Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bir sorum daha var. Şimdi Burslar ve krediyi seçiyorum ama kredi(karşılılklı) istemiyorum. Eğer çıkarsa krediyi iptal etme şansım var mı?
  • quote:

Benim bir sorum daha var. Şimdi Burslar ve krediyi seçiyorum ama kredi(karşılılklı) istemiyorum. Eğer çıkarsa krediyi iptal etme şansım var mı?

Emin olmamakla beraber var diyorum. Zorla para alamazlar değil mi senden
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Okul bilgileri görünmüyor. Elle de girilmiyor.

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC GRADY

Benim bir sorum daha var. Şimdi Burslar ve krediyi seçiyorum ama kredi(karşılılklı) istemiyorum. Eğer çıkarsa krediyi iptal etme şansım var mı?

Kredi almanız için senet imzalatıyorlar okuldan.senetler geldiğinde duyuru oluyor.Üniversitede ki ilgili şubeye giderek kredi almayacağım diyerek senetleri iptal ettirirsiniz ve imza atmasınız.Yani krediniz iptal olmuş olur ve sadece bursu alabilirsiniz.
  • quote:

Bu arada bir sorum olacak. Benim annem ev hanımı, meslekler kısmından diğer meslekleri seçiyorum. Orada ev hanımı bölümü var fakat "Sosyal Güvenlik Kurumlarına kayıtlı olmayan" şeklinde belirtiliyor. Fakat biz SGK'ya bağlıyız. Nasıl yapacağım?
  • Arkadaşlar ben KYK Başvuru yapacam bir kaç sorum var

Öğrenim bilgileri

13.Puan:Ben okul puanı ile yerleştim okuldan gelen puanımı mı yazacaz
    10.Fakülte: Ben 2 yıllık kazandım burayı boş mu bırakcam
    18.Yurt İstiyorum:Devlet yurdu çıksa gitmesem olur mu
    17.Öğrenim,Burs,Katkı İstek:Sadece burs diye bir seçenek yok Burs ve Öğrenim Kredisini seçip Kredi çıkarsa almama gibi bir şansım var mı
  • gençler şimdi bu fakülte okul şıkları doldurulmuyor.. doldurulması gerekmiyormu yoksa bi sorunmu var?? napıım kaydetmeyimmi bilgileri??
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornalican

gençler şimdi bu fakülte okul şıkları doldurulmuyor.. doldurulması gerekmiyormu yoksa bi sorunmu var?? napıım kaydetmeyimmi bilgileri??

kaydet gitsin zaten düzenleyebiliyorsun son başvuru tarihine kadar

bu arada mesaj attığın saati ayarladın mı tesadüf mü oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornalican

gençler şimdi bu fakülte okul şıkları doldurulmuyor.. doldurulması gerekmiyormu yoksa bi sorunmu var?? napıım kaydetmeyimmi bilgileri??

saat güzel bi tesadüf olmuş:D
  • kaydet diyorum sayfa başına atıyo 50 defa denedim aynı şey... ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

KYK da okul bilgileri gözükmeden tüm formu doldurup kaydete basıyorum her seferinde sayfa görüntülenemiyor ya da 404 falan diyor. Bir türlü başarıyla gerçekleşti falan yazmadı. sayfa bulunamadıktan sonra sayfayı yenile yapıyorum. bütün bilgiler boş bir şekilde boş bir sayfa açılıyor.

Bende aynı sorunu yaşadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

quote:

KYK da okul bilgileri gözükmeden tüm formu doldurup kaydete basıyorum her seferinde sayfa görüntülenemiyor ya da 404 falan diyor. Bir türlü başarıyla gerçekleşti falan yazmadı. sayfa bulunamadıktan sonra sayfayı yenile yapıyorum. bütün bilgiler boş bir şekilde boş bir sayfa açılıyor.

Bende aynı sorunu yaşadım.

sitenin doğru dürüst çalıştığı saatler(ya da dakikalar oluyor) :D o anları yakalamaya çalış o zamanlar sorun olmuyor(öreğin bşiye tıkladın mı iki saatte açılmicak hemen açılcak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoSeKu3 -- 16 Ağustos 2009; 20:25:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

kaydet diyorum sayfa başına atıyo 50 defa denedim aynı şey... ne yapmalıyım?

şimdi şak diye oldu arkadaşlar siz de bi deneyin isterseniz
  • Arkadaşlar bu başvuruların son günü ne zaman acaba kendimi ona göre ayarlayacağım da :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahoy02

Arkadaşlar bu başvuruların son günü ne zaman acaba kendimi ona göre ayarlayacağım da :D

25 ağustos
  • Çok teşekkür ederim bi de acaba gelir düzeyini düşük yazınca araştırma filan yapıyorlar mı diye soracaktım.

Çünkü bir arkadaş ben 800. yedek çıktım ama benden çok daha iyi durumdaki insanlar gelir düzeyini düşük yazdığı için yerleştirildiler dedi acaba doğru mu?
  • KYK NEDEN HALA DÜZELTEMEDİLER ......
    ŞİMDİDE OKUL FAKÜLTE BİL GİLERİ ABANT YAZIYO DÜZELTMEYE ÇALIŞIYOM OLMUYOOOO....
    BEKLEYELİM BARİ BİR KAÇ GÜN SONRA BİR DAHA BAKARIZ........
  • Arkadaşlar aöf kamu 2. sınıfa geçtim bu senede öss sonrası tercihim geldi ve gidiyorum fakat aöf öğrencileri(İnglizce öğretmenliği hariç) öğrenim kredisine başvuramıyor bunun çözümü nedir illa kayıt sildirmem mi yoksa kaydımı dondurmam yeterli olur mu?
  • quote:

o kadar beyinsizler ki, GERİ dediğin zaman hiçbir şey kayıtlı kalmıyor, hepsi sıfırlanıyor ve baştan yazmak zorunda kalıyorsun. Bugün herhalde 15. denemem falan, ama her kaydet dediğimde hala aynı hatayı alıyorum ve bütün bilgileri baştan girmek zorunda kalıyorum. Bu sorunu yaşayan başka kim var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahoy02

Çok teşekkür ederim bi de acaba gelir düzeyini düşük yazınca araştırma filan yapıyorlar mı diye soracaktım.

Çünkü bir arkadaş ben 800. yedek çıktım ama benden çok daha iyi durumdaki insanlar gelir düzeyini düşük yazdığı için yerleştirildiler dedi acaba doğru mu?

Maaş bordrosu istiyorlar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 17 Ağustos 2009; 0:20:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.