Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bölge Adı: DENİZLİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
    Genel Yurt Adı: NAZİLLİ YURDU
    Adres: ATATÜRK BULVARI NO: 167 YEŞİL MAHALLE

Kredi sonuçları ne zaman açıklanıyor
  • Durumu: Genel Yurt Kazandı
    Bölge Adı: KAYSERİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
    Genel Yurt Adı: KIRŞEHİR YURDU
    Adres: ANKARA-KAYSERİ CAD. NO:2-F KINDAM MAH.
    Genel Yurt Yedek Sırası: 0
    Yüksek Ücretli Yurt Adı:
    Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 0
  • katkı kredisi açıklandı mı bilenler yazarsa iyi olur..
  • hayır sadece yurt sonuçları açıklandı.Onlar daha sonra açıklanacak.
  • Arkadaşlar krediler kasım ayında açıklanır.
    Yedek çıkan arkadaşlar üzülmesin bir çok insan başvuruyor gidip kaydını yaptırmıyor yada kayıt olsada kısa zamanda yurttan ayrılıyor. Her hafta yurtlara yedek listeleri asılır. Listeleri takip edin. Listeler kısa zamanda erir. Binlerce sıra olsa bile bir kaç haftada sıra gelme ihtimali yüksek.
    O birkaç hafta nerede kalıcam derseniz en olmadı yine yurtkura başvurun misafir kalmak istiyorum diye günlüğü 5-6 liraya misafir olarak kalırsınız. Normal yurt öğrencisinden tek farkı yemek kuponu alamazsınız. Yedekte sıranız gelince asil olarak yerleşirsiniz.
    Üniversite hayatınızda başarılar dilerim. Kolay Gelsin.
  • yedek sıra 491

Peki biz yedek sırası gelene kadar ne yapacağız?
  • arkadaşlar benim girdiğim sene 2007 de katkı kredisi 1. öğretim baş vuran herkese çıkmıştı ancak harçları yatırırken normal ücreti yatırıldı ve ocakta(yanlış hatırlamıyosam) kredileri notere onaylattırdıktan sonra harçların bi bölümü iade edildi..bu süre zarfında bi değişiklik olmuşmudur bilemem..
  • Şimdi krediye başvurduysan kredi miktarı kadar yatırıyorsun kredi çıkmazsa kalanını da yatırıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KakaMolitan

Şimdi krediye başvurduysan kredi miktarı kadar yatırıyorsun kredi çıkmazsa kalanını da yatırıyorsun.

Aynen ben katkı kredisine başvurmadım ama benden 28 TL Aldılar. Okulu aradım üstünü tamamlıcanız dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerk

Arkadaşlar krediler kasım ayında açıklanır.
    Yedek çıkan arkadaşlar üzülmesin bir çok insan başvuruyor gidip kaydını yaptırmıyor yada kayıt olsada kısa zamanda yurttan ayrılıyor. Her hafta yurtlara yedek listeleri asılır. Listeleri takip edin. Listeler kısa zamanda erir. Binlerce sıra olsa bile bir kaç haftada sıra gelme ihtimali yüksek.
    O birkaç hafta nerede kalıcam derseniz en olmadı yine yurtkura başvurun misafir kalmak istiyorum diye günlüğü 5-6 liraya misafir olarak kalırsınız. Normal yurt öğrencisinden tek farkı yemek kuponu alamazsınız. Yedekte sıranız gelince asil olarak yerleşirsiniz.
    Üniversite hayatınızda başarılar dilerim. Kolay Gelsin.

