yahu ara sınıf-1.sınıf ayrımı diye birşey mümkün değil,sadece başvurular değerlendirilirken yeni kazananlara öncelik veriliyor.
kayıtlar aynı zaman diliminde gerçekleşecek. kyk nın sitesinde falan aksi bir açıklama görmedim.
Arkadaşlar her yedekte olan kişi sıra gelene kadar misafirhanede kalabiliyor mu? ben esk. 300 küsür ve 600 küsür sıradayım kalabilir miyim? yoksa örnegin ilk 100deki yedekler mi misafirhanede kalabiliyor?
eskişehirde 1000küsür sıradaki arkadaşlarım bile kalıyordu misafir öğrenci olarak.
arkadaşlar genel yurt yedek yazıyo durumda. şu anda afyonda 554. sıradayım fakat yüksek ücretli yurtta 0 yazıyo sırada. yani bunda yüksek ücretli yurdu kazanmışmı oluyorum birde nereden kayıt yaptıracağız ve ne zaman ?
Bu burslar ne zmn açıklanır arkadaslar?
Sağol dostum. O zamn ben de kalayım
quote:
Orijinalden alıntı: denizza
eskişehirde 1000küsür sıradaki arkadaşlarım bile kalıyordu misafir öğrenci olarak.
Yahu iyi güzel açıklandı falan da . Ne biçim bir sitesi var bu kyk'nın ben de onu anlamadım , ne zaman kayıtları bu yurdun, ne götürmemiz gerekiyor falan filan doğru düzgün birşey yazmıyor ki ne yapacağız?
ACİLLLLLLLL!!!!
Arkadaşlar harç konusunda bi sorum olacaktı.Ben kredi katkısı için kyk'na başvuru yaptım.Ancak çıktı almadım.Üniversite,harç için başvuru yaptığımıza dair bilgisayar çıktısı istior ancak bende yok ne yapmam gerekior?????????*********** (üniversiteyi aradım ''yetkililere söle onlar istemeyebilir'' dediler.)
arkadaşlar benim kaydım çarşamba günü yani yarın. ben katkı ve öğrenim kredisine başvurdum. okullara başvuranların listesi gidecek diye duydum. ancak okula gittiğimde liste bulamadım. ben ne kadar harç yatırcam peki? muhatap bulamıyorum ya. öğrenci işleri kyk ya gönderiyo. onlar da bişe bilmiyo???
selam dostlar kocaeli yavuz selim yurdu 442 yedek gelirmi sizce?
bankaya git, üni adını ve tc kimlik no nu ver, onlar söylüyor nekadar yatırman gerektiğini.. benim üni. sitesinde dönemlik 232 yazıyordu, ama bankaya gittim tc kimlik no yu verdim 79. aldılar.. demekki krediye başvuranlar daha fazla ödemeyecek, başvurmayanlarda daha sonraki bir tarihte üstünü tamamlayacak.. bazı üniversitelerde şunu yapıyormş: tam parayı alıyorlarmış, sonrada krediye başvuranların parasını birkaç ay sonra hesabına yatırıyormuş.. yani heyecan yapmayın.
sağol.. peki kyk bizim yerimize kimlik ücretini de ödüyo mu? yani o paraya herşey dahil mi?
ben de krediye başvurmuştum ama bugün bankaya gidip numaramı söylediğimde aynı ücreti istediler..okulun belirttiği miktarı yatırdım..her başvurandan eksik almıyorlar demek..
quote:
Orijinalden alıntı: DiwaToSatanica
arkadaşlar genel yurt yedek yazıyo durumda. şu anda afyonda 554. sıradayım fakat yüksek ücretli yurtta 0 yazıyo sırada. yani bunda yüksek ücretli yurdu kazanmışmı oluyorum birde nereden kayıt yaptıracağız ve ne zaman ?
Dostum bende aynı durumdayım bi güncelleme yaptım 738. sıraya gerilemişim, napıcas allah bilir artık girebilirsek. kaç ayı bulur MİSAFİRHANEDE nasıl kalıyoruz arkaşdaşlar bu konuda bilgisi olan varsa söleyiversin.
Arkadaşlar bu öğrenim kredileri ne zaman belli olur ve ne zaman bize verilmeye başlar bilgisi olan varmı???
quote:
Orijinalden alıntı: fogy45
Arkadaşlar bu öğrenim kredileri ne zaman belli olur ve ne zaman bize verilmeye başlar bilgisi olan varmı???
Kasımda belli olur. Ocakda dağılıtılmaya başlar. Bildiğim kadarı ile ocakdada birikmiş 4 ayın ki verilir...
quote:
Orijinalden alıntı: s_i_y_a_h
quote:
Kasımda belli olur. Ocakda dağılıtılmaya başlar. Bildiğim kadarı ile ocakdada birikmiş 4 ayın ki verilir...
birikmiş 4 ayınki verilmiyor
Tekirdağda genel yurtta 25. yedeğim ne zaman çıkar bana beyler? İlk hafta çıkarmı?
quote:
Orijinalden alıntı: s_i_y_a_h
quote:
Yok öyle 4 ay birikmiş vermek. Ocakta 200 lirayı alıyosun cebine koyuyosun. 1 gün sonra etrafa borç yapmaya başlıyosun.