Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben karşılıksız katkı kredisi almak istiyorum böyle bişey mümkün mü mümkünse hangi seçenek bana göre?

Burs ve öğrenim kredisi
    Katkı kredisi
    Burs,öğrenim ve katkı kredisi

Sitede bunlar var katkı kredisi olan karşılıklı ama onun altındakinde öğrenim kredisi de dahil.
  • karşılıksız katkı kredisi diye birşey yok mezun olduktan iki sene sonra ödeyeceksin...

burs ya da öğrenim kredisi beraber çıkmaz ikisinden biri çıkar sadece...

ikinci öğretimsen katkı kredisi çıkmaz bu arada...
  • şimdi ben yurtlara müracat ettim bana çıkıp da gitmessem ne oluyor?
  • birşey olmaz...
  • bu forumu bu kadar gözünüzde büyütmeyin yahu herşeyi de bilen çıkmaz...

dostum kyk dan alırsın en sağlıklı bilgiyi elinizin altında internet var telefon var aramıyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollory

bu forumu bu kadar gözünüzde büyütmeyin yahu herşeyi de bilen çıkmaz...

dostum kyk dan alırsın en sağlıklı bilgiyi elinizin altında internet var telefon var aramıyorsunuz...

Aga hazıra alışmış DH milleti.

Sitede daha başvurular devam ediyor bugün mesai bitiminde bitmesi gerekmiyor muydu?

Açıklanma sürecini de yazmamışlar.
  • http://donanim.balikesir.edu.tr/harclar/

Benim okulumun sitesinde kyk sonuçlarının yarın ilan edileceği yazıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saolonur

http://donanim.balikesir.edu.tr/harclar/

Benim okulumun sitesinde kyk sonuçlarının yarın ilan edileceği yazıyor..

kyk genel müdür trt'de açıklama yaptı.
    Yurt kazananlar 30 ağustosta açıklanacak dedi.
    Burs,harç ve öğrenim kredisinin ne zaman açıklanacağı hakkında bişey söylemedi sanırım.

• Kayitli bilgilerime bakmak icin TC Kimlik No ve baba adini buyuk harflerle giriyorum. Yok arkadas kabul etmiyo'. Baba adi bu numaraya kayitli degil turunden bi' sey diyo'. Ulan 40 yillik babam. Yanlis da girmiyorum. Bi' arkadasta daha vardi ayni sorun. Sizde de var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gahanthegod

Kayitli bilgilerime bakmak icin TC Kimlik No ve baba adini buyuk harflerle giriyorum. Yok arkadas kabul etmiyo'. Baba adi bu numaraya kayitli degil turunden bi' sey diyo'. Ulan 40 yillik babam. Yanlis da girmiyorum. Bi' arkadasta daha vardi ayni sorun. Sizde de var mi?

Adı diyor sadece.. Sen soyadını da ekledin sanırım?
  • ^^ Yok yok her sey dogru. Her turlu kombinasyonu dedim olmuyo' ya.
  • quote:

^^ Yok yok her sey dogru. Her turlu kombinasyonu dedim olmuyo' ya.

Aynısı bana da oldu dün sabah.. Sonra kendiliğinden düzeldi..
  • kyk kadakı sayaç neyin sayacı yaw
  • quote:

Kayitli bilgilerime bakmak icin TC Kimlik No ve baba adini buyuk harflerle giriyorum. Yok arkadas kabul etmiyo'. Baba adi bu numaraya kayitli degil turunden bi' sey diyo'. Ulan 40 yillik babam. Yanlis da girmiyorum. Bi' arkadasta daha vardi ayni sorun. Sizde de var mi?

Tarayıcın Internet Explorer ise bu tür konularda sorun verebiliyor. Mozilla Firefox kullan düzelecektir.
  • Başvurular Bugün Bitiyomuş. Uzatmışlar
  • Ben basvurdum yalniz soyle bir problemim ilerde olabilir bir seyde yapamiyorum. Kazandigim fakulte io, bizim fakultede hazirlik yok ama bu sene isteyen okuyabilecekmis hazirligi. Ee boyle olursa ben kykya 1. sinif olarak basvurdum odeme ve alimda sanirim problem cikacak nolucak bilmiyorum. Klavuzdada hazirlik gorunmedigi icin ben 1.sinif olarak girdim kykya
  • Ben hazırlıgı bitirip 1. sınıfa geçtim geçen ay kyk ara-snıf ögrenim kredisi için şıklardan 1. sınıfı seçerek başvurdum ara-sınıf kavramına giriyorum degil mi ? ayrıca sonucları kesin olarak aralık ayındamı açıklanacak acaba bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garsiya10 -- 26 Ağustos 2009; 11:16:39 >
  • sonuçların belli bir açıklama tarihi yokmu ?
  • ocak ayında arkadaşım kredisini toplu aldığını söylüyor hatta gelen parayla iki aylık yurt taksidini ödemiş var mı alan başka arkadaşlar gerçekten ekim kasım aralıkta yatıyor mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hondacı16

ocak ayında arkadaşım kredisini toplu aldığını söylüyor hatta gelen parayla iki aylık yurt taksidini ödemiş var mı alan başka arkadaşlar gerçekten ekim kasım aralıkta yatıyor mu??

İlk kez başvurduysanız genellikle ocak ya da şubat döneminde toplu olarak yatırılıyor.Daha sonraki senelerde düzene giriyor.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.