Çok sağol kardeşim
  • 2. öğretimlerin kredi ya da burs alma ihtimali nedir?

qwerk;
    çok teşekkürler. ama anlamadığım bir şey var. üniversite başladıktan sonra mı takip etmeye başlayacağız listeleri.
  • Misafirhanelerde kalmak için ne gerekiyor? Kocaeli Yavuz Selim yurdu için sıram120, bir süre misafirhanede idare etmeyi düşünüyorum...
  • Ben de yedeklerdeyim 300 ksür felan. Bana sıra gelip gelmedigini nasıl ögrenicem. Yine kyk'nın sitesinde mi açıklancak?
  • Nereden takip edebilirim siranin bana ne zaman gelecegini? Yuksek ucretli de 2100, genelde 4000'im. Ona gore ev veya ozel yurt icin falan calismalari baslatayim, bosu bosuna beklemeyelim.
  • Listeler bağlı bulunuduğunuz yurtlarda ilan edilir . İnternetten bilgi verilmez.(Zaten bi çok yurdun bilgisayar ağı yok yani tahsilatlar makbuz olarak tahsil edilir.)
    Her hafta listeler yenilenir o hafta içinde kaydınızı yaptırmazsanız hakkınızı kaybedersiniz.
    Yurtların misafirhanelerinde kalmak için yurt müdürlüğüne müracaat edersiniz. 10 günlük mü ne oluyor makbuz keserler misafir olarak kalırsınız.
    Asil kayıtlar bittikten sonra yedekler için kayıt süresi başlıyor galiba. Bu konuda net bir bilgim yok.
  • quote:

Listeler bağlı bulunuduğunuz yurtlarda ilan edilir . İnternetten bilgi verilmez.(Zaten bi çok yurdun bilgisayar ağı yok yani tahsilatlar makbuz olarak tahsil edilir.)
    Her hafta listeler yenilenir o hafta içinde kaydınızı yaptırmazsanız hakkınızı kaybedersiniz.
    Yurtların misafirhanelerinde kalmak için yurt müdürlüğüne müracaat edersiniz. 10 günlük mü ne oluyor makbuz keserler misafir olarak kalırsınız.
    Asil kayıtlar bittikten sonra yedekler için kayıt süresi başlıyor galiba. Bu konuda net bir bilgim yok.

Hangi yurtlara bagliyiz onu nereden ogrencez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

Genel Yurt Adı: KIRŞEHİR KERVANSARAY ÖĞR Y.
    Adres: M. ÇETİN BOZKURT CAD. NO:1 YENİCE MAH.
    Genel Yurt Yedek Sırası: 49

Ne yapacam lan ben şimdi

Gelir mi arklar ne diyorsunuz

Gelir Tabi. 1 Veya 2 Haftada Gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: gahanthegod

quote:

Listeler bağlı bulunuduğunuz yurtlarda ilan edilir . İnternetten bilgi verilmez.(Zaten bi çok yurdun bilgisayar ağı yok yani tahsilatlar makbuz olarak tahsil edilir.)

Hangi yurtlara bagliyiz onu nereden ogrencez?

Nereye yerleştiysen

• Bana direk yüksek ücretli yurt çıkmış Eskişehir yurdu yazıyor ama adres,istenilen belgeler,kaç lira ödüyceğim hiç yazmıyor acaba ne kadar yüksektir bu yurtların fiyatı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bludger

Bana direk yüksek ücretli yurt çıkmış Eskişehir yurdu yazıyor ama adres,istenilen belgeler,kaç lira ödüyceğim hiç yazmıyor acaba ne kadar yüksektir bu yurtların fiyatı?

Yüksek ücretli yurtlar nekadar bilmiyorumda sonuçta devlet yurdu fahiş fiyatlar değil. Genel yurtlar üç aylık 252 civarı depozito 175 bu sene yükselmiş olabilir depozito.Tabi bu standart yurtlar için fiyatlar yurtlara göre değişiyor. Nüfüs cüzdanı fotokopisi ve ikametgah bu sene istenmeyecek. Fotoğraf , öncelik belgesi varsa o , tc kimlik no , internet çıktısı ,aklıma gelenler bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerk -- 30 Ağustos 2009; 21:02:04 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.