the_exorcist kardeşim yunus emre caddesi zaten merkezdedir.rahat bulursun.eskişehirin tadını çıkarmaya bak
Cinsiyet: Erkek Başvuru Türü: OSYM Durumu: Genel Yurt Kazandı Bölge Adı: İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Genel Yurt Adı: ATATÜRK(İNCİRALTI) YURDU Adres: İNCİRALTI CAD. NO:69 İNCİRALTI MAH. Genel Yurt Yedek Sırası: 0 Yüksek Ücretli Yurt Adı: Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 0
Kazandım Arkadaslar.Yurt ücüretleri ne kadar ? Birde Kayıt sırasında hangi belgeleri istiyorlar?
ben bu katkı kredisinin basvurusunu kaçırdım ya ek başvuru fln açarlar mı? bilginiz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: mic check
YA BEYLER ŞİMDİ YURDA KAYIT İÇİN HANGİ BELGELER LAZIM
sen yanında fotoğraf götüreceksin kaç tane olduğunu bilmiyorum, orada parayı yatırınca sana evraklarını veriyorlar zaten
quote:
Orijinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r
Cinsiyet: Erkek Başvuru Türü: OSYM Durumu: Genel Yurt Kazandı Bölge Adı: İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Genel Yurt Adı: ATATÜRK(İNCİRALTI) YURDU Adres: İNCİRALTI CAD. NO:69 İNCİRALTI MAH. Genel Yurt Yedek Sırası: 0 Yüksek Ücretli Yurt Adı: Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 0
Kazandım Arkadaslar.Yurt ücüretleri ne kadar ? Birde Kayıt sırasında hangi belgeleri istiyorlar?
denize sıfır yurda çıktın dostum. malesef ben 2924. yedeğim eğer dokuz eyluldeysen okula biraz uzaksın sadece. ama yurdun güzel hayırlı olsun.
arkadaşlar arasınıf öğrencilerin kayıtları ne zmn bileniniz varmı
quote:
arkadasım fazla sevinme izmiri biliyor musun bilmem ama bu yurt üni lere çok uzak hele dokuz eylül kazandısan yol en az 2 saat surer haberin olsun ama binalar falan güzel...
Servlet error: An exception occurred. The current application deployment descriptors do not allow for including it in this response. Please consult the application log for details.
arkdaslar bu hata sadece bende mı cıkıyor
arkadaşlar benim afyon tınaztepede 466. yedek. acaba ne zaman gelir? bide ben başvuru esnasında sadece genel yurt işaretledim dolayısıyla yüksek ücretli yurt yedek ya da asil bişe çıkmadı. ben yüksek ücretli yurda gitsem eğer boş kontenjanı varsa kayıt yaptırmam mümkünmü?
quote:
Orijinalden alıntı: Slang_1903
Servlet error: An exception occurred. The current application deployment descriptors do not allow for including it in this response. Please consult the application log for details.
arkdaslar bu hata sadece bende mı cıkıyor
bendede bu hatayı veriyor.Hangi üni senin?
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
quote:
Orijinalden alıntı: kahraman erkek
Durumu: Uygun Yurt Yok. Bölge Adı: Genel Yurt Adı: Adres: Genel Yurt Yedek Sırası: 0
ne demek oluyor bu yedek sırasıda almamışım. edirnede hiç genel yurt yok anlamına mı geliyor yani.
Yurda yerleşememişsin hoca bunu demek istiyor.
yedek sırası alanlarda mı yerleşmiş oluyor??
ben 1. dönem harcı 156 lira ödedim şimdi üni sitesinde 14 görünüyor o parayı geri verirler mi verirlerse nasıl alcam
quote:
quote:
quote:
Durumu: Uygun Yurt Yok. Bölge Adı: Genel Yurt Adı: Adres: Genel Yurt Yedek Sırası: 0
ne demek oluyor bu yedek sırasıda almamışım. edirnede hiç genel yurt yok anlamına mı geliyor yani.
yedek yerleşenler bekleyecek biraz demek oluyor ...
ama misafir öğrenci olarak kalabilirsiniz...
quote:
quote:
quote:
Yedek sırası alanlar bekleyecek oluyor. Ben 134'teyim mesela.
quote:
Orijinalden alıntı: demirçelik
quote:
denize sıfır yurda çıktın dostum. malesef ben 2924. yedeğim eğer dokuz eyluldeysen okula biraz uzaksın sadece. ama yurdun güzel hayırlı olsun.
Yok Hocam İzmir Üniversitesini kazandm çok yakınlar xD
'semtist' ve 'denizza' çok sağolun arkadaşlar
Konya'da gene yurtlar için 265.sıradayım. Sizce genel yurtlara girebilme ihtimalim nedir?
kütahya yurdu yedek 689. sıradayım mart - nisan gibi sıra gelir diyolar doğru mu bu
ara sınıf asil kayıtları ne zmn bilen varrrrmıı
quote:
Orijinalden alıntı: welt91
Konya'da gene yurtlar için 265.sıradayım. Sizce genel yurtlara girebilme ihtimalim nedir?