bana pm den detaylı bir şekilde anlatabilir misin bu misafirlik durumunu koşullarını.
Çok teşekkürler şimdiden
arkadaşlar bir dakika bakın şu duruma
Cinsiyet: Erkek Başvuru Türü: ARASINIF TC Kimlik Numarası: Adı: HÜSEYİN Soyadı: Durumu: Genel ve Yüksek Ücretli Yurt Yedek Bölge Adı: ANKARA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Genel Yurt Adı: Adres: Genel Yurt Yedek Sırası: 99 Yüksek Ücretli Yurt Adı: Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 45
Duruma göre sizce 14-28 eylül tarihleri arasında yurt çıkabilir mi? cevabı çok önemli çünkü kalacak başka yerim yok
quote:
Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza
kalabilirsin ama çok sıkıntılı olacak bu senin için...
quote:
Orijinalden alıntı: ajan_ay26
Cinsiyet: Erkek Başvuru Türü: ARASINIF TC Kimlik Numarası: Adı: HÜSEYİN Soyadı: Durumu: Genel ve Yüksek Ücretli Yurt Yedek Bölge Adı: ANKARA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Genel Yurt Adı: Adres: Genel Yurt Yedek Sırası: 99 Yüksek Ücretli Yurt Adı: Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 45
Duruma göre sizce 14-28 eylül tarihleri arasında yurt çıkabilir mi? cevabı çok önemli çünkü kalacak başka yerim yok
arkadaşlar birileri cevap yazsın lütfen değerledirin en azından...
quote:
quote:
arkadaşlar birileri cevap yazsın lütfen değerledirin en azından...
çıkar dostum merak etme zaten senin yedek sıran kadarı kayıtlar sırasında çoktan vazgeçmiş olacak kayıt yaptırmayacak.
inş çıkar kardeşim tek umudum bu allahtan sıra düşük geldi yoksa işimiz zor bu saatten sonra...
ilk yedekten bile çıkabilirsin kyk ya listeleri iyi takip et...
Beyler. 2 sorum var.
1- Yedek listelerini nereden takip ediyoruz? [Netten/mudurlukten?] 2- Bazilari diyo' ki, yedek ciktigin yurttan takip et. Eger KYK sonucunda belli bi' yurt yazmiyosa ne yapacam?
Bi' buldurun be.
quote:
Orijinalden alıntı: gahanthegod
Beyler. 2 sorum var.
1- Yedek listelerini nereden takip ediyoruz? [Netten/mudurlukten?] 2- Bazilari diyo' ki, yedek ciktigin yurttan takip et. Eger KYK sonucunda belli bi' yurt yazmiyosa ne yapacam?
Bi' buldurun be.
Ben de yedeğim öğrendiğim bilgileri aktarıyorum,
1-Yedek listeleri her hafta yedekte bulunduğun yurda asılır, o hafta içinde başvurup kaydını yaptırman gerekiyor. 2-Bazıları doğru söylemiş yedek çıktığın yurttan takip etmen gerekiyor. KYK sonucunda belli bir yurt yazmıyo ne demek tam anlamadım ama eğer hiç bişey yazmıyorsa o şehirde tek yurt vardır o yüzden yazmıyor olabilir diye tahmin ediyorum.
kredi burs sonuçları ne zaman açıklanıyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: med_cezir197
kredi burs sonuçları ne zaman açıklanıyor ?
valla bende çok merak ediyorum kasım da diyorlar ama bu arada nie benim msj sayım sürekli 0 olarak gözükyor yaw :D bilen varmı
quote:
Beyler. 2 sorum var.
Bi' buldurun be.
arkadaşım eğer yurt ismi belli değilse kyk sonucunda, o şehirde devlet yurdundan biden fazla olmasından kaynaklanıyor bu durumda o şehirdeki kyk genel yurt müdürlüğüne gitmen gerekir büyük ihtimal oraya yedek listeleri asılacaktır 14 eylülden itibaren her hafta başı oraya gidip kontrol edebilirsin
yedek listelerinde isim mi yazıyor yoksa hangi sıra numarasına kadar kayıt yapılabileceği mi yazıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: denizza
yedek listelerinde isim mi yazıyor yoksa hangi sıra numarasına kadar kayıt yapılabileceği mi yazıyor?
Öğrendiğim kadarıyla isminde yazmakta çünkü hangi yurda kayıt yapacağını yazıyor yanında ismin yazar herhalde yoksa kimin olduğu belli olmayabilir
yedek listelerinde adınız ve hangi yurda asil olarak yerleştirildiğiniz yazar arkadaşlar...
teşekkür ederim cevaplarınız için.
quote:
Orijinalden alıntı: Shinning Star
quote:
Beyler. 2 sorum var.
Bi' buldurun be.
Ben de yedeğim öğrendiğim bilgileri aktarıyorum,
1-Yedek listeleri her hafta yedekte bulunduğun yurda asılır, o hafta içinde başvurup kaydını yaptırman gerekiyor. 2-Bazıları doğru söylemiş yedek çıktığın yurttan takip etmen gerekiyor. KYK sonucunda belli bir yurt yazmıyo ne demek tam anlamadım ama eğer hiç bişey yazmıyorsa o şehirde tek yurt vardır o yüzden yazmıyor olabilir diye tahmin ediyorum.
Iste "bulundugum" bi' yurt yok. "Sonucta belli bi' yurt yazmiyo' " demek de, sonuc sayfasinda bi' yurt adi gozukmuyo' demek. Istanbul'dayim bu arada. Bazilarinda yedek olmasina ragmen yurt yaziyo'. Bazilarinda yazmiyo'. N'apcam, nerden takip etcem?
Benimde bir sorum var yazayım belki bilen birileri vardır. İTÜ de okuyorum, KYK dan burs alıyorum, bursum ne tür bir başarısızlıkta kesilir?
yedeklerin kaydı ayın 14ünde başlıyor diye biliyorum,bi değişiklik var mı?
benim kyk sonucundada yurt adı yazmıyor..izmir de nereye gidip takip edicem yedek listelerini??