Nasıl öğrenicez alıp almadığımızı. Veya parayı nereye yatıracaklar?
Açıklandığı zaman sitede duyuruyorlar zaten. Senin adına Ziraat'te hesap açıyorlar.
Ara sınıfım,72.yedekteyim Eskişehir Yurdu'nda. Bugün arkadaş gitmiş sormuş,listeye de bakmış; O da ne! 1.sınıflarda 40'a kadar gelen sıra,ara sınıflarda 7'ye gelmiş. Yahu 72.yedek yazıyor,bir de 1.sınıf-ara sınıf ayrımı mı yapmışlar? Bu ne saçmalık?Başvuran zaten son çare olarak başvuruyor,nedir bu ayrımın mantığı?
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Açıklandığı zaman sitede duyuruyorlar zaten. Senin adına Ziraat'te hesap açıyorlar.
benim ziraatte hesabım var oraya mı yatırırlar yoksa ayrı bir hesap mı aççarlar?
quote:
Orijinalden alıntı: ilyasova19
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
benim ziraatte hesabım var oraya mı yatırırlar yoksa ayrı bir hesap mı aççarlar?
ayrı hesap.
Üniversitenin sayfasından duyurmuşlar nasıl iş anlamadım.Duyuru şu şekilde:
quote:
Yüksek lisans, doktora, dikey geçiş, özel yetenek ve yurtdışında çalışanların çocukları (YÇS) sınavı ile 2009-2010 Öğretim yılında ilk defa kayıt yaptıran öğrencilerin yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları 23 Eylül – 04 Ekim 2009 (04 Ekim 2009 dahil) tarihleri arasındawww.kyk.gov.tr internet adresinden müracaat edebilirler. (*)Dikey geçiş sınavı ile 2008–2009 öğretim yılında giren ve ara vermeden ve intibak eğitimini tamamlayıp 2009–2010 öğretim yılında 3. sınıfa başlayan öğrenciler başvurabilir. (2009–2010 öğretim yılında dikey geçiş ile giren öğrenciler intibak yada hazırlık sınıfı okuyacakları için yönetmelik gereği burs, öğrenim ve katkı kredisi verilmediğinden kredi başvurusuna bulunamazlar bu tür öğrencilerin kredi başvuruları 2010-2011 öğretim yılında 3. Sınıfa geçtiklerinde alınacaktır.(2009–2010 öğretim yılında yerleşen dikey geçiş öğrencileri sadece YURT başvurusunda bulunabilirler.)
burda beni ilgilendiren kısım bu.
quote:
2009-2010 Öğretim yılında ilk defa kayıt yaptıran öğrencilerin yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları 23 Eylül – 04 Ekim 2009 (04 Ekim 2009 dahil) tarihleri arasındawww.kyk.gov.tr internet adresinden müracaat edebilirler.
böyle yazıyor ama ben zaten 25-08-2009 da öğrenim kredisi için başvuru yapmıştım. birde üstüne bunu yayınlıyorlar kafam karıştı. tekrar mı başvuru yapıcaz?
Benim sıram geçmiş yav.. Bu Cuma'ya kadar kayıt olmam gerekiyor ama ben İstanbul'dayım Tekrar sıra gelme olasılığı nedir? Denizli Yüksek Ücretli Yedke 335
benim 8. yedekti aradım 2 ekimi kadar kayıt yaptırabilirsin dediler ama ben 5 gün içinde yapılması gerek diye biliyorum bi yanlışlık olmasın
Sıran geçtiği için mi 335'e düştün yoksa 335.ydin ve sıra mı geldi??
quote:
Orijinalden alıntı: :eScape:
Benim sıram geçmiş yav.. Bu Cuma'ya kadar kayıt olmam gerekiyor ama ben İstanbul'dayım Tekrar sıra gelme olasılığı nedir? Denizli Yüksek Ücretli Yedke 335
quote:
Orijinalden alıntı: spookytr
Üniversitenin sayfasından duyurmuşlar nasıl iş anlamadım.Duyuru şu şekilde:
quote:
Yüksek lisans, doktora, dikey geçiş, özel yetenek ve yurtdışında çalışanların çocukları (YÇS) sınavı ile 2009-2010 Öğretim yılında ilk defa kayıt yaptıran öğrencilerin yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları 23 Eylül – 04 Ekim 2009 (04 Ekim 2009 dahil) tarihleri arasındawww.kyk.gov.tr internet adresinden müracaat edebilirler. (*)Dikey geçiş sınavı ile 2008–2009 öğretim yılında giren ve ara vermeden ve intibak eğitimini tamamlayıp 2009–2010 öğretim yılında 3. sınıfa başlayan öğrenciler başvurabilir. (2009–2010 öğretim yılında dikey geçiş ile giren öğrenciler intibak yada hazırlık sınıfı okuyacakları için yönetmelik gereği burs, öğrenim ve katkı kredisi verilmediğinden kredi başvurusuna bulunamazlar bu tür öğrencilerin kredi başvuruları 2010-2011 öğretim yılında 3. Sınıfa geçtiklerinde alınacaktır.(2009–2010 öğretim yılında yerleşen dikey geçiş öğrencileri sadece YURT başvurusunda bulunabilirler.)
burda beni ilgilendiren kısım bu.
quote:
2009-2010 Öğretim yılında ilk defa kayıt yaptıran öğrencilerin yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları 23 Eylül – 04 Ekim 2009 (04 Ekim 2009 dahil) tarihleri arasındawww.kyk.gov.tr internet adresinden müracaat edebilirler.
böyle yazıyor ama ben zaten 25-08-2009 da öğrenim kredisi için başvuru yapmıştım. birde üstüne bunu yayınlıyorlar kafam karıştı. tekrar mı başvuru yapıcaz?
ilk defa kayıt yaptıran derken? ben mesela geçen sene yurda başvurdum 500 küsür yedekten çıktı kayıt falan yaptırmadım. bu sene de ara sınıf olarak başvurdum 72den çıktı,tabi ara sınıfla 1.sınıf yedeğini ayırdıkları için ilk haftadan sadece 7 boş kalmış. e ben daha önce kayıt yaptırmadığım için "ilk defa kayıt yaptıran öğreniclerin yurt.... " zımbırtısına uyuyorum. ne iş? ne diye adam gibi açıklama yapmazlarki.
quote:
Orijinalden alıntı: şahawhat
benim 8. yedekti aradım 2 ekimi kadar kayıt yaptırabilirsin dediler ama ben 5 gün içinde yapılması gerek diye biliyorum bi yanlışlık olmasın
Ben de arkadaşla yurda gitmiştim. Kapıdaki güvenlik ilk listede çıkmazsın, 2.sinde büyük ihtimal çıkarsın demişti.. Çıkarsa 2 ekim'e kadar kayıt yaptırabilirsin demiş.. Bunu ben duymadım, hatırlamıyorum ama arkadaşım aynen böyle dedi eminim diyor..
@the_exorcist
Yok normalde 335. yedekteydim.
@ denizza
ilk defa kayıttan kasıt üniversiteye yeni kayıt yaptıranlar bu sene
quote:
Orijinalden alıntı: spookytr
@ denizza
ilk defa kayıttan kasıt üniversiteye yeni kayıt yaptıranlar bu sene
olur mu ya,onlar zaten kaydını yaptı,yurda başvurdu,sonuçları açıklandı,çoğu yurda bile yerleşti.biz de onlardan yer kalırsa "ara sınıf" olarak yedek bekliyoruz.
@denizza
yurtlar açıklandı ama burs ve kredilerden haber yok
şu an kyk ya öğrenim kredisi başvurusu yapabiliyor muyuz?..
acil cevap...
kastın ara sınıf olmansa yapamıyorsunuz ağustos başında süresi bitti...
nasılsa sorucan kyk ya dilekçe versen de farketmez süresinde başvursaydın diye cvp alırsın...
quote:
Orijinalden alıntı: gollory
kastın ara sınıf olmansa yapamıyorsunuz ağustos başında süresi bitti...
nasılsa sorucan kyk ya dilekçe versen de farketmez süresinde başvursaydın diye cvp alırsın...
yok bu sene girdim üni ye. başvuru tarihleri ne zaman?
dostum ne yaptın sen ya ...
çoktan geçti süresi...
Arkadşımın Durumu:Genel yurt yedek Bölge adı:Adana bölge müdürlüğü Genel yurt yedek sırası:353
Yerleşme ihtimali nedir?Bu yedek sonuçları ne zmn açılıyo.Yardım edin.Haaftaya okulu açılıyoo...