Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu çarşamba gidip baksın listeye,ya da baktırsın.
  • arkadaslar yedeklerin sonucları acıklanacak die duydum bugün tam bilgisi olan var mı acaba?
  • ya arkadaşlar ben bu sene yeni kazndım ve inönü meslek yüksek okulunu burs yada ögrenım kredisi için basvuru yapcamda gectimi tarihleri acaba kyk den deniyorum kredi no diyor oda bende yok...bilgisi olan bi arkadaş yerdım edebilirse cok sevinirim....
  • Geçti arkadaşım nerdeyse bir buçuk ay oldu geçeli.
    quote:

Orijinalden alıntı: Man_Of_City

ya arkadaşlar ben bu sene yeni kazndım ve inönü meslek yüksek okulunu burs yada ögrenım kredisi için basvuru yapcamda gectimi tarihleri acaba kyk den deniyorum kredi no diyor oda bende yok...bilgisi olan bi arkadaş yerdım edebilirse cok sevinirim....
  • evy saolsınn....
  • ne zaman açıklancak acaba çok gecikmedi mi okul başladı . ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spookytr

ne zaman açıklancak acaba çok gecikmedi mi okul başladı . ..

2 Ekim
    Başlayıcam yurduna da okuluna da okumıycam bu gidişle be
  • Arkadaşlar Su konuma bi bakın nedir neyn nesidir ?

http://forum.donanimhaber.com/m_34690935/mpage_1/key_//tm.htm#34834292
  • Ben bu sene burs veya kredi için başvuru yapmıştım. İlk senem. Burs büyük ihtimalle çıkmaz, kredi için yapmıştım ama çıktığında almaz da vazgeçersem seneye tekrar başvurabilirmiyim öğrenim kredisi için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F_o_X -- 5 Ekim 2009; 2:13:56 >
  • geri ödemeli bursa ilk defa başvurmak istiyorum ve üniversitede ilk senem değil.siteye girince Kredi No: soruyor. bunu nasıl öğrenebilirim ?

edit: zamanı geçmiş sanırım

2009-2010 öğretim yılında Kurum yurtlarında barınmak, burs, öğrenim ve katkı kredisi almak isteyen;
    # Halen bir yükseköğretim kurumuna devam eden ara sınıf (ön lisans, lisans ve yüksek lisans) öğrencilerinin başvuruları 01 Temmuz-02 Ağustos 2009 (02 Ağustos 2009 dahil)

# Yüksek lisans, doktora, ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile yükseköğretim programlarına girecek öğrencilerin başvuruları 23 Eylül-04 Ekim 2009 (04 Ekim 2009 dahil) tarihleri arasında

YURTKUR’unwww.kyk.gov.tr adresindeki internet sayfasından yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 5 Ekim 2009; 19:12:27 >

• ağustos başında ara sınıf başvuruları alınıyor zamanı bayağıca bir geçirmişsin...

ayrıca geri ödemeli burs diye birşey yok geri ödemeli olan kredi burs karşılıksız olur...
  • Benim şimdi ek yerleştirmelerden üniye girebilme ihtimalim var. Yurtta kalmam gerekiyor kazanırsam. Ne yapmam lazım? Hiçbir bilgim yok yurt hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.Eroğlu

Benim şimdi ek yerleştirmelerden üniye girebilme ihtimalim var. Yurtta kalmam gerekiyor kazanırsam. Ne yapmam lazım? Hiçbir bilgim yok yurt hakkında.

Büyük ihtimal ek yerleştirmeler için ilerleyen günlerde ayrı kayıt açarlar...
  • kredi sonuçları ne zaman belli olucak bilen varmı?
  • Kayıt Sırasında Anne ve Babası Vefat Etmiş Öncelik Belgesi Getirecek diyor ben sonuca baktım ne demek istiyor cevap yazabilirmsin bende basbakanlık bursuna basvurdum nerden bakcam veya haber veriyorlar mı acil lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet382

Kayıt Sırasında Anne ve Babası Vefat Etmiş Öncelik Belgesi Getirecek diyor ben sonuca baktım ne demek istiyor cevap yazabilirmsin bende basbakanlık bursuna basvurdum nerden bakcam veya haber veriyorlar mı acil lutfen

anne ve baban ikiside vefat etmiş demişssin basvuruda o yuzden o belgeyi istiyolar ..ama sadece anne ya da baban vefat etmiş ise durumunu duzeltmen gerekli sanırım..
  • bu arada basvuru bilgilerinde bir yanlıslık yapınca nasıl düzeltme yapacaz yurtkur sonuclarıda acıklandı şimdi..bir yerindeki bilgi yanlısmısta onu farkettim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 12 Ekim 2009; 12:21:08 >
  • yurt sıraasındakı yedekler nasıl kayıt olacak.sıranın geldigini filan nasıl anlıyacak?
  • yeni bir haber yok demi ne zaman açıklanacağı hakkında?
  • 15 i gibi birşey duydum ama hadi hayırlısı..
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.