum ama şimdi yok diyor. Bugün son gün ya şimdi kursa gitcem napcam bilmiyorum.,

Edit: Tamam sorun hallolmuş galiba sonunda girdi sayfaya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tim Robbins -- 25 Ağustos 2009; 11:46:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic check

ya beyler ben herşeyi güzelce yapıp kaydediyorum sonra tekrar girdiğimde anne baba durumu meslekler maaşı falan silinik duruyo nedeni nedir babam gazi olduğundan ayrıcalık var ama neden girdiğimde boş görünüyor bilen varmı

KOCA FORUMDA YARDIMCI OLUCAK BİRİLERİ YOK MU ALLAH ASKINA
  • Arkadaşlar ben ek yerleştirmeyle bir yere yerleşmek istiyorum. Ek yerleştirme sonuçları bir aydan önce açıklanmaz. Eğer bir yere yerleşirsem yurtlarda kalabilirmiyim? Onlar için ayrı başvuru vs. oluyormu?

teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.