Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim sonucumda size uygun yurt bulunamadı yazıyor.bu kyk yurtlarına artık girmeyeceğim anlamına mı geliyor? yoksa sene tekrar baş vuru yapabilri miyim? birde böyle yazmasının sebebi ne olabilir? ben anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesi ingilizce öğretmenliğini_eskisehir kazandım.klavuzda kredi ve yurtlar kurumuna baş vurabilecegim yazıyordu.birde bana öğrenim kredisi çıkar mı ösym klavuzunda bunun içinde başvuru yapabilicegim yazıyor. bu bölümü kazanan var mı benden başka forumda?
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var yurt ismi felan hiçbirşey yazmıyor ama ark sordum (ben ankarada okuyorum) bana genel yurt müdürlüğüne gitmemi söledi orada asılacakmış listeler. diğer illerde okuyan arkadaşlarda kendi şehirlerindeki müdürlüklere gitmelerinde yarar var.
  • Arkadaşlar, yurt ismi yazılı olmayanlar bölge müdürlüklerine gidecekler. Benim de yazmıyordu yurt ismi, Konya Bölge Müdürlüğü ne gittim. Dilekçe doldurdum ve bana bir numara verdiler ayın 14 ünde ara durumunu sor dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

quote:

Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza

kalabilirsin ama çok sıkıntılı olacak bu senin için...

yedek beklemek zordur, 1 ay yedek olarak kalmaya çalışan biri olarak söylüyorum bunu, barınacağın yerde rahat edersen daha mutlu bir eğitim hayatı geçirebilirsin...
  • öğrenim kredileri ne zaman acıklanacak?
  • 2010da alırsınız kredinizi
  • quote:

quote:

quote:

kalabilirsin ama çok sıkıntılı olacak bu senin için...

yedek beklemek zordur, 1 ay yedek olarak kalmaya çalışan biri olarak söylüyorum bunu, barınacağın yerde rahat edersen daha mutlu bir eğitim hayatı geçirebilirsin...

Yedek sıran çoksa bekleme derim.Ancak sırası düşük olanlar bence beklesinler.
    Ben şimdi yedeklerdeyim ve 14 eylülü bekliyorum yedek sıram da 99 ve yüksek ücretli olanı 45 şimdi ben beklemeyecem mi tabi bekleyecem.İşallah gelir...

• quote:

Orijinalden alıntı: sagopa_barış

Arkadaşlar, yurt ismi yazılı olmayanlar bölge müdürlüklerine gidecekler. Benim de yazmıyordu yurt ismi, Konya Bölge Müdürlüğü ne gittim. Dilekçe doldurdum ve bana bir numara verdiler ayın 14 ünde ara durumunu sor dediler.

ne için dilekçe doldurdun bende yedegım 14unde gıdıcem uzun zaman sıra gelmicek :D misafir olarak basvurcam bunun dilekcesını nereye vercez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordLegolas1354

quote:

Arkadaşlar, yurt ismi yazılı olmayanlar bölge müdürlüklerine gidecekler. Benim de yazmıyordu yurt ismi, Konya Bölge Müdürlüğü ne gittim. Dilekçe doldurdum ve bana bir numara verdiler ayın 14 ünde ara durumunu sor dediler.

ne için dilekçe doldurdun bende yedegım 14unde gıdıcem uzun zaman sıra gelmicek :D misafir olarak basvurcam bunun dilekcesını nereye vercez..

Valla arkadaş doğru diyor ne için dilekçe verilecek anlamadım dün kyk aradım yedek bekleyenler dilekçe felan verecek mi diye sordum bana öle birşey verilmiyecek dedi ve 14 gelip yedek listesinde bakacağımı söledi arkadaşın dediği dilekçe büyük ihtimal misafirlik için olmalı herhalde

• Yurt çıkmış aradım öğrendim.çarşamba günü kaydını yapalım dedi

• quote:

Yurt çıkmış aradım öğrendim.çarşamba günü kaydını yapalım dedi

arkadaşım yedeklerde miydin? Hangi ilin müdürlüğünden öğrendin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajan_ay26

quote:

49.yedekteydim Kırşehir
    12sinde ara demişti adam ben bugun aradım çıkmış dedi
    çarşamba gel kaydını yaptır dedi

• arkadaşlar ben geçen yıldan itibaren katkı kredisi alıyorum.bu yıl ayriyetten 21 tl yatrmam gerekiyormuş.bankada adım çıkmadığı için yatramıyorum.okulada ulaşamıyorum.böylecede dersde seçemiorum.bilgisi ola varmı?
  • quote:

quote:

quote:

49.yedekteydim Kırşehir
    12sinde ara demişti adam ben bugun aradım çıkmış dedi
    çarşamba gel kaydını yaptır dedi

arkadaşım ben aradım ankarada okuyorum bana sıra gelmez dedi arasınıf olduğum için 99. dedim 30-40 civarı alırlar dedi ben de umudu kaybediyomartık gene de gidip bakacam bırakmam peşini ...

• ben de ara sınıf öğrencisiyim ve ankaradayım ve yedek listem oldukça geride (485)

Yandık desene
  • quote:

Orijinalden alıntı: magnifico

ben de ara sınıf öğrencisiyim ve ankaradayım ve yedek listem oldukça geride (485)

Yandık desene

14 eylül sabah gidip bakacağım inş çıkar ama çıkmazsa 1 hafta daha bekleyebilirim okul 28 eylülde açılıyor o da olmazsa eskişehirde oturuyorum bir yolunu bulurum...
  • bende ankaradan eskişehire gidp gelcem hızlı tren en büyük avantajımız olmuş durumda
  • quote:

bende ankaradan eskişehire gidp gelcem hızlı tren en büyük avantajımız olmuş durumda

evt hızlı treni seviyorum güzel oluyor gidip gelmesi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LordLegolas1354

quote:

Valla arkadaş doğru diyor ne için dilekçe verilecek anlamadım dün kyk aradım yedek bekleyenler dilekçe felan verecek mi diye sordum bana öle birşey verilmiyecek dedi ve 14 gelip yedek listesinde bakacağımı söledi arkadaşın dediği dilekçe büyük ihtimal misafirlik için olmalı herhalde

Evet, misafir olarak kalmak için. Benim gittiğimde de dilekçe doldurttular. Yedek olduğum için.

• 2009 için öğrenim kredisi başvurusu yaptım.

ne zaman açıklanacak alıp almayacağım bilgisi olan ?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